Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Fetelor doarme omul putin si voi deja sunteti in toiul petrecerii sper ca nu este pe sfarsite ,k acum ma imbrac sa vin si eu

Burtica de 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Fetelor doarme omul putin si voi deja sunteti in toiul petrecerii sper ca nu este pe sfarsite ,k acum ma imbrac sa vin si eu

Burtica de 31 +

Hai repede,pana nu oboseste striperul! sa mai prinzi si tu din spectacol!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Nu e pe sfarsite, alex, nu e... acus ma duc dupa esarfa, vine si fistiq cu frisca, ne pregatim

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Si mie-mi plac gemurile de visine, caise si prune. Merg si ciresele amare si nucile verzi dar putini stiu sa faca dulceata buna din nuci verzi. Am mancat acum 3-4 ani de la o colega din Vaslui...geniala...siropul zici ca era de caramel...de atunci n-am mai papat. Am incercat sa cumpar de magazine dar e o zeama lunga!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

stai linistita.
i-a fost lene.
feul principal la masa:arpacas fiert cu ardei iute.
ce poti spune despre o femeie care isi abandoneaza copilul la 3 zile, il ia inapoi cat sa ia casa la divort, apoi il da la camin si il ia inapoi la 19 ani??????dupa aceea ii ia, prin proces, casa pe care acel copil o cumparase, din imprudenta pe numele bunicii.

mai are si alte reusite culinare la activ.

ciorba de periosoare:pai daca nu ai carne, pui orez, cu faina, ou si gata............

noi nu vb cu ea.sotul a repudiat-o.total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fetelor in aceasta situatie ma pun cu sunca oricui!

Pai da, sa inceapa petrecerea! Terminati odata cu muncile alea si hai!

Pe mine de ieri m-au apucat arsurile, am inteles ca odata aparute nu mai trec pana la nastere. Apar ca un acid sulfuric pe tot gatul si pieptul, nu tin mult dar cand apar imi vine sa mor! Oribila treaba! Credeam ca scap doar cu coloratul si celulita!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ci party ii asta fara dansatori?

-----

Mami de roza + 28 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,
dar un singur striper ajunge???????????????
ca esarfe,se strang ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

asea...subiectele zilei:

tzitzi - s-au mai decolorat da' foarte putin. acum iar s-au inchis. oricum, roz nu vor mai fi

linea nigra - n-am avut nici la baby nici acum. si n-am vazut sa ma fi patat nici in rest.

da' am un buric

arsuri - trec cu lapte sau cu banane. tin minte ca imi venea sa plang cand apareau de durere. acum parca nu is asa de hot si ma iau dupa ceapa, carne tocata, ciorbe.

bre nu mai vb de papanasi ca nu va mai dau amandine
am vazut ca zoze nu mai e in lista. probabil s-a sters singura?

andra, lara, vany, clabuc, magdy si cine se mai stie cu musca pe caciula, unde disparurati?

-----

Mami de roza + 28 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Fetelor vin si eu la party!Nu stiu ce sa aduc , dar cred ca o sampanie pentru copii merge. O sa ne distram tare bine, si o sa dansam chiar mai frumos decat scumpul de copil pe care ni l-a aratat mai3.

28+

crina cu

Mergi la inceput