Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 6
histamina spune:
nu vor ramane maro..........
eu sunt slab pigmentata..........dar la cat s-a marit bustul,cred pot ramane oricum, pt sotul oricum e ff fericit.
am cum C acum.
chichiutza spune:
aaa si Ana si Alexuta sa clarificam o treaba din capitolul trecut. EU sunt cea mai grasa de aici!![]()

Cristina
27+
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Andreea din intamplare uitandu-te la monitor n-ai vazut cumva ce sex are bebe? Ca sare in ochi daca te uiti! ![]() Cristina 27+ |
Multumesc
. M-am uitat la monitor ca curca-n lemne, vorba aia
Nu serios acuma, chiar i-am zis la doctor din nou ca nu vreau sa stiu sexul, dar ca daca imi dau seama cand trece pe acolo e ok...a trecut pe acolo si nu am vazut nimic
28+ cu un carucior multicolor :)
histamina spune:
io dau dulceata!
am peste 150 d eborcane.
ieri am terminat dulceata de toate fructele.
sunt precum camara bunicii.
imi place sa fac,dar nu imi place sa mananc.
sotul e incvers.
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andreea82
Multumesc . M-am uitat la monitor ca curca-n lemne, vorba aia Nu serios acuma, chiar i-am zis la doctor din nou ca nu vreau sa stiu sexul, dar ca daca imi dau seama cand trece pe acolo e ok...a trecut pe acolo si nu am vazut nimic 28+ cu un carucior multicolor :) |
Probabil n-are cuculet, ca daca avea iti sarea in ochi acolo intre picioare! Oricum felicitari pt rabdare, esti tare!

Cristina
27+
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza intrebare intrebatoare: de unde luati voi fratilor dulceata, mie mi s-a terminat, ce vad pe rafturi la "carfur nu ma flauseaza, nutella a fost scoasa de pe piata :((, ce sa pun eu in clatite? Data trebuta am terminat ultimele 2 borcane de gem! ![]() Cristina 27+ |
Eu am luat de la Carrefour una de smochine si e super buna!! In doua zile am mancat-o goala ! Si as mai fi testat si una de nuci verzi tot de acolo.
sorana
23+ cu 
chichiutza spune:
Ma gandesc sa iau si eu niste visine si sa fac zilele oleaca de dulceata, nu prea am facut in ultimii 2 ani, ca vroiam dieta...
Cristina
27+
chichiutza spune:
Sorana eu am intrat in orhideea azi si erau numai ciudatenii, nu mi-a placut cum aratau si mai ales ce scria pe coperta! Numai amidoane si prostii!
Cristina
27+
kiti2205 spune:
Eu dulceata am de a socrella, ca e mare maestra 
Legat de bubs-uri - pai se maronesc ca sa se vada si sa stie bebe unde trebuie sa se logheze pentru a primi laptic
. La mine, dupa ce am terminat de alaptat, au revenit la culoarea initiala, deci nu va panicati, aveti sanse sa va roz-uiti din nou 
Si ca tot ma bodoganeai cu greutatea, mai Chichi, ti-am zis eu ca vin puternic din spate. Intr-o saptamana am pus deja un kil
. Si nu mai am decat vreo 13 saptamani pana nasc 
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
histamina spune:
fetele mele,
luati de la cineva care fac ein casa.
sunt pline de tampenii......oricum gelatina au toate.
nu e greu sa faci in casa.