Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 22
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Buna dimineata burtici ! Lasati mahmureala si trezirea!! ANNA multumim de cafeluta si de cornuri! Va poftesc si eu la un mic dejun mai consistent sa ne treaca betia mai repede: rosii,ardei,castraveti,branza,salam sasesc,sunculita si painica. MAYA distractie placuta! Aseara te-am bagat la inaintare dar nu cred ca ai observat Ana 26+ Maia Elena |
hahaaa si eu tot asta am la mic dejun. Ma caznesc sa fac si niste oua ca saptamanaa sta n-am mancat niciunul!
Cristina
27+
alynta27 spune:
Salutare! Vad ca ati fost harnicute!
David mi-a facut febra la 5 dimineata! Avea 39! I-am dat nurofen si frectie cu otet! Pe la 6 s-a linistit si a adormit!
Aseara i-am scos afara! Matei ne-a bocit la intoarcere de numai! Gasise o fetita in parcare dupa care mergea si reusisera ei o comunicare!![]()
Aseara am pus la facut dulceata de visine si dimineata le-am gatat(am facut si sirop)!
Nike bravo! Dar eu te voi "chinui" cu intrebarea: "cand intri in prenatal"?! Ai nevoie si de odihna!![]()
Oramona care va sa zica ai pile! Lasa ca va fi bine! Cand l-am nascut pe David era o mamica care a nascut in acelasi minut cu mine! Cine ii boteza copilul era asistenta acolo! A stat cu ea in travaliu, a masat-o pe spate, a sustinut-o! Conteaza foarte mult!
Eveline si eu as alege ca tine! Si maternitatea unde voi naste are paturile mamelor cu ale bebelusilor si e curat! TV-uri nu aveau!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Lora si noua ne place la Bicaz Lac! Am fost in tinerete cu cortul acolo, cand inca nu era restaurantul si hotelul plutitor! Foarte fain! Si mai sunt si casutele pentru cazare!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra