Gasca de Constanta***116***
Raspunsuri - Pagina 10
DanaAlex spune:
Salut!!!
Camelia va asteptam cu drag!!!...incepand cu ora 17 suntem prezenti acolo, banuiesc ca noi mamicile pana spre ora 21,30, despre tatici - ei se incing "la vorba" mai abitir ca noi...
p.s.anul trecut la ziua Tianei taticii au mai ramas ca aveau de discutat probleme presante...deci precedentul e creat
Lali nu-i cu suparare, intalniri tot o sa mai fie!!!
am avut iar o zi plina, am ajuns pe plaja la 16 si putin, era racoare, nor in mamaia, n-am apucat bine sa ne proptim pe nisip ca a inceput sa ploua...am lasat gonflabilelesi am fugit la o terasa cat a plouat, se racorise bine-bine dupa atata caldura indurata azi, apoi a iesit soarele si am stat in apa vreo 2 ore...a fost super, desi marti 13
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
Cornelia spune:
BUna seara!
Alina, multumesc pt. detalii. Am inteles unde e.
La multi ani Bianca Marie!
La multi ani Dinu!
La multi ani Crixia!
La multi ani Mav!
lulu77 spune:
LA MULTI ANI! CRIXIA, pe unde esti?Nu mai vii alaturi de noi?
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cornelia BUna seara! Alina, multumesc pt. detalii. Am inteles unde e. La multi ani Bianca Marie! La multi ani Dinu! La multi ani Crixia! La multi ani Mav! Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) |
Si din partea mea cu mult drag!
O zi senina si cu spor in toate!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Leditia spune:
La multi ani sanatosi si fericiti tuturor ce-si serbeaza ziua de nastere!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
lulu77 spune:
Cuscra...TREZIREA ,e ziua cea mare!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui lulu77 LA MULTI ANI! CRIXIA, pe unde esti?Nu mai vii alaturi de noi? |
La multi ani sanatosi fericiti! si de la noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui lulu77 Cuscra...TREZIREA ,e ziua cea mare! |
aici sunt....avem ceva timp de cand ne-am trezit nu stiu cat, ca nu-s contabil ....daaaa, incep fluturasii sa dea din aripi EDIT LATER: ptiuuu, ce emotii mi-a dat ploaia...gata acum a iesit soarele ...
Dodo-pui spune:
Si la noi a plouat cu tot tacamul(tunete si...)
sunt cateva raze de soare.....dar cred ca-si revine vremea.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!