BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (157)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Gabita maine pe la ce ora te duci la spital. Eu ma duc dimineata pe la 8-8.30 sa vedem daca am facut ceva progrese dar slabe sanse.

40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Pai eu pe la 8.30 plec de acasa,pana la spital fac in jur de 20 min.De ce crezi ca nu sunt sanse sa nasti?NU se stie cum te apuca
Tu maine faci si echo?
Cum ai zis ca o cheama pe dr ta?Unde are cabinetul?In ambulatoriu?

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 ZILE pana la

DA, fac si eco, dopller ca au trecut 10 zile de la ultimele masuratori ( Dr Vasilache Cristina). oricum la eco dureaza destul de mult asteptatul. nu, nu ma duc in ambulator, intru la triaj , in cabinetele de acolo face controlul si apoi eco.

40+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

FELICITARI MAMI ANDREEA DE DELFINASA MARA! SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE MICA PRINTESA!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Mai mai ce palpitatii imi dati

Oana Elena nastere usoara si delfinasi sanatosi si papaciosi.

Andreea recuperare rapida!!! Felicitarii!!!

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si37+ AMR 3 sap. pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

otilia, da, la mine e ceva maricica taietura, bine ca nu m-am rupt, si firele sun abosrbabile, o sa le gasesc pe chilot in 2 sapt. Nu stau pansata, am doar absorbant always, ca de, mai am ceva scurgeri.
Eladeea, ms de raspuns, eu am luat Ca in timpul sarcinii, bine ultima luna cate 2 pe zi + Maltofer. Acum am zis sa iau un Ca + Fe, desi eu nu prea as vrea sa iau nici o pastila ca mi-e frica sa nu-i dauneze lui bb.
Va pup fetelor, trec la alaptat, s-a trezit delfinasul.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:

Gabita maine pe la ce ora te duci la spital. Eu ma duc dimineata pe la 8-8.30 sa vedem daca am facut ceva progrese dar slabe sanse.

40+ Bogdan-Andrei

Pai eu pe la 8.30 plec de acasa,pana la spital fac in jur de 20 min.De ce crezi ca nu sunt sanse sa nasti?NU se stie cum te apuca
Tu maine faci si echo?
Cum ai zis ca o cheama pe dr ta?Unde are cabinetul?In ambulatoriu?

AMR 5 ZILE pana la

DA, fac si eco, dopller ca au trecut 10 zile de la ultimele masuratori ( Dr Vasilache Cristina). oricum la eco dureaza destul de mult asteptatul. nu, nu ma duc in ambulator, intru la triaj , in cabinetele de acolo face controlul si apoi eco.

40+ Bogdan-Andrei

Dr ta e tanara,inalta,blonda si tunsa scurt cumva?
Aaa,credeam ca faci si tu in ambulatoriu,eu acolo o am pe dr mea.Sper ca maine sa nu mai astept atata la echo
Da DD sa fie totul ok si sa iti dea o veste buna

AMR 5 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

HAI OANA!!!!!!!!
HAI BELU!!!!!!!!
Sa aveti nasteri usoare si rapide!!!
Felicitari Andreea!!!! Bine ai venit pe lume, Mara!!!
Sa fii sanatoasa, cuminte si sa ai tot ce iti doresti!
Asa, si acum sa va spun de Oana. Eu eram la maternitate la monitorizare si zice o asistenta ca au o nastere ca s-a anuntat o pacienta careia i s-au rupt membranele. M-am gandit ca poate fi Oana, dar cum nu am primit nici un sms, am zis ca nu e ea. Nu trece 1/2h si apare Oana noastra ca o floare. Ei i s-a rupt apa azi dimineata pe la 5, dar nu curgea tare si nu s-a agitat. Au internat-o, dar din pacate nu are contractii deloc. Cand eram eu la consult, vb dr cu cineva la telef si spunea de Oana, ca o mai lasa un pic si ii vor pune perfuzii, pt provocarea contractiilor. Am intrebat daca o sa nasca azi, dar mi-a raspuns, ca nu prea crede...o sa vada cum apar contractiile.
Am vb cu Oana , nu are nici o treaba, era fericita ca naste, nu avea dureri deloc. A zis ca ne tine la curent.
Noi suntem bine, nici o modificare...

Paula, 37+ cu ,
AMR 19 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Buna fetelor ,
multa bafta fetelor ca se pregatesc sa nasca, Doamne ajuta!!
imi spuneti si mie parola pt picasa unde sa pun poze cu Mihnea?
pana atunci puteti sa il vedeti pe :http://picasaweb.google.com/oanasivilu/Mihnea#
Eu din pacate numai ajung sa citesc tot ce scrieti , va pe toate si pe puiutii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Intru si eu special pentru galerie

HAI OANA, HAI BELU!!!!

Felicitari tuturor proaspetelor mamici AdrianaBuc, Carla, Sherita, Andreea!! Sa va traiasca delfinasii si delfinasele, sa fie sanatosi, cuminti si hranace!

Noi ne chinuim in continuare destul de mult cu alaptatul, sper sa mai am putere si rabdare. Acum nu mai e nici laptic destul. Am facut totul ca la carte, nu stiu de ce nu mai e acum laptic....si iau si o gramada de nebunii: ceai, galactogil, galafor si de azi nutrinatal, lichide de nu mai stiu de mine....
Am stat cam prost cu starea de spirit si de asta nu am mai intrat. Larisa a facut si o diaree, nu a luat pana acum cum trebuie in greutate, acum si cu lapticul.... sper sa nu ma deprim cu totul.

Toata admiratia mea pentru mamele care nu au ajutorul nimanui..

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Fetele,ati comandat vreodata ceva de pe hopababy,voiam sa stiu calitatea body-urilor,au sale-uri luna asta.

Catalina 34+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Hai Ooana, Hai Belu!! curaj fetelor.
Felicitari proaspetelor mamici

Otilia asa e, picioarele mele sunt foarte umflate, retin foarte multa apa dar cu toate astea asistenta mea nu-si face griji cica am "tensiune de aviator".
Asta e ce sa fac, e de la caldura, umiditate, de baut apa beau destul de mult, aici e infernal de cald, cu umiditate s-a ajuns la 43 de grade
Mori pe strada, imi e teama sa ies, stau baricadata in casa cu geamurile inchise si aerul conditionat care merge non-stop.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput