Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 4
Fistiq spune:
Eu imi string cirpisoarele si plec acasa ca dau de banuit ![]()
Si nici nu vreau sa primesc prima pt angajata lunii ![]()
V-am pupat!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+
histamina spune:
frisca..................sa va dau un pont:la Angst se gaseste o smantana ff buna, la 10 kg.la 100 de gr smantana, 100 de gr zahar pudra, mixer 10 min si iese o super frisca.
asta pt ca adisparut aia din comert, de 35% grasime pt frisca,iar cea d ela UHT nu e ok.
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Saracul striper cand ne-o vedea asa ditamai burtoasele! ![]() ![]() o sa trebuiasca sa-l legam sa nu fuga! ![]() ![]() Ana 26+ Maia Elena |
Ohoo...devine pervers, il si legam??
Aduc si eu o sforicica sau catusele de la setul de politie al lu' fi-miu, desi nu stiu daca tin
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
KITY fetele au incheiat odiseea la 100 de cap dar cred ca la ce limbarnita avem noi o sa ajumgem la cap 200. Cred ca suntem cele mai vorbarete de pe forumul asta!![]()
![]()
Fistiq si mie mi-e drag sa vad ca fac ceva si lui ii place. Ii dau si ultima bucatica,dar el tot pe mine ma indoapa!![]()
Ana
26+
Maia Elena
histamina spune:
sotul meu imi spune mereu ca se sacrifica si mananca el, daca eu tot nu pot.................
dar,cand stiu ca ii place ceva,asa face orice sa ii fac si e asa bucuros.
vad ochii aia mari si incredibil de verzi cum clipesc des, se linge pe botic si apoi ma pupaceste toata.
LoraG76 spune:
Ma dus sa caut ceva dulce de mancare ca mi-ati facut pofta.
Poate mai tarziu ma duc dupa stripper! 
![]()
Da-i zic sotului ca daca-i pofta, e musai! Este? ![]()
Lora, mami de Iustina si 
32+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui kiti2205
Ohoo...devine pervers, il si legam?? Aduc si eu o sforicica sau catusele de la setul de politie al lu' fi-miu, desi nu stiu daca tin Kiti, 26+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Da! cred ca pan'la urma il legam si facem noi striptease

dar nu cred ca tin catusele lui fiu-tau! Poate are vreo una din noi mai indrazneata catuse cu blanita!
Deja o iau razna prin papusoi! cu gandul la striper. hormonii astia!Ana
26+
Maia Elena
kiti2205 spune:
Pai asa e - daca e pofta e musai! Te sustinem si putem sa depunem si marturie ca asa este 
Kiti,
26+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina sotul meu imi spune mereu ca se sacrifica si mananca el, daca eu tot nu pot................. dar,cand stiu caii palce ceva,asa face orice s aii fac si e asa bucuros. vad ochii aia mari si incredibil de verzi cum clipesc des, se linge pe botic si apoi ma pupaceste toata. |
Ce draguuut!!!!
Ana
26+
Maia Elena
histamina spune:
eu i-am spus sotului clar:dragule, de mancat, nu pot, de dormit, nici atat,ca ma nu ma lasa bebelinul, dar toate poftele s-au mutat pe hormonii mei si gravidele..............nu au voie sa pofteasca.............
aseara facea:as vrea sa ma ridic............dar sufar d esindromul imprumutului de transefer????????????????????????????///
adica??????????//
adica somnul tau l-am imprumutat prin transfer de la tine............
lasa, ca si fara catuse se poate.........esarfa de matase nu e buna..............??????