Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 16
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Mai fetelor ce-i aici dezmat? Am mai aduce niste sampanie ca vad ca s-a terminat. Sunt mortali bebeii vreau si eu ca fetita mea sa iese cu ochii albastri.....dar nu cred ca are cum, caci toti avem ochii caprui.Macar sa iese desteapta. Hai c-am luat-o pe campii. Fetelor mie frate-meu mi se adreseaza cu mingiuta... ![]() ![]() ![]() Hai ca sughit deja. Sigur asta de copii nu e cu alcool? ![]() ![]() ![]() 28+ crina cu |
Crinuta cred ca fiecare dintre noi avem macar o persoana care sa ni se adreseze cu biluta, mingiuta, bulina, rostogol, pinguin si alte de-astea. Eu insist sa cred ca in continuare suntem mai mult lungi decat late!

Cristina
27+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Chichi, apropo de nasit, cum vrei sa fie cu oglinda, cu brazi si cu ce mai ziceati voi? ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+ |
Ioooo?? sunt total impotriva oglinzilor, brazilor si altor asemenea "traditii"! Sunt urate si nu le recunosc si nici nu ma recunosc in ele!yuck
Cristina
27+
Fistiq spune:
Fetele, eu ma car in pat cu pernele mele, ca sa vezi ce party ma asteapta miine la serviciu 
![]()
Ana, sa nu-mi zici ca inca mai faci la pestele ala acum, la ora asta! 
Noapte buna! 
Am baut cam mult 
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
chichi si daca finii vor asa sa fie nunta lor ? asa a fost la mine ( la nunta mea nu am avut asa traditii) dar la fini au fost tooaatee Ioooo?? sunt total impotriva oglinzilor, brazilor si altor asemenea "traditii"! Sunt urate si nu le recunosc si nici nu ma recunosc in ele!yuck Cristina 27+ |

Burtica de
31 +
Fistiq spune:
citat din mesajul lui chichiutza
Ioooo?? sunt total impotriva oglinzilor, brazilor si altor asemenea "traditii"! Sunt urate si nu le recunosc si nici nu ma recunosc in ele!yuck Cristina 27+ |
Vezi? de aia te plac eu! Si pt ca te uiti la Spartacus

----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+
ana_25 spune:
citat din mesajul lui Fistiq
Si cu sfircuri roz, clar! ![]() ![]() )Ai sanse sa fie brunetica ca destul de des fetele seamna cu tatii. ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+ |

Ana
26+
Maia Elena
crina-s spune:
Neuronul asta e mort de beat.
Intrasem sa felicit si eu fetele: Andreea si Clary care ne-au adus vesti minunate de la eco, dar sampania asta ne-a luat mintile.
Ma uit acum la Dr Oz si vad ca se chinuie cu niste balenute sa le faca mai slabe....Ia sa vad ca o sa-mi trebuiasca in curand sa dau kg jos.
Pup si eu de noapte buna niste burtici frumoase.
See you tomorow, sper ca nu cu dureri de cap.

28+
crina
cu
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Fetele, eu ma car in pat cu pernele mele, ca sa vezi ce party ma asteapta miine la serviciu ![]() Ana, sa nu-mi zici ca inca mai faci la pestele ala acum, la ora asta! ![]() Noapte buna! ![]() Am baut cam mult ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+ |
Nuu! Am gatat si de mancat deja. Pi cum pleci asa in toiul petrecerii??
Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
Unde plecati mai fetelor? abandonati party-ul? Cine va pus sa beti atat?Ha??
CHICHI pune-te pe facut bani ca te facem nanasa!!
Ana
26+
Maia Elena
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fistiq
Vezi? de aia te plac eu! Si pt ca te uiti la Spartacus ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+ |
daaaa maine seara! abia astept!

Cristina
27+