Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Alexuza, Clary, felicitari pentru bebelusele grasunele! ![]() ![]() Ana, noi am cumparat un pepene de 10kg si-am mancat jumate toti 3, acum Iustina e-n cada si noi stam cu burtile-n sus abia respirand! Chichiuta, ce-ai mai facut cu caruciorul, ca nu apuc sa citesc din urma?! Adica Zozela nu mai e in listaaaa??? ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 32+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
LORA sa va fie de bine "harbuzu'"
Cat despre fetele care nu mai vor sa scrie aici,treaba lor .Fiecare e liber sa faca ce vrea nu??
Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Hei, gata cu suncile, ascundetile, ca nu e rindul nostru sa facem striptis! Si daca noi suntem burtoase si grase, o bagam pe Maya la inaintare! ![]() Sper sa ajunga un tub de frisca (pe jumate ca nu m-am abtinut Si am mai luat niste confetti si vreo citeva vuvuzele. Tre sa facem zgomot! ![]() Hai, cupilii imbaiati la nani, da?! ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+ |
Daaa,si eu zic s-o bagam pe Maya ca ea nu-i grasa si burtoasa!

Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza :D Praji pt toata lumea!!!! ![]() Cristina 27+ |
Si de la mine pizza,ca acu veniram de la Real si am luat pizza. Si imediat ma duc sa frig pestele ca-mi facurati pofta zilele trecute!
Ana
26+
Maia Elena
Fistiq spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Daaaaa Maya ne va salva! Noroc cu silueta ei! ![]() Cristina 27+ |
Pai la cit lapte de soia si cereale maninca... cred si eu!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+
Fistiq spune:
Ana eu v-am tradat, ca deja am papat pizza![]()
Da' multumim, merge si reincalzita!
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Adu praji la party ca o sa ne sacrificam noi! Clary, si pe tine te felicit pt bb-ita! Vad ca sunt ceva fetite, o sa aiba baietii nostri o gramada de gagici misto! Eu promit sa-l educ pe al meu sa ajute la treburile casnice(nu ca tac'su) si sa aduca flori si prajituri. Si o sa aiba si carut misto, portocaliu! ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+ |
Oooo,atunci il vreau eu de ginere.PROMIT sa fiu o soacra buna,nebagacioasa,neuracioasa si cool
Facem tocmeala? ca si aia mai creoli,ii tocmim de mici!

Ana
26+
Maia Elena
Fistiq spune:
Ati observat ca avemsi chat pe site? 
Fistiq spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Oooo,atunci il vreau eu de ginere.PROMIT sa fiu o soacra buna,nebagacioasa,neuracioasa si cool Facem tocmeala? ca si aia mai creoli,ii tocmim de mici! ![]() Ana 26+ Maia Elena |
De acord Ana, eu o sa pun o vorba buna la fiu'miu!
Sunt sigura ca o sa fii o socrela buna, ca la cite ai tras tu cu bunica... stii ce inseamna!

Fistiq spune:
A, da sa stii ca ii iau la mine, aici in Buc. Fata ta in casa mea. Da' nici eu nu sunt rea, promit!

27+