Pestisori... pestisori... (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Dana , am fost la concertul unei trupe scotiene " CRANBERRIES " .......PUPICI SA TREACA DUREREA

Mergi la inceput

Am omis sa va spun ca eu de cand vad emisunea " serviti va rog " vreau in delta ... si asa nu am fost niciodat ....bine nici in maramures nu am fost dar sper sa ajung candva ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Seara buna si de la noi!Dana am venit la prezenta,suntem aici.Sa-ti fie de bine plaja si relaxarea de la sat.
Ely La Multi Ani pentru ziua de ieri!!!Sa fi sanatoasa,iubita si implinita alaturi de cei dragi!!!Scuze pt intarierea urarilor
Suri sa-ti fie de bine vizionarea concertului!E super in Delta,am avut ocazia si eu sa merg "prin inima ei".
Ramona !Ei...sti tu ca vrabia malai viseaza,asa si eu cu integralismul...Daca ajungi sa faci vreo pensiune in Maramu ia-ma si pe mine asociat,promit ca ma bag trup si suflet.Si eu sunt indragostita de zona.SA va fie de bine plimbarea,foarte frumos!
Cryna ce faci,unde esti?Cat mai e pana la nunta?
Cuscra trimit mesajul si te sun,altfel iar ma iau cu altele. milioane de scuze!
Carma sanatate multa lui Maman.Cat despre sistemul medical...o avea el valoare,dar spaga functioneaza si mai bine.Spor la treaba,dam mare si dulce!
Eu azi am fost chipurile acasa,dar plecata cu al meu tata sa facem cumparaturi,saptamana viitoare vine sora-mea.
Si vineri imi astept in vizita prietena care a venit din Canada,nu am vazut-o de un an.In rest nu stiu ce sa va mai spun.
Decat ca iar i-a aparut alergia Codrutei,m-a mancat undeva sa-i dau lapte de vaca de tara si...acum am trecut din nou pe soia.Am programat-o pe 12 august la alergologie la Colentina...nu stiu,om mai vedea.
GAta fetele,va pup!Maine sunt la munci,dar macar pe seara dau un semn!SA aveti o noapte frumosa!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Buna dimineata!

cafeluta va asteapta si pe langa ea ceva racoritor ...

Nicol, sa iti fie de bine liberul de ieri , multa sanatate Codrutei si daca sunt aici ep 12 august poate ne si vedem Tin pumnii pt. venirea sorei .

Noutati nu am decat ca e posibil ca maine sa plek la Bacau si sa stau cateva zile, sa mai schimb peisajul.

Va pupicesc si o zi cu multa racoare!

Astept sa vina lumina si apoi merg pana la administratie sa depun o cerere pt. somaj .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

neata spun si eu
si va imbii la o cafeluta cu...glet,vopsea etc etc.....
Glumesc.Zugravii au reinceput au pus polistirenul si mi au astupat si gaurile de la galerii calorifere, in fiece zi le mai trebuie ceva....le dau si prinzul cafelute berici si coca cola pina intr un final cred ca renovez palatul regal
va pupic nu pot sa scriu mai mult cu nebunia care este.

Mergi la inceput

Carma, cunoastem cum sunt meseriasii ... rar sa gasesti niste oameni cumsecade , harnici si seriosi....Hai fruntea sus, rabdare si tutun spor la toate ! Ce face mama ta ? Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata pe la pranz si de la mine

caldura mare mon'ser .... acuma e de stat in piscina , nu la lucru ... n-am ce sa spun ca merge aerul conditionat si e racoare , da cand ma concentrez putin mai tare ca nu-mi iese ceva tot ma incalzesc... concluzia e ca nu trebe sa ma concentrez nu ????
am mancat o inghetata buna buna .... acuma astept sa mananc pranzul imediat si sa se faca ora 4 sa plec acasa .... merg la sat normal si azi ... ca doar nu stau aici in caldura

andanii

Mergi la inceput

Dana , te invidiez pentru faptul ca pleci la sat la aercurat , piscina ... cat e de departe ? Ce mai face Andrei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

dany satul unde merg , mai bine zis comuna e la 35 km de timisoara ... in 20-25 min sunt acolo .... rapid ...
andrei ce sa faca ... se joaca toata ziua , se balaceste in piscina, chinuie animalele (cainii si pisicile) creste si se maturizeaza

o seara beton
va pup pe toate

andanii

Mergi la inceput

Poftiti la o bere rece sau al o felie de pepene rosu ...impreuna nu sunt ok ... dau alte alea

Mergi la inceput