FIV la Cluj 40

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna fetele!
Bruni,bine ca sunteti in mare gata cu casa,ma bucur ca-s bune si analizele.Ai reusit sa vorbesti cu doctorul de analiza aia ce zicea ramonella ca trebuie facuta,sunt curioasa daca se poate sari peste ea(daca nu-s indiscreta).
Alinuta,bine ai facut ca ai chemat-o si pe tipa aia la intalnire,e fain ca ne reintalnim,eu nu ma laud cu nimic,la servici am control,am primit invitatiile de nunta la aroma si mai stiu eu pe unde,in rest sunt bine;deocamdata cu bebelusul nu misc nimic pana mai incolo spre toamna, dar IL ASTEPT
Tu ce faci,cum esti?
la toate

Mergi la inceput

'Neata fetelor!
Un ceai cu gheata si o cu frisca.
Alinuta,tu chiar te-ai lasat de cafea de tot sau nici n-ai baut vreodata?
Pe cand veniti in cluj,pe luni?
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

buna fetelor!

bruni, concediu placut, sa te distrezi si pt. noi:)

alinuta, eu sunt "tipa de dincolo", credeam ca stisi mi-ar face placere sa pot veni si eu la intalnire

uratica

pentru toate fetele

Mergi la inceput

Turqoise,ne bucuram ca vii si tu
Fetele,care se mai inscrie la intalnire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna...
cristina....eu am baut cafea zilnic ....dar acuma foarte putina dimineata si cu doi laptici ....oricum dorm toata ziua imagineazati daca nu as bea deloc?
turqoise....sorry ....da oricum ma bucur ca ne vom intalni

+6

Mergi la inceput

Alinuta,e bine ca bei doar putin,si eu bag cafea zilnic.
Acuma am vazut ca ai trecut la +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

da 6 sapt de emoti si cele mai fericite din viata mea
fiecare zi pt mine este o bucurie ca a trecut cu bine si ca incep sa cresc ....cel putin eu asa vad desi in afara faptului ca sani sau marit foarte mult si sunt foarte sensibili nu prea se vede nimic ......cand am facut primul test de pipi ma-m cantarit si aveam 57 de kg astazi am facut-o iarasi si ghici cat arata ....58 jalnic dar nu ma mai intereseaza mananc mai mult fructe dar in fiecare 5 minute am ceva in gura .....
oricum cea ce ma intereseaza mai mult este sa fie totul bine si sa nu am parte de nici o complicatie

+6

Mergi la inceput

Da alinuta,asta conteaza cel mai mult acuma,sa aveti un bebelus sanatos,si sa fi si tu bine,ca se dau jos dupa aia kg;daca mananci multe fructe nu te vei ingrasa mult;nici nu m-ar interesa kg daca as fi graviduta

Mergi la inceput

usor,sa cresteti mari si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

pun aici un link pt fetele care ar putea fi interesate de belly dance (dans din buric) cica e recomandat pt fertilitate
http://www.gimmy.ro/gravide-si-mamici.php#dansuri-gravide

eu o sa merg saptamina viitoare si va povestesc cum e - abia astept

Mergi la inceput