FIV la Cluj 40
Raspunsuri - Pagina 18
alinutahu spune:
buna...
fetelor imi vine sa ma bag cu capul in pamant .....am uitat ca astazi face 7 ani de casnicie ....bubu ma asteptat astazi cand am iesit de la munca si avea un buchet de flori si o cutie mare de raffaello si eu cu capul in nori intreb....la cine mergem ?am uitat ca este ziua cuiva sau....saracul asa un pic dezamagit zice ....nu draga astea sunt pt tine .....
sunt asa de aiurita in ultima vreme ca nu imi sta capul deloc unde trebuie .....dar ia-m promis ca o sa ma revansez
cristina....da ce sa intamplat cu tine?....este asa de pustiu fara tine
corina....cu mare placere ....incearca sa uiti putin toate treburile astea cu stimulare si tot meniul si fa -ti un pic de concediu....uneori intradevar omul simte ca are nevoie de ,,iesire,, si putina distractie sa mai uite de necazuri
petruta,pogonici,brunadria,uratica,edenoua si restul ce mai faceti voi?
5+
alinutahu spune:
...tot nimeni ........na bine am plecat sa ma pregatesc ca ma scoate soata la cina in oras ....
5+
cristina3343 spune:
"LA MULTI ANI!" draga alinuta si sa fiti fericiti,ca sunteti o familie frumoasa care azi-maine se mareste
Si distractie placuta deseara.
Faina zi de casatorie v-ati ales,asa vara si cald.
Auzi alinuta se mai intampla faze din astea cu uitatul,eu intr-un an,de fapt o singura data am uitat ca era ziua MEA de nastere,daca pe a sa o uita omul ce sa mai zicem de alte zile.
Eu,cu munca,am reinceput in forta ,noroc ca am o sefa de treaba.
In rest m-am relaxat foarte bine,am fost la strand ieri,la clujana pana la urma am fost.E tare buna apa si calda,am stat pana era sa ne dea afara
la toate
alinutahu spune:
cristina...esti cam scumpa la vedere mai nou
fetelor mai facem o intalnire in august? dar asa sa mergem undeva sa mancam o pizza ca mai nou ma-m indragostit de ea
5+
cristina3343 spune:
Alinuta,is mare fan cu inotul,si cand e vreme buna parca nu prea-mi vine a sta in casa.
Ieri am vazut la strand o graviduta,avea burta deja mare mare cred ca era prin luna a-7-a sau a-8-a,era tare frumoasa
edennoa spune:
salutare tuturor
eu nu am noutati mari, foliculul a fost in z6 de 21 mm si in z7 a ovulat; luna asta a fost tare mare graba se pare; nu am putut face inseminare intrucit dr biolog a fost in concediu; ramine pe luna viitoare
alinuta, felicitari pt aniversarea casatoriei, ani multi fericiti si sa va bucurati de o familie frumoasa
cristina, esti tare cu innotul, eu nu stiu sa innot si stau departe de apa
corina, multa bafta in continuare, tot iese pina la urma
petruta, nu ai mai aflat nimic de testele de trombofilie? eu am facut programare pt asta la Dr Marilena Militaru la Blue Life care este foarte okay pe acest domeniu (si alte aspecte genetice), merg peste o saptamina si ceva sa vedem ce zice (analize, interpretare); sper sa fie totul okay
pe toate fetele
daca se mai face o intilnire sa ma anuntati ca sa vin
cristina3343 spune:
Salut edennoa,
Te pup,tine-o tot asa,adica fi tot asa perseverenta si vei reusi cu siguranta;cred ca in toamna numai gravidute vor fi pe aici
Petruta,ce mai faci,tot cu munca esti si tu?
brunadria spune:
buna dimineata..
ce fac fetele?
in sfarsit casa mea arata a casa, dar mai am de facut una alta ..
am primit rezultatul de la pap , pare a fi ok, iar peste cele hormonale nici nu m am uitat inca. cele pt cariotip nu le am primit inca..
astept sa plec in concediu saptamana viitoare
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
alinutahu spune:
clujul....la raport ....
vrau sa va multumesc pt gandurile bune si sper ca bubu nu este suparat pe mine pt ca in ultimul timp am mintea prea scurta ....
am vb cu o fata care este tot din cluj dar posteaza la alt subiect si am invitato si pe ea la intalnire ....inca nu mia raspuns dar mas bucura sa vina ....asa sa ne marim ,,familia,,
brunadria...felicitari pt casuta noua si sa ai parte numai de bucuri in ea
cristina...tu cu ce te lauzi?
eu incet ma pregatesc de concediu ,ieri am bagat ceva lucruri in valiza astazi le-am scos din nou si tot asa
pe 13 augus trebuie sa revin ca ma-u chemat la eco si pe atunci sunt gata si analizele
ma-m inscris on-line la scoala de sofer, din 28 as putea incepe ....
gata ca va-m facut capul varza cu problemele mele
va pupacesc si astept sa ne vedem
5+