Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

lasa, ca si fara catusa se poate.........esarfa de matase nu e buna..............??????

Ba e foarte buna! Uite cine e inventiva,eeeee!! o idee orijinel!

Ana26+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Bine va gasesc la 100 de capitole!!!!

Alexuza, felicitari pentru bebita grasunica si sanatoasa. Lasa ca mai e putin si se termina. Mai putin.... Ai o burtica tare frumoasa

Maya

Bravo pentru semnaturile noi, si noi schimbam azi si mai urcam o treapta!

Bafta Clary! Sa vii cu vesti bune!

Felicitari Fulgutaa! Bravo, ai scapat, acum trebuie sa te odihnesti in concediu

Noi am tras putin chiulul azi pe aici, dar cu o scuza foarte buna: am fost la control la nenea doctorul si pana la lucru sa anuntam ca intram in prenatal.

La doctor a fost ok, puiutul e bine, a mai crescut, avem 1200gr si suntem in grafic, chiar cu 2-3 zile mai marisori pe cand pana acuma eram tot pe minus...dar masuratorile astea se tot schimba.
Am facut si analize+urina, o sa avem rezultatul maine. Cat despre contractii...totul e bine cat stau cuminte, cum mai agit putin cum incep. Concluzia: concediul prenatal si liniste. Deci am scapat de scarbici.
Se pare ca inclinam si spre cezariana, unul din motive fiind, cum v-am mai povestit spatele, deci data nasterii va fi undeva prin 20 septembrie, cam pe acolo

27+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

esarfa de matase e super, mai ales ca poate alege si culoarea.......catusele.............sunt bune,dar in lipsa.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Andreea - ma bucur ca este totul bine, ai grija sa savurezi la maxim concediul si sa dormi cat poti, ca dupa ce apare bebele multicolor, o sa fie mai greu cu nani . Nu vii si tu la stripper?

Ana, Nike - atunci adus si eu o esarfa, ca de aia am sigur

Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Na am facut si un update la semnatura! Acum suntem cu acte in regula

Incerc sa profit de perioada asta, promit

Vin Kiti, cum sa nu (acu am prins si eu faza cu stripperu' ca ramasesem in urma cu lectura ...dar mai intai fac cateva clatite ca vad ca ieri am dat tonu...dar de facut nu am mai ajuns sa fac asa ca azi balesc dupa ele . Va aduc si voua ce raman. Mancam clatite si ne delectam cu stripperu'

28+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu va aduc dulceata de afine, de caise, de toate fructele, magin fara zahar.................dulceata de zmeura, d enuci verzi si de ce o mai fi prin camara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Salutare si de la noi! Feeetelor ce fac hormonii din om! Io zic sa stam cu sutienele pe noi sa nu rada stripperu' de titi maro! Si by the way sper sa nu ramana maro!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Andreea din intamplare uitandu-te la monitor n-ai vazut cumva ce sex are bebe? Ca sare in ochi daca te uiti! Felicitari pentru vestile bune!

Cristina 27+

Mergi la inceput

Nici eu nu le vreau maroooo
Linia neagra a aparut la mine, dar foarte slab si numai pana la buric

28+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

intrebare intrebatoare: de unde luati voi fratilor dulceata, mie mi s-a terminat, ce vad pe rafturi la "carfur nu ma flauseaza, nutella a fost scoasa de pe piata :((, ce sa pun eu in clatite? Data trebuta am terminat ultimele 2 borcane de gem!

Cristina 27+

Mergi la inceput