Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu deja sunt f suparata...la mine eco a durat 14 minute
Msymo, la cine si unde ai facut eco? Mi se pare de domeniu SF o ora si 22 minute. Vreau si eu
Da unde mai gasesc eu loc, ca deja maine am 23s implinite.
Clar la 32s ma duc in alta parte. M-a costat 450 lei, deci bani am dat ca peste tot, dar doar pt 14 minute

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Corina la medical city a durat morfo de trim 1 o ora. cu stat si explicat si vb si facut poze si masurat bb si verificat si tot.
si a costat 355ron eco si 12 poze.

Raluca va

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Bebelu, eu cred ca e in functie de medic si nu de clinica. Ca eu am facut la Medlife.
aia de trim 1 nu prea a contat pt mine, asta de trim2 e f importanta....bine, eu nu ma stresez, sunt convinsa ca bebe meu e PERFECT SANATOS. Dar vorba aia, dai un ban dar stii pe ce.
Eu nu stiu cum o cheama pe dr de la filantropia. Presupun ca Veduta e cu Tz, ca cu T nu suna bine. As vrea sa merg la ea la 32s ca am auzit numai lucruri bune despre ea.
Daca nu, m-as duce la altcineva, dar nu situ la cine.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Bravegirl, crezi ca e cazul sa repeti morfofetala, adica ai semne de intrebare? Eu am fost tot la 23 sapt, nu-i o problema si daca vrei maine seara il intreb pt sambata dimineata cand el are ecografii la Euroclinic Floreasca. Doar sa-mi spui.
Mie nu mi-a dat poze decat cu doppler pt hematologie la Uscateasca, cand voi merge sa i le arat, in schimb pe dvd am tot ce a masurat si verificat. Iar in timp ce face eco, toate informatiile sunt notate de catre asistenta si vei pleca acasa cu aceasta foaie. Dar......eu nu l-am intrebat absolut nimic, omul era concentrat, dicta totul, doar de doua ori cred ca ne-a zis de sex ca-i fetita (ceea ce stiam) si ne-am amuzat ca se vedeau f dragut ambele talpite, dar atat, n-am stat la povesti.

Symo 23+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Si eu am facut morfofetala la dr Radulescu Botica la Euromed. Am vazut ca a facut masuratorile cu foarte mare atentie, timp in care ii spunea asistentei ce sa scrie. In final mi-a spus ca bebelusul s-a dezvoltat f bine, nu are malformatii si ca este in avans cu o saptamana ca evolutie.
Am aflat si faptul ca este fetita.
Am avut ceva emotii pentru ecografia asta, pentru ca la dublul test imi iesise rezultatul prost. Atunci, la aproximativ 17 sapt, am fost la dr Radulescu pt ecografie pentru a afla si parerea dansului. Inainte de a-mi face ecografie, a insistat f mult sa merg sa fac amniocenteza. Am refuzat sa o fac. Dupa acea ecografie mi-a spus ca dpdv ecografic nu se vad semne de SD, dar ca totusi imi recomanda sa fac amniocenteza.
Acum, dupa ecografia morfofetala mi-a spus ca am riscat, dar se pare ca este totul ok cu bebelusul.

Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ma retrag la dormitor, noapte buna!

Symo 23+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

felicitari beatrice pt eco..sper si placenta sa se mai ridice..daca nu ..nu-i nimc ..si cezariana e ok..important e ca bb este f bine..si poate de acum stai si tu mai linistita si incearca sa fii mai calma si probabil si starile alea o sa se mai estompeze..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

COrina nu stiu ce sa-ti zic..
incearca sa repeti dc nu esti multumita si vrei mai multe detalii.
stiu ke scump. dar decat sa stai cu grija si cu o mie de intrabari, mai bine te duci si la altcineva si te linistesti

Simo noapte buna

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Maine am sa va scriu ce scrie pe foaia mea cu analize, ce malformatii nu se pot depista ecografic. Da, se mai face o eco la 28 de sapt

21+

Mergi la inceput

MSymo, multumesc frumos, dar am decis cu sotul ca nu e cazul sa ma agit. Adica da, sunt nemultumita, dar am vb si cu medicul meu si mi-a spus ca a trecut toate masuratorile si ca bebe e bine, deci sa stau linistita. Eu de la eco ma mers direct la medicul meu si i-am spus ca a durat f putin eco, dar m-a linistit ca dc se vedea ceva in neregula, sigr nu termina asa repede. I-am vazut fata, buzele, limba, palatul, si toate organele. l-a masurat si mi-a zis ca e ok.
Am decis ca o sa merg la 32s la altcineva, ramane sa hotarasc.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput