Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

azi dam de baut de la prima ora...

am mai adaugat o saptamana la burtica !

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

MSymo, multumesc frumos, dar am decis cu sotul ca nu e cazul sa ma agit. Adica da, sunt nemultumita, dar am vb si cu medicul meu si mi-a spus ca a trecut toate masuratorile si ca bebe e bine, deci sa stau linistita. Eu de la eco ma mers direct la medicul meu si i-am spus ca a durat f putin eco, dar m-a linistit ca dc se vedea ceva in neregula, sigr nu termina asa repede. I-am vazut fata, buzele, limba, palatul, si toate organele. l-a masurat si mi-a zis ca e ok.
Am decis ca o sa merg la 32s la altcineva, ramane sa hotarasc.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

eu nu zic ca ecografiile care dureaza mult nu-s facute profesionist, dar mie si in viena mi-a facut repede, cam 20min, aici tot cam asa si se vedea cat de repede si precis se misca mana doctorului. La Gral m-a tinut aprox o ora si nu a fost in stare sa-mi zica sexul copilului. Eu asta nu inteleg la ecografii. Adica nu esti in stare sa spui sexul copilului, dar ai pretentia sa te cred ca totul este in regula cu copilul.

21+

Mergi la inceput

Ieri la morfofetala abia mi-a pus aparatul pe burta si intr-o secunda, nu exagerez, a zis sexul. La gral, mai m-a chemat inca o data(eco speciala doar pt sexul copilului), m-a tinut juma de ora si nimik. Va aduceti aminte cat de nervoasa eram!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata burtici,

Felicitari tuturor mamicilor care au venit cu vesti bune de la ecograf.
Eu astazi ma duc la epilatla salon. data trecuta a fost ok si sper sa fie ok si de data asta ca nu prea as vrea sa trec la lama. Mi se indeseste foarte tare si dup-aia iara sufar de numa. . Vorbeam cu tipa de la salon si ea a zis ca s-a epilat pana in luna a 9 a cu ceara si nu a avut nimic. Acum vom vedea cum decurg lucrurile azi.
In legatura cu indemnizatiile, eu as vrea sa vin cat mai mult la lucru ca sa imi ramana macar 3 luni de maternitate dupa. In acest fel mai putem si noi sa ne revenim cu banutzii si sa punem ceva deoparte pentru cele 3 luni care urmeaza. Plus ca o sa avem nevoie de banutzi pentru botez. Chiar fetelor v-ati gandit la botez? faceti petrecere? eu ma tot gandesc ca ar trebui sa gasesc din timp ceva sala. Voi ce parere aveti?

18+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Mie imi scrie pe o fisa ca spina bifida oculta nu se poate depista ecografic, hipoplazia pulmonara-in trimestrul 3 de sarcina poate fi depistata. Obstructia intestinala-semnele ecografice devin vizibile dupa sapt 25-26 de sarcina, la fel chistele abdominale. Dispalziile scheletice tot trim 3 de sarcina, la fel infectiile congenitale. Unele leziuni cerebrale determinate de infectii intrauterine-consecintele nu se pot aprecia decat dupa nasterea fatului.

21+

Mergi la inceput

Pe mine a refuzat sa ma epileze pe abdomen si mai nou si pe labii, ca s-ar produce contractii

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata burtici!
felicitari fetelor pentru vestile bune de la morfo

felicitari si pentru carucioare,
am trecut eu in listuta carucioarele aflate acum, felicitari!
vad ca au inceput sa apara si fetitele

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

buna dimneata la toate burticile si la toti ursuletii,

lorin 7774, care sunt precedentele cu 2 indemnizatii? stii concret, ca si pe mine ma intereseaza, am auzit de o mama din galati sau braila, dar nu stiu finalul.

bafta cui face echo sau secretii azi si la multe saptamani cui schimba azi semnatura!

sa va zic una tare: o fata si-a pus prin FIV 2 embrioni si fiecare embrion s-a divizat in alti 2 de la mama natura, asa ca fata a avut in burta PATRU bebei, cate 2 perechi de gemeni identici. azi copiii sunt toti 4 sanatosi si plini de viata.ce spuneti voi de asta?

Adi +17 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24
Chiar fetelor v-ati gandit la botez? faceti petrecere? eu ma tot gandesc ca ar trebui sa gasesc din timp ceva sala. Voi ce parere aveti?

la petrecere noi cred ca o sa zicem pas...adica o sa cam fie botezul in postul craciunului....
bine ,probabil o sa facem ceva in familie...ceva simplu.

chiar...fetele cu gemeni...sugubina si adipapazi, la gemeni pui nasi separati sau acelasi nas la amandoi

18+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata fete vine weekendullll abia il asteptam

msymo Eu as vrea ca de la 1 august sa-mi bag medicale si concediu de odihna pana in septembrie cand intru in prenatal....legat de banii pt indemnizatie.... cei de la stat deja mie groaza cum o sa ma descurc eu 3 luni ...bine ca ai zis de matusa ta...sa am si eu o pila la sectorul 3 ...deci sa inteleg ca concediul de risc maternal se plateste cu 75% din brut si concediul medical obisnuit cu 75% din net ?

Doamne ai grija si de noi 20

Mergi la inceput