Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 21
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 EVELINE ce catel frumosssss!! l-as smotoci o tura ce dulcic e!!!Ana 26+ Maia Elena |

27+ Darian si mamica de
Bianca
eveline spune:
Fug sa-mi fac analize. Am mers la dr de familie, mi-a dat concediul de sarcina si lehuzie incepand cu 16 iulie si cand a vazut ce analize mi-a recomandat dr gineco m-a intrebat daca nu vreau sa-mi faca trimitere caci sunt compensate. Wow, bineinteles ca am vrut....asa ca merg indata sa ma intepe....vb mai tarziu
27+ Darian si mamica de
Bianca
maya71 spune:
Anna, acum am recuperat si capitolul acesta. pe la 7:30 ma luptam cu capitolul trecut... eram cu el in dinti si l/am dovedit... dar acesta... e demential.
Dac/i musai si ordin... cu placere. Dar sa stii ca nici eu nu sunt o subtirica... 1,72 cu 62,800... acum 10 min m/am cantarit
.
Nu reusesc deloc sa scad sub cifra 6 ... cred ca totusi e greutatea optima la care organismul se simte cel mai bine...si fac miscare tu/i mama ei de viata... dar e mai frumos sa ai burtica cu bebel... sa fiu ca papusile acelea rusesti de scoti din una... inca una... si tot asa...
Am vazut ca Fistiq.ia a fost cu ideea... si voi ati incurajat
si 
Gata... sunt gata ptr inaintare!
ana_25 spune:
MAYA la tine raportul inaltime-greutate e f bun. Ce mai vrei sa slabesti?? Lasa ca e bine. Si vine ea si burtica! Daca vad barza o trimit de urgenta la tine!
sa fii si tu grasa,na!!

Ana
26+
Maia Elena
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 MAYA la tine raportul inaltime-greutate e f bun. Ce mai vrei sa slabesti?? Lasa ca e bine. Si vine ea si burtica! Daca vad barza o trimit de urgenta la tine! ![]() Ana 26+ Maia Elena |

Trimite/o ca sa vezi ce smotoceala ii trag... mama ei de zburatacitore... la cat de asteptata se lasa... cred ca o sa fie cu un bebel............ tare dragala si simandicos... dar tare mult ii astept pe strada mea.
Andreea82 spune:
Buna dimineata la voi,
Phuu, ce greu e dupa o seara de distractie si dezmat![]()
Multumim Ana pentru micul dejun, eu o sa ciugulesc putin pentru ca am avut si eu curaj sa ma urc pe cantar azi si nu mi-a placut
Eveline, felicitari pentru noul membru al familiei. E un scump, ce nume ii puneti? Sa va bucurati de el
Anna, faza cu fermoarul...ce sa mai zic 

28+ cu un carucior multicolor :)
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
![]() Trimite/o ca sa vezi ce smotoceala ii trag... mama ei de zburatacitore... la cat de asteptata se lasa... cred ca o sa fie cu un bebel............ tare dragala si simandicos... dar tare mult ii astept pe strada mea. ucenic(aspirant) burtica ![]() |
http://www.trilulilu.ro/martaa/9714c97d5aead4
Ana
26+
Maia Elena