Gasca de Constanta***116***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

e soare iar !!!!! ramane cum am stabilit
aaaa, sa nu uit...un accesoriu monden la party: o lopata (diminutivati, va rog )...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

O lopatica? Numai copii, sau si mamicile din dotare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Scuze, "copiii" !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

O lopatica? Numai copiii, sau si mamicile din dotare?

corecta intrebarea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Happy ....cei mici (si eu am dilema asta cu 2 sau cu 3 i)...e nisip acolo si daca ii vine unuia in minte sa sape vreo groapa sa aiba toti obiectul la purtator...ca-n razboi -lingura atarnata de rucsac...preventiv, sa fie in posetao lopata, nu stii cand ai nevoie de ea!!!

am eu ceva prin masina, dar insuficiente

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:

corecta intrebarea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:

corecta intrebarea

Dumnezeu imposibilul!

Iac'asa..eu vin fara copii, dar cu accesoriile(galetusa, lopatica,etc) la purtator!

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bun regasit!

M-a luat un prieten d'o aripa si a zis " Heiii, unde umbli, treci acasa, gaska te striga!!""

Prezenta! deocamdata doar pe topic
As ateriza si eu la voi la intalneala, dar nu pot sa parasesc cuibul, daca se ivesc musafiri tre sa fiu acasa, nu-i asa!? dar, nu se stie cum evadez!

Va MUUUUUUULLLLTUMMEEESC din suflet dragele mele forumiste pentru gandurile voastre bune, pentru urari! Le gust din plin, chiar am nevoie sa fie veselie.

MAV, ne mai citesti uneori, macar la zi mare!? La multi ani! cu lucruri bune in jur, cu liniste si dragoste!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

LA MULTI ANI CRIXIA! MULTA SANATATE SI TOT CEEA CE ITI DORESTI.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Deci...raportez prima...nasol..prima impresie, fu' tare bine...pana am plecat noi,undeva in jurul orei 22.00..cred.....
Au semnat condica :JE, Tania,Adina,Gabi(Dodo),Camelia, madamsadamy,hapymummy, CRIXIA, si mai cine? Bineintels si alte mamici, invitate ale mamei organizatoare, adik cuscra mea DanaAlex.
Copii multi, fff multi, am pierdut numaratului la un moment dat...i-a numarat cineva de curiozitate? Eu cred ca au depasit cu brio numarul de 20...S-au jucat,udat in lac, murdarit/batut cu nisip, au mancat ce au apucat (pizza, tort, etc) au baut...ce au avut voie.
Taticii din dotare...departe de tot de masa noastra vesela, la vreo 10-15 metri...ce bine....au fost mai veseli ,parca, decat toata lumea....noi, mamicile, "ne simtem bine" vorba cuscrei.....

Ce sa mai zic, O PETRECERE REUSITA!Sau mai bine zis...vorba cuiva drag mie...o SEDINTA reusita!

Cola( cunoscatorii stiu ce marca!) mea din seara asta fu' destul de buna, nu am reusit sa o beau pe toata...dar....am fost la unison cu, cuscra.

Sa trecem la lucruri si mai serioase acum :

Ghiulten, ati ajuns cu bine?
Gabi...sunt convinsa ca sunteti ok, pup maraita si voinicul!
Tania, multam!
Si pe restul va pup.....noapte buna, ca dimineatza va dau desteptarea..strig catalogul!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput