Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *162*
Raspunsuri - Pagina 21

selen80 spune:
beey, ati ajuns la douaj'de pagini cat am facut eu 5 clatite???? hai ca-mi place
acum parca mi-e nu stiu cum sa scriu un mail d-ala serios, cu recuperari, asa, in mijlocul party-ului
Lali, la noi mai ploo, ba chiar se mai aud niste tunete de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

NelaM spune:
Ba Lali, sunt o capra! Bei, de ce nu inventeaza astia emoticoane cu [capra]?
Si pe voi, of course!
Ioana, te pup.
Je sta si pierde vremea. Astept un raport care nu mai vine... nu ca ma intere prea tare, dar asa, ca trebuie trimis.
Razacioasa e cu buni, ultima data zicea buni ca, citez, "imi trimite pupici cu "bucle de somm". Poeata mare buni!!!
Carol ce mai face?
Sa stii ca de isi da drumul boieroaica la mancare, primul lucru fac galustele si ma gandesc la voi.
Cum mai mananca puiul?
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Ba Lali, sunt o capra! Bei, de ce nu inventeaza astia emoticoane cu [capra]? ![]() Si pe voi, of course! ![]() Ioana, te pup. Je sta si pierde vremea. Astept un raport care nu mai vine... nu ca ma intere prea tare, dar asa, ca trebuie trimis. Razacioasa e cu buni, ultima data zicea buni ca, citez, "imi trimite pupici cu "bucle de somm". Poeata mare buni!!! ![]() Carol ce mai face? Sa stii ca de isi da drumul boieroaica la mancare, primul lucru fac galustele si ma gandesc la voi. Cum mai mananca puiul? Nela si ![]() Don't take yourself so seriously, no one else does... |
Uoof, am scris de 3 ori un mesaj catre tine..
Ziceam ca pozele Anei de pe FB sent totale, e o papusica expresiva tare
Si te intrebam cum e la munca? Eu am uitat tot ce era dinainte de Carina
Uite p-aici m-am balacarit cu o tanti..da ea a inceput, sa stii !!
Si zici ca vii pe la mine? Ce placut ar fi !! S-ar opri si ploaia - iar a luat-o, mi-a trimis-o Selen ! O clatita n-ai da si tu !!

Daca nici mesaju asta nu pleaca io ies in ploaie!

Nihil Sine Deo

Ellenuta spune:
buna gagici
uf sunt tare amarata ca asta nu vrea sa manance ... imi vine sa-i bag castronul pe gat .. fructele le mai accepta insa legumele .... JALE .. azi am incercat si ciorbita .. ash .. a inceput sa urle de zici ca-i dadeam otrava .. da-i pune iaurt .. caahhh, pune si nitica smantana .. tot cahhh .. am pus si un pic de banana, a luat 2 lingurite si da-i iara urlete .. nu vrea si pace .. nu-mi fac griji ca da inapoi ci ca ma tzatzareste pe mine in schimb .. iar eu vreau sa-i reduc mesele de lapte si chiar sa merg catre intarcare ..
offffffff .. speram ca asta macar sa manance .. destul cat m-am luptat cu eva .. acum o iau de la capat cu anna .. fir-ar sa fie ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe