Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 15

lorex spune:
Alexutzza, la mine la fel a ramas cicatricea d ela operatie..cum a fost cusuta valatuc asa...nush cum sa spun, in margine este doar o liniuta roz, abia se vede, dar pe mijloc, probabil unde a luat mai multa piele la cusut, a ramas mai gros asa..
mmm...asta e, bine ca nu se vede..
Am terminat de recuperat, Doamne ce tensiune a fost aici cu Ivanel. Dar ma bucur ca deja incepe sa-i treaca!
Dragul de el, iata si primul pufulete cu boala de copilarie..
Bea draga, iata un episod din asta iti trebe ca s aprinzi la nesimtire sa le spui alora de vin toata ziua in vizite sa mai shada si la casa lor sa va lase in pace.
Auzi, au venit sa-l vada si acu ...off...asa-i la tzara..la noi in gashca cand auzim de un copil bolnavior nimeni nu deranjeaza familia respectiv decat cu telefoane sau sms-uri.
E bine asa, ca numai grija altora n-ai cand e copilul bolnav!
Danyelana, ce tare, ce aventuri aveti voi!
Ce frumos suna..si tatal meu face agricultura si o sa o duc pe iuria cand mai creste sa vada cum e...la tzara...ce frumos, ce bine ca am "tzara"...
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti plus ca mi-am luat biscuiti din faina integrala...paste fainoase idem... ![]() ![]() mami de ![]() ![]() asa creste Alex |
:))))
noi nu-ti mai ajungem?

pai vezi ca pana si eu m-am imprietenit cu unu din asta ...numa ca eu nu pt slabit ci pt o dieta sanatoasa..incerc...
se pare ca si eu am simtit nevoia sa ma imprietenesc cu cineva

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur

_

cristies spune:
Mamidepuiuti, Cris.d , merci pentru incurajari. Cred ca ma stresez ca imi suna in cap vorbele lui Nik0le cu Isa, pana nu a intarcat-o nu a diversificat-o cum trebuie... si mai e si lumea
ce (cat) i-ai mai dat azi? I-a placut? Si eu ce sa spun? Ca din trei lulele de mancare a mancat doi stropi si p-aia i-a scuipat pe mine? Offffffffff....
Alexutzzza, am mancat si eu Placinta cu spanac si cu feta. Delicioasa, desi am incercat sa evit foietajul (si lumea se uita
ca e cel mai bun...
Nu merge paste cu carne la Monti. Dar musaca cred ca pot sa fac oarecum dietetica. Sa mai studiez...
Ma bucur ca ai fost la medic. Si eu tre' sa ma duc...
Danyelana, primul treierat... Si acum e si obosit... pai bravo! Daca a vazut de unde vin banii...

lorex spune:
Cristies, ce ziceai tu de fructoza acolo ziceai bine.
De la ceai te-ai stricat la burta, mai are efectul asta uneori.Si eu am patit si ama mai auzit pe cineva...Dar la mine a fost doar la inceput, apoi nu a mai avut acest efect. Spor sotului la scoala de soferi!
Cris.M, imi pare rau ca tre sa scapi de LP...Iuria mea asa se bucura cand vede tzatza, insa nu prea are ce trage din ea..
Sper sa nu te chinui prea mult!
Alecsa, ai facut vaccinul BCG?
Ruxita, ce m-ai distrat lu "labrii"
Eu imi maintesc cand faceam scoala la tzara, primele 8 clase...Vai Doamne cati din astia erau, ca am ramas cu sechele..
Spune-mi si mie cum ai reusit sa pui filmulet pe Picassa? ca eu nu am gasit de unde..
si filmuletzul cu Caius...hmmm....saracul...l-ai bagat acolo la coltz, n-avea unde fugi de "linguritza uracioasa", nu-i o lupta dreapta El tot intorcea capul dar...
Haircut, pentru vestile bune si felicitari pt prima linguritza de mar. Singulair e pt ce? pt astm???
_
_

lorex spune:
MP, wb, ne-ai lipsit!!!
Nikole unde-i?
LMA Dragos de ALexa1212...multumim de tratatie mami! 6 luni...uf..repde mai trec lunitzele astea..
_
_

lorex spune:
Miremia, ma pregatisem sa-ti raspund cu leucoplastul, ca-mi notasem undeva, dar vad ca a fost mai rapida Oani, care app, a fost de milioane aici cum a sustinut-o pe Bea! Bravo OAni! Te iubim! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca ai sprijinit-o pe Bea!
Dastefa, iar incep "ti-am spus"?
Si de data asta ma refer la noi, noi toate, care toate ti-am spus acelasi lucru: multa iubire, multa joaca, multa stimulare! Daca nici noi mamele nu mai avem filinguri bune, apai cine!
DCN, nush ce sa-ti zic de tztz...ma ai putina rabdare, poate se dezvatza singur.Asta-i dependenta clara! Eu am rezolvat-o cu suzeta, ti-am mai spus....acuma s-ar putea si din cauza dintilor sa mai vrea tztza des, ca asa se mai manifesta!
INTREBARE: ca tot veni vorba de dinti!E musai sa iasa intai jos???
Ca lui Mihaitza, nepotelul meu i-au iesit sus! CANINII...era de coma.Vampirash! O sa pun o poza la mine in album!
_
_

alicredo spune:
cris.m vara-mea a inceput sa-i dea ceai la fata noaptea, dupa 2 saptamani, de pe o zi pe alta nu i-a mai luat sanul.o impingea cu mainele,urla,etc.ii se umflau sanii, plangeau amandoua,aia mica nu manaca ,la asta ii plesneau, a infometat-o(cateva ore) si nimic.dupa o saptamana de chin a renuntat. foi de varza,comprese cu gheata(asa am facut si eu cand am fost la un pas de mastita,comprima vasele,canalele),o cura cu antibiotice si ai scapat.doare de mori.varza cum a zis dulcineea batuta...sa lase putina zeama frunza.
bea ma bucur ca Ivanel e mai bine.Rabdare multa in continuare !
cristies pupam gargaritul marait.imi pare rau....bine ca esti la zi.te pup
momentan bagam in noi la cereale....la ora 2...si dimineata 2-3 lg de fruct.e ok momentan.azi am bagat si morcovul.nu ne prea place.
simplicity sunt in irl.maine iar sunt in oras.mai trag niste ture de shopping pe aici ca nu as vrea ca sa te pun pe drumuri cu crema.mersi mult de ajutor.poate ne vedem la anu la cj,nu? va mai intoarceti? ms de info despre diversificare.
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex INTREBARE: ca tot veni vorba de dinti!E musai sa iasa intai jos??? Ca lui Mihaitza, nepotelul meu i-au iesit sus! CANINII...era de coma.Vampirash! O sa pun o poza la mine in album! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
abia astept sa vad poza

mami de

asa creste Alex

mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex Alexutzza, la mine la fel a ramas cicatricea d ela operatie..cum a fost cusuta valatuc asa...nush cum sa spun, in margine este doar o liniuta roz, abia se vede, dar pe mijloc, probabil unde a luat mai multa piele la cusut, a ramas mai gros asa.. mmm...asta e, bine ca nu se vede.. Am terminat de recuperat, Doamne ce tensiune a fost aici cu Ivanel. Dar ma bucur ca deja incepe sa-i treaca! Dragul de el, iata si primul pufulete cu boala de copilarie.. Bea draga, iata un episod din asta iti trebe ca s aprinzi la nesimtire sa le spui alora de vin toata ziua in vizite sa mai shada si la casa lor sa va lase in pace. Auzi, au venit sa-l vada si acu ...off...asa-i la tzara..la noi in gashca cand auzim de un copil bolnavior nimeni nu deranjeaza familia respectiv decat cu telefoane sau sms-uri. E bine asa, ca numai grija altora n-ai cand e copilul bolnav! Danyelana, ce tare, ce aventuri aveti voi! Ce frumos suna..si tatal meu face agricultura si o sa o duc pe iuria cand mai creste sa vada cum e...la tzara...ce frumos, ce bine ca am "tzara"... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |

mami de

asa creste Alex

alicredo spune:
lorex tare cu caninii....eu pe toate hartiutele cu harta dintilor scrie ca ies incisivii jos prima data.si mai zice ca iasa in perechi,2-4 odata.
ca tot venii vorba....am incercat o mie de suzete, latex,silicon, tesite, netesite, cu striatii,fara, al meu tot cu degetul in gura e.stiu ca nu ar trebuie sa-mi fac probleme pana la 1 an ,dar totusi? numai al meu e cu degetul in gura?
oani ptr suport, info,sprijin.
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!