Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Letzy nu stii si alte fete care au nascut cu el sa iti spuna cum se comporta la nastere. Conteaza foarte mult sa stii ca poti avea incredere in el.

Voi va mai descurcati cu pedichiura singure? Eu am oroare de saloane la capitolul asta, pe motiv de forfecute prost sterilizate, asa ca de cand ma stiu ma descurc singura, doar ca acum nu mai merge. Mi-a dat bebe cateva ghionturi de am bagat o mare viteza, saracutul...

Cu epilatul nu mai merge si cu ceara nu am voie, pedichiura nu...o sa ajung in luna a 9a ca o maimuta

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

bunaaaaaaaa..eu azi toata ziua am stat la aer..am fost la niste prieteni la curte si am stat intinsa intr-un balansoar imens si moale vreo 5 ore.. a fost atat de bine...

miruna nici eu nu am voie nici cu ceara si nici cu epilator asa ca m-am dat pe aparat ..chiar ca voi ajunge maimuta dar asta este..mie dr mi-a zis sa evit astea pt ca imi pot da contractii din cauza durerii.

symo cum te mai simti?

matiz sper ca esti bine!!

pupici la toate

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor slabuta activitate azi!!

unde sunt fetele care stau in pat?????..sper ca sunteti cumintele...pup

19+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ratusca, sunt aici...imi pregatesc paine cu unt si cu gem si un pahar de lapte.....ca la gradinita. Sunt ok, abia astept vizita la dr. maine seara, imi fac lista de intrebari.
Miruna, mie mi-a luat juma de zi ieri sa imi fac pedichiura si abia azi mi-am tras si un french.
Letzy, imi pare rau ca ai fost asa de dezamagita de eco, dar bine ca bebe este sanatos. Nu vreau sa te indispun, dar uneori conteaza parerea celorlalti, te ajuta sa iei decizii sau sa faci o comparatie. La noi a durat exct o ora si 22 min, timp in care absolut totul s-a inregistrat pe dvd. Eco a cuprins evaluare a fiecarui organ si doppler pt absolut tot ce inseamna circulatie sangvina la bebe, placenta etc Ei, si dupa toate astea tot eu am fost nemultumita ca nu mi-a pus si 2-3 imagini 3D, pitici pe creier. Dar spre sfarsitul ecografiei a masurat colul si atunci am aflat ca iar scazuse si nu mi-a mai ars de 3D, de asta nici nu i-am zis. De altfel, cred ca sunt o pacienta f ciudata, in sensul ca orice sfat mi se da, vreau argument, si orice e legat de bebe, trebuie explicat concret. In rest, nu ma pot lauda ca suntem prieteni, exista o bariera strict medicala, chiar daca-i un medic tanar si mi-ar fi placut sa fim mai degajati, cred ca principiile lui profesionale au aceasta bariera.
Dar....nu ma pot plange de nimic in mod special.

Symo 23+ Diana Nicole

www.bloombaby.com/fr/collection/spec.php?sID=36" target="_blank">scaun bebe

Mergi la inceput

Cine mai era azi la eco?????

Symo 23+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Salutate si scuze de absenta. Am citit dar mereu intervenea ceva cand trebuia sa scriu. AM fost si eu marti la eco de morfologie fetala si a durat mai mult de o ora. La sfarsit aceeasi chestie..... dezamagire ca nu am nici o poza 3D-4D sau cum s-o chema. Pentru asta trebuie sa mai astept 5 saptamani si sa mai scot din buzunar inca 400 lei. Mi-am facut programare dar ma mai gandesc daca vreau neaparat sau nu.

O sa incarc si pozele de la eco si va dau linkul. In afara de 2-3 poze eu nu inteleg mai nimic.

Si eu am oroare de saloane si ma gandesc cu groaza ca va trebui sa ma duc mai incolo ca nu o sa mai am ce face pentru pedichiura si inghinal. Inghinal s-a oferit iubitul meu sa ma faca, eu folosesc epilatorul de multi ani si durerea e nesemnificativa pentru mine.

Cris mami de Teodora si 23+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu am fost la morfo azi la Botica la Medlife. Mi-a placut foarte mult de doctor, foarte comunicativ.S-a confirmat ca este baietel, mi-a masurat colul fara eco transvaginala si mi-a zis ca este lung si inchis. Bebe este foarte bine, singura chestie nashpa este ca momentan am placenta previa.Dar mi-a spus ca pe masura ce uterul se mareste, placenta urca ocupandu-si pozitia normala.Acum sa vedem. Daca acest lucru nu se intampla, nasterea va avea loc prin cezariana, pentru ca nasterea vaginala este foarte riscanta, existand posibilitatea producerii unor hemoragii puternice.Mi-a mai zis ca durerile de jur imprejur(mijloc, ovare, uter)sunt normale ca se maresc ligamentele.
Apoi am fost la endocrinolog, mi-a zis inca o data ca nu trebuie sa mai iau nicio pastila, ca starile de rau pe care le-am avut sunt datorate si sarcinii(ca adesea, starile de rau ale sarcinii cu ale tiroidei se confunda), poate si unor stari de anxietate, fu fiind o persoana activa si dintr-o data a trebuit sa fiu imobilizata la pat. Nu stiu ce sa mai zic....

Miruna

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Voi va mai descurcati cu pedichiura singure? Eu am oroare de saloane la capitolul asta, pe motiv de forfecute prost sterilizate, asa ca de cand ma stiu ma descurc singura, doar ca acum nu mai merge. Mi-a dat bebe cateva ghionturi de am bagat o mare viteza, saracutul...

Cu epilatul nu mai merge si cu ceara nu am voie, pedichiura nu...o sa ajung in luna a 9a ca o maimuta

Hihi... tocmai ce-am prestat o "incercare" de pedi. In 2 reprize, cat doarme Sofia, ca altfel n-am nici o sansa. A iesit acceptabil, doar culoarea ojei ma nemultumeste putin ca n-am gasit sa cumpar ce vroiam La mine inca mai merge, desi imi gasesc pozitia cam greu.

Cu epilatul inghinal e ok, ma fac cu ceara la salon. Ca si in sarcina trecuta. Tu de ce ai interdictie la ceara?

Victoria, mami de Anna Sofia, 21+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Beatrice, felicitari inca o data pt cocosel si ai grija de tine!

Symo 23+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Eu am fost la morfo azi la Botica la Medlife. Mi-a placut foarte mult de doctor, foarte comunicativ.S-a confirmat ca este baietel, mi-a masurat colul fara eco transvaginala si mi-a zis ca este lung si inchis. Bebe este foarte bine, singura chestie nashpa este ca momentan am placenta previa.Dar mi-a spus ca pe masura ce uterul se mareste, placenta urca ocupandu-si pozitia normala.Acum sa vedem. Daca acest lucru nu se intampla, nasterea va avea loc prin cezariana, pentru ca nasterea vaginala este foarte riscanta, existand posibilitatea producerii unor hemoragii puternice.Mi-a mai zis ca durerile de jur imprejur(mijloc, ovare, uter)sunt normale ca se maresc ligamentele.
Apoi am fost la endocrinolog, mi-a zis inca o data ca nu trebuie sa mai iau nicio pastila, ca starile de rau pe care le-am avut sunt datorate si sarcinii(ca adesea, starile de rau ale sarcinii cu ale tiroidei se confunda), poate si unor stari de anxietate, fu fiind o persoana activa si dintr-o data a trebuit sa fiu imobilizata la pat. Nu stiu ce sa mai zic....

Miruna

21+

Pai ce sa zici? Felicitari pt vestile bune, ai un baietel sanatos, colul beton, cheer up! Spersa se rezolve si cu placenta, si scapi de griji

Victoria, mami de Anna Sofia, 21+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput