BV Oana, BELU, Andreea84! iul-aug 2010 (157)
Raspunsuri - Pagina 4
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca Adriana, si eu am avut dureri la taietura, sper ca te referi la epiziotomie in prima sapt de imi venea sa plang, dar imi puneam cate un supozitor cu diclofenac si ma spalam de fiecare data cand mergeam la toaleta cu ceai de pelin plus pansat de sot de 2 ori pe zi cu betadina si baneocin. Acum dupa o sapt si o zi parca nu ma mai doare asa tare si pot sa stau un pic si in fund. Succes sper sa-ti treca repede. Corina, fericita mamica de Tudor Andrei http://happyrooms.blogspot.com/ |
Din cate am inteles daca a fost bine umflata si vascularizata zona e posibil sa te stranga ata cu care a cusut, pentru ca tesuturile isi revin la dimensiunile normale iar ata nu e elastica, poate ramane stransa intr-un loc. Asta pana face ata poc. Parca Aelita zicea ca s-a dus sa i-o taie.
Ii dadeam cu crema de galbenele si ceai de pelin/galbenele.
Eu am fost norocoasa, nu prea am simtit epiziotomia. La 2 zile dupa nastere am condus masina pe autostrada inspre casa.
Corina, a fost mare de o pansezi? Asa ti s-a spus, cum faci? La mine pansat inseamna niste leucoplast pe acolo si de aceea nu inteleg. Nu cumva se vindeca mai repede daca e aerisita mai bine
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra
sorina_goga spune:
Gabita maine pe la ce ora te duci la spital. Eu ma duc dimineata pe la 8-8.30 sa vedem daca am facut ceva progrese dar slabe sanse.
40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Mesaj de la BELU: "A nascut andreea84 la 14.30, 2100. Eu nu mai pot :( " FELICITARI ANDREEA!!! BUN VENIT NOULUI DELFINAS ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">36+ cu AMR 3+ |
Felicitari Andreea! Sa fiti sanatoase! Micuta MARA, bine ai venit pe lume!!!
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
cos_minutza spune:
Vad ca deja stiti ca Andreea a nascut
Naste Elena Musai sa-i tin galerie:
Hai Elena!!!
Hai Stefanel!!!
la toata lumea!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bamboletta spune:
Andreea felicitari sa-ti traiasca delfinasa...refacere rapida si mult laptic
Hai Belu,Hai Oana nastere usoara
ce repede se desfasoara treaba azi
Bamboletta 32+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 7+ pana vine
sorina_goga spune:
FELICITARI ANDREEA!!!
BINE AI VENIT DELFINASULE IN PISCINA!!!
40+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui sorina_goga Gabita maine pe la ce ora te duci la spital. Eu ma duc dimineata pe la 8-8.30 sa vedem daca am facut ceva progrese dar slabe sanse. 40+ Bogdan-Andrei AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ... |
Pai eu pe la 8.30 plec de acasa,pana la spital fac in jur de 20 min.De ce crezi ca nu sunt sanse sa nasti?NU se stie cum te apuca
Tu maine faci si echo?
Cum ai zis ca o cheama pe dr ta?Unde are cabinetul?In ambulatoriu?
39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 ZILE pana la
eladea2005 spune:
uauuuuuuuuuuuu..ce vad?????????
HAI OANAAAAAAAAA! HAI MATEI!!!!!!!!! NASTERE CAT MAI RAPIDA SI USOARA!!!!!!!! BB MATEI SA FII CUMINTE SI SA N-O SUPERI PE MAMI!!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
katalina spune:
Cine primeste sms de la OANA???Belu???Saracuta, printre contractii ne mai scrie si noua sms.Hai Elena, mai e putin
ANDREEA,FELICICTARI
Catalina 34+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui coteasca Mamicilor care ati nascut vroiam sa va intreb daca voi dupa ce ati nascut ati mai luat ceva vitamine si daca da ce vitamine???? Mie mi-a recomandat pediatra sa iau calciu cu magneziu si Fe cam o luna. Corina, fericita mamica de Tudor Andrei http://happyrooms.blogspot.com/ |
Corina, si mie mi-a dat sa iau calciu...pe toata perioada alaptarii... se pot lua si vitaminele prenatale, daca ai luat asa ceva..la fel, pe perioada alaptarii..gen elevit, centrum materna, etc.
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...