Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu vor ramane maro..........
eu sunt slab pigmentata..........dar la cat s-a marit bustul,cred pot ramane oricum, pt sotul oricum e ff fericit.
am cum C acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

aaa si Ana si Alexuta sa clarificam o treaba din capitolul trecut. EU sunt cea mai grasa de aici!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Andreea din intamplare uitandu-te la monitor n-ai vazut cumva ce sex are bebe? Ca sare in ochi daca te uiti! Felicitari pentru vestile bune!

Cristina 27+

Multumesc.
M-am uitat la monitor ca curca-n lemne, vorba aia
Nu serios acuma, chiar i-am zis la doctor din nou ca nu vreau sa stiu sexul, dar ca daca imi dau seama cand trece pe acolo e ok...a trecut pe acolo si nu am vazut nimic. Deci ori sunt varza si nu stiu dupa ce sa ma uit, ori nu era nimic de vazut si nu avem cuculetz. Bine, n-a insistat nici medicul foarte mult pe zona respectiva ca poate ma prindeam, a zis si el ca pot sa imi dau seama

28+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

io dau dulceata!
am peste 150 d eborcane.
ieri am terminat dulceata de toate fructele.

sunt precum camara bunicii.
imi place sa fac,dar nu imi place sa mananc.
sotul e incvers.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Citat:

Andreea din intamplare uitandu-te la monitor n-ai vazut cumva ce sex are bebe? Ca sare in ochi daca te uiti! Felicitari pentru vestile bune!

Cristina 27+

Multumesc.
M-am uitat la monitor ca curca-n lemne, vorba aia
Nu serios acuma, chiar i-am zis la doctor din nou ca nu vreau sa stiu sexul, dar ca daca imi dau seama cand trece pe acolo e ok...a trecut pe acolo si nu am vazut nimic. Deci ori sunt varza si nu stiu dupa ce sa ma uit, ori nu era nimic de vazut si nu avem cuculetz. Bine, n-a insistat nici medicul foarte mult pe zona respectiva ca poate ma prindeam, a zis si el ca pot sa imi dau seama

28+ cu un carucior multicolor :)

Probabil n-are cuculet, ca daca avea iti sarea in ochi acolo intre picioare! Oricum felicitari pt rabdare, esti tare!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:

intrebare intrebatoare: de unde luati voi fratilor dulceata, mie mi s-a terminat, ce vad pe rafturi la "carfur nu ma flauseaza, nutella a fost scoasa de pe piata :((, ce sa pun eu in clatite? Data trebuta am terminat ultimele 2 borcane de gem!

Cristina 27+

Eu am luat de la Carrefour una de smochine si e super buna!! In doua zile am mancat-o goala ! Si as mai fi testat si una de nuci verzi tot de acolo.

sorana 23+ cu

Mergi la inceput

Ma gandesc sa iau si eu niste visine si sa fac zilele oleaca de dulceata, nu prea am facut in ultimii 2 ani, ca vroiam dieta...

Cristina 27+

Mergi la inceput

Sorana eu am intrat in orhideea azi si erau numai ciudatenii, nu mi-a placut cum aratau si mai ales ce scria pe coperta! Numai amidoane si prostii!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Eu dulceata am de a socrella, ca e mare maestra
Legat de bubs-uri - pai se maronesc ca sa se vada si sa stie bebe unde trebuie sa se logheze pentru a primi laptic . La mine, dupa ce am terminat de alaptat, au revenit la culoarea initiala, deci nu va panicati, aveti sanse sa va roz-uiti din nou

Si ca tot ma bodoganeai cu greutatea, mai Chichi, ti-am zis eu ca vin puternic din spate. Intr-o saptamana am pus deja un kil . Si nu mai am decat vreo 13 saptamani pana nasc

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

fetele mele,
luati de la cineva care fac ein casa.
sunt pline de tampenii......oricum gelatina au toate.

nu e greu sa faci in casa.

Mergi la inceput