Viitoare mamici de sept-oct 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 13
chichiutza spune:
Clary felicitari si de la noi pentru grasunica! Chiar ca merge direct la gradi!![]()

Cristina
27+
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Andreea, te felicit si eu pt grasunica. ![]() Sa dea Domnul sa creasca si sa fie sanatos(a)!!! ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+ |

28+ cu un carucior multicolor :)
chichiutza spune:
Lora cu caruciorul n-am facut mare lucru, sotul nu e de acord sa-l comandam online cu visa decat ca ultima solutie, astia din ro nu prea ne dau garantie la ce e luat de afara...incercam prin prieteni sa vedem daca pleaca cineva sa-l ia de prin Italia, sau macar sa-l cumoere aclo si sa ni-l trimita...nu stim inca ce si cum!
Cine scrie la umanitare? Eu nu inteleg treburile astea... CHiar nu mi s-au parut discutiile dintre noi atat de insuportabile, si vorba aia sunt aici de la 7s!

Cristina
27+
chichiutza spune:
Azi am vorbit o ora la telefon cu o prietena si intre timp am mancat o jumatate de paine calda pave de la carrefour!
Cand am terminat, a venit mama sa ma anunte ca a terminat praji cu visine!
Cristina
27+
Fistiq spune:
Adu praji la party ca o sa ne sacrificam noi!![]()
Clary, si pe tine te felicit pt bb-ita!
Vad ca sunt ceva fetite, o sa aiba baietii nostri o gramada de gagici misto!
Eu promit sa-l educ pe al meu sa ajute la treburile casnice(nu ca tac'su) si sa aduca flori si prajituri. Si o sa aiba si carut misto, portocaliu!![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+
Fistiq spune:
Apropo de kile, am o colega care se lupta de prin iarna sa ajunga de la 67 la 65 de kile. Cind scade, cind creste... da' a zis ca ma asteapta si pe mine sa ne ”intersectam” la nr de kilograme.![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui chichiutza CHiar nu mi s-au parut discutiile dintre noi atat de insuportabile, si vorba aia sunt aici de la 7s! ![]() ![]() Cristina 27+ |
ba esti bre cu painile tale calde si cu prajili tale cu visine

-----
Mami de
roza +
28 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alexuza Pai mai ANA dupa lubenita mai poti sa il prinzi pe domnul striper ??? Burtica de 31 + |
Mamaaa si inca cum!!
Ana
26+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi eu n-am dezertat de la party doar ca m-am dus la alta adica facut baie la cupil, papic si nanic. ano nu-i mai zi bre lubenita ca e harbuz toata ziua ![]() ----- Mami de roza + 28 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Bine bre,atunci am halit harbuzu!

Ana
26+
Maia Elena
adica facut baie la cupil, papic si nanic.