Prietene la bine si la greu - 31

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Mariandreai, ce de progrese! Bravo! Mi-e de ajutor cum ai povestit despre tentativele de autodiversificare. Vad ca si la voi a existat perioada inecatului. Asadar, sa mai incerc, poate invata ce sa faca cu bucatelele.

Dankutza, imi pare rau de racela, biata Pinky! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:

Dozz felicitari pt dintisor!Imi pare rau ca Ana trebuie sa poarte 2 luni hamul, dar cum ai zis si tu mai bine previi.Si Robert a avut pozitie pelviana, dar nici un doctor nu mi-a zis ca ar avea probleme cu soldurile si nu am fost la nici o ecografie de sold. Oare daca ma duc acum e tarziu??


Crissa, pb cu soldul apar la fetite mult mai des decat la baieti. Raportul e de 1:6, cam asa am citit. Poate de asta nu v-au trimis la investigatii suplimentare. La varsta asta, dc vei vrea, se face direct radiografie ca eco nu mai e potrivita, tesutul fiind osificat deja. Nu stiu ce sa zic, mai degraba cred ca nu tb sa iti faci griji si probelem, cred ca te-ar fi trimis daca era cazul, e o problema des intalnita si medicii stiu in general de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitzi2005

Daca tot am "tastarnita"
Apropo Diana, nu te tenteaza sa fii consultant LLL?

Mitzi si Pisoiasul scump


Ba, m-ar tenta. Stii tu cum? Se organizeaza si la noi?
Chiar ma gandeam ca am depasit 5 ani de alaptat (1,9 la Vlad + 2,9 la Timi plus aproape 8 lunite si sper sa mai alaptez inca ceva ani...)

Faina asta cu tastarnita!

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

croitoreasa cea viteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Buun, am ajuns la zi. Am citit tot si am reusit sa si arunc cate o privire pe poze. Sunt minunati copilasii!

Si eu ma bucur de initiativa cu linkurile pe prima pagina, o sa scormonesc si eu prin ce mai am salvat, poate gasesc ceva de adaugat.

Mitzi, inca nu am primit PM-ul tau, sa nu uiti de el

Ma bucur sa aflu de strangerea de obiecte si alimente pt sinistrati, multumesc ca ati zis, am donat niste bani, dar chiar as putea sa analizez putin ce am prin casa, poate gasesc ceva ce folosesc mai rar sau deloc si ar fi util altcuiva.

Raluci, te admir pt energie si implicare in problema indemnizatiei. Eu cred ca mai am de asteptat pana sa am decizia, am depus actele doar in aprilie. In alta ordine de idei, remarca cineva unghiile tale, si eu le-am admirat deseori, ma mir cand ai timp sa le faci, jos palaria! Si mult succes cu bb2, ai vazut ce cota ai la pariuri

Pup toate fetele nenominalizate, ma gandesc la voi, dar nu am raspuns pt ca am citit paginile restante in mare graba, ca sa ajung la zi.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dozz, imi pare rau ca n-ati scapat de ham. Avem si noi o cunostinta care a trebuit sa puna ham la fetita, a mica n-avea nici o treaba, dar era mai mica (4 luni). Probabil acum o enerveaza ca nu poate busila etc... De stressul cu fontanela ati scapat?

Mariaandrei, Monica ce fete harnicute aveti!

Ralu l-am vazut pe Bubu ca un boier in cada.Felicitari pentru busilat! Lili si la tine felicitari pentru busilat. A mea cand s-o porni totusi? (poate ca Vlad la aproape 10 luni da macar de ziua lui fix a luat-o in picioare singurel)

Monis, pe mine ma pusesi cap de lista la linkuri?

Ionela, ma bucur ca-i mai bine sanul. Ai facut ce ti-am zis? (sa vad si eu cat de eficient e ce ti-am spus, daca nu ai facut asa nu-i bai nu ma supar, numa sa nu zic si eu ca pediatrele fetelor ce bine ii merge cu calciu pe care ele in scriu si fetele nu-l dau ) La mine si la mama finutului meu a mers f bine asa.

Ralu felicitari si voua pentru tarat.

Teo se trezeste si ea noaptea sa suga, cam la 4 ore. Eu una sunt multumita, ma bucur ca desi papa f f bine (ptiu ptiu) si fructele si legumele (cu branzica altfel sunt cah) baga si la tzatza cu drag.

Precis mai vroiam sa zic ceva... Pupilici!

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2



Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

croitoreasa cea viteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

No, am ajuns si eu acasa.

La intalnirea cu seful AJPS a decurs totul bine...in sensul ca omul a fost amabil si ne-a raspuns la toate intrebarile.

Am facut o sesizare scrisa, pe baza careia s-a pornit o ancheta la Primaria Reghin. A telefonat de fata cu noi acolo, si a cerut situatia concreta a dosarului meu. Mi-a explicat ca datorita faptului ca a existat neglijenta respectiva, dosarul meu a fost blocat, si dupa aceea, cand s-a rezolat problema, conform unui regulament de ordine interioara, dosarul a mers la coada...adica exact ca si cum in loc s-l fi depus in februarie, l-as fi depus in mai...ca urmare...mi-a dat ca sigur ca voi vedea indemnizatia...prin septembrie....

Atunci cand i-am spus de intentiile noastre de a da in judecata primaria, m-a sfatuit sa nu fac asta, pentru ca in cazul unui proces livrarea banilor se va bloca, pana la solutionare, si e posibil sa primesc banii doar la capatul unui proces care poate dura de la cateva luni la un an sau doi...si daca il mai si pierd risc sa platesc si cheltuieli de judecata...Maine avem programare la avocat...sa vedem ce ni se spune!

Vorba sotului, daca am asteptat atat...doua luni nu mai murim...dar...mi se pare aiurea...ca intr-o tara in care noi, cetatenii de rand trebuie sa fim corecti, statul isi bate joc de tine...

In sfarsit...asta e...astept pana in septembrie...dar maine merg totusi sa vad ce zice si un avocat!


Si acum, sa schimb subiectul, aseara nu am mai apucat sa fac cinste cum trebuie pe, bancuta...pentru ca ...
atentiune atentiune:A VENIT TATA LA MINE, BINE SI MAMA...DAR CEL MAI IMPORTANT...E CA ORGOLIOSUL DE TATA...S-A GANDIT SA MA VIZITEZE...SI CHIAR DE ZIUA MEA...Asa, ca Raresu, se bucura acum de atentia si lui bunica`so care a venit la el acasa...nu a mai trebuit sa ma deplasez eu 200 de km la Bicaz...

Cat despre soacra...am pus-o la punct...i-am spus clar ca usa casei mele ii e deschisa doar daca vrea sa il vada pe Rares, dar nu ca sa ma viziteze pe mine. Ca pana nu isi va schimba atitudinea radical si va inceta sa imi dea ordine si sa ma invete pe mine ce si cum sa fac in sanul familiei mele sa nu indrazneasca sa imi vorbeasca...ca prefer sa ma lipsesc de orice din partea ei, daca asta inseamna sa am liniste in casa si in suflet...ca, desi sunt tanara, si e adevarat, uneori lipsita de experienta, fiecare actiune a mea in ceea ce ii priveste pe sotul si fiul meu e menita sa le aduca bunastare, si ca faza cu farmecele mi se pare puerila, babeasca si demna de o femeie fara educatie , nu de o doamna asa cum are ea pretentia sa fie. Deci...m-am descarcat rau de tot...nu a zis nici mac. Luci a tacut si el...dupa ce am spus ce am avut de spus am iesit frumos afara, si l=am asteptat pe sot in masina, care a mai zabovit 5 miute...timp in care ma`sa l-a intrebat de ce sunt asa suparata. Mi-a zis apoi, ca i-a explicat ca nu sunt suparata ci doar decisa sa nu ma mai las calcata in picioare.

Va las..ca sa nu se supere tata ca si acum cand a venit la mine nu stau cu el...am ingropat si noi securea razboiului definitiv!Aseara am plans si eu, a plans si el... si am stat de povesti asa cum ar fi trebuit sa fie normal...(sa va mai zic ca la ruptura dintre mine si tata, si soacra-mea a avut partea ei de vina...- asta e o alta istorie...dar o sa v-o spun si pe aia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
. A mea cand s-o porni totusi? (poate ca Vlad la aproape 10 luni da macar de ziua lui fix a luat-o in picioare singurel)
numa sa nu zic si eu ca pediatrele fetelor ce bine ii merge cu calciu pe care ele in scriu si fetele nu-l dau ) La mine si la mama finutului meu a mers f bine asa.


Sa stii ca mereu ma gandesc cand e vorba de busileala la Timi a ta care a luat-o frumos in 4 labutze la doar 7 lunitze, si sa vezi ce invidie+ pe mine. A mea desi se balanseaza in patru labutze de vro 3 luni aproape..nu da semn deloc sa o ia din loc

Cat priveste calciu, fix asa am facut si noi. Nu ne iesise nici un dintisor si pedi ne-a zis sa ii bagam 3 luni cate 15 zile calciu gluconic sa o ajutam cu dintisorii, ea a zis, ea a auzit. Intre timp la doar 2 saptamani i-au iesit 4 dinti, la care ea ne intreaba 'i-ati dat calciu?' Eu zic 'da( in gandu meu..de unde)' Si ea intreaba'si se vad ceva modificari, sta mai bine in fundulet?' Eu raspund: 'pai i-au iesit si 4 dinti'

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

reantors victoriosi cu decizia in dinti, este pacat sa nu ne implicam si sa-i lasam sa creeze acest precedent, cumva cand noua ne-au bagat n taxe la salariu, ne-au intrebat de vrem,NU, ei bine acum cand trebuie sa ne sustina iaca sa mai scada ei ceva, "stati asa ca nu mai avem". actiunea eu o vad de succes chiar daca ne vom recupera banii peste ani, daca-i vom recupera, importanta este actiunea noastra, sa nu creada ca suntem multumite ca au taiat mai putin decat au zis initial, oricum a fost lucratura frumoasa, le zicem 25 si scadem 15 ca sa zica ca suntem baieti de gasca. uff m-am descarcat

sarumana pt aprecieri la unghii, din fericire o am pe mama cu mine tot timpul, asa ca fug la 2 saptamani la salon si ma rezolv, daca nu ar fi ea.....

bubu va pupa iar se bucura ca v-a placut de el in cada

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Atunci cand i-am spus de intentiile noastre de a da in judecata primaria, m-a sfatuit sa nu fac asta, pentru ca in cazul unui proces livrarea banilor se va bloca, pana la solutionare, si e posibil sa primesc banii doar la capatul unui proces care poate dura de la cateva luni la un an sau doi...si daca il mai si pierd risc sa platesc si cheltuieli de judecata...Maine avem programare la avocat...sa vedem ce ni se spune!



ma bucur ca s-a mai facut putina lumina in cazul dosarului, insa e clar ca d-ul respectiv nu va va indruma sa-i dati in judecata, e unul de-al lor, iar un avocat.....si ala poa sa zica da ne bagam, ca are de luat bani, o sa mai intreb si eu pe cineva sa vedem, dar nu cred sa se opreasca indemnizatia pe parcursul procesului. eu zic sa nu-i lasati dar na eu is mai revolutionara


ma bucur ca a venit tatal tau la tine dar cel mai tare ma bucur ca i-ai spus soacrei tot ce aveai pe suflet

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

As dori sa spun si eu un sarbatoritilor zilei...sa fiti sanatosi si iubiti!

Va las, ca mi-a facut mama un bors ca in Moldova...eu nu prea gatesc borsuri aici, ca lui Luci nu ii place ca e acru...si de aia imi era dor...Pupaceala!

Mergi la inceput