Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 17
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Unde plecati mai fetelor? abandonati party-ul? Cine va pus sa beti atat?Ha?? CHICHI pune-te pe facut bani ca te facem nanasa!! ![]() Ana 26+ Maia Elena |
Uite acu ma duc sa fac niste banuti! Din seara asta ma apuc ca tre sa pun ceva deoparte pt asa super nunta!

Cristina
27+
maitreyi spune:
voi v-ati imbatat si io ma duc sa ma culc
hac
hai noapte buna soacre, nurori, nepoate si aniversate 
-----
Mami de
roza +
28 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
Io rod un biscuit cu cereale, azi am avut o problema cu tot ce contine faina! Apoi niste ardei umpluti! Am constatat ca atata timp cat mananc nu am arsuri, apoi la vreo 5 min dupa ma apuca, orice as manca. Deci solutia e sa mananc non stop nu?
Cristina
27+
Andreea82 spune:
Burtici, m-am trotilat de la atata sampanie asa ca ma bag la nani si ne povestim maine.
Va pup de noapte buna si vise placute!
28+ cu un carucior multicolor :)
ana_25 spune:
Da,va fi nunta anului 2030!!!!!
Cred ca burticile s-au culcat si acu tre' sa strangem noi sticlele goale,paharele,esarfele,resturile de mancare,chilotii striperului....
Ana
26+
Maia Elena
Buburuza_10 spune:
Yellowwwwwwwwww!!! Iata ca am ajuns si eu la petrecere! Mai e cineva in zona?
Gata, de azi nu mai pot purta verigheta ca ma strange si mi-e teama ca daca o infig nu mi-o mai scoate nimeni... poate doar sa o tai.
Ma simt asa de ciufat fara ea...
Fetele, ati inceput sa va pregatiti bagajul pt spital? Eu mi-am luat azi o camasuta de noapte cu nasturi in fata de la Marks & Spencer. E draguta, imi place de ea. Nu mi-e clar insa cate ne trebuie pt spital? 2? 3? 
31+ 
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Io rod un biscuit cu cereale, azi am avut o problema cu tot ce contine faina! Apoi niste ardei umpluti! Am constatat ca atata timp cat mananc nu am arsuri, apoi la vreo 5 min dupa ma apuca, orice as manca. Deci solutia e sa mananc non stop nu? ![]() Cristina 27+ |
Baga mare,ca acusi mergi de-a rostogoala!

Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
Buburuza eu am renuntat la verigheta de vreo luna.Abia am dat-o jos! Am degetele ca pufuletii!
Ana
26+
Maia Elena
Buburuza_10 spune:
Mmmmm.... vad ca strangeti deja! Pai atunci va ajut si eu daca tot am ajuns la spartul targului!
Alexuta, cred ca tu ziceai ceva mai devreme despre ficatei... Eu stiu ca ficateii trebuie evitati pe toata perioada sarcinii. Te rog eu verifica informatia asta inainte de a trece la atac! 
31+ 
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Da,va fi nunta anului 2030!!!!! Cred ca burticile s-au culcat si acu tre' sa strangem noi sticlele goale,paharele,esarfele,resturile de mancare,chilotii striperului.... ![]() Ana 26+ Maia Elena |

Cristina
27+