Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *162*
Raspunsuri - Pagina 20
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 hihihi, avem emoticoane noi Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
Pai in afara de ala care se spala pe dinti,televizorul si "call me " erau toate i inainte,doar ca nu ne-au trebut si de aia nu le-am vazut. Si la cel cu mire si mireasa si copil saltaret am dubii daca era si inainte
LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Pai in afara de ala care se spala pe dinti,televizorul si "call me " erau toate i inainte,doar ca nu ne-au trebut si de aia nu le-am vazut. Si la cel cu mire si mireasa si copil saltaret am dubii daca era si inainte LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
ntz, ntz, ntz... floarea galbena nu era, nici nunta, nici cosulde gunoi!!!
adica dupa ce ca n-am avut hamac si casuta in copac acuma nu mai am nici tzinere de minte????? tineretu din ziua de azi...
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Hai ca am nimerit la fix, la Bacovia, preferatul meu din tinerete.
V-am zis ca am fost depresiva in liceu, da?
Hai va pup.
La noi toate bune. Eu sunt la servici . Le astept pe Buni si pe Ana sa se intoarca din pelegrinari...
Uka, Luci, I PUP UUUUU BABES
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
happy_uka spune:
Baaai, deci mi-am facut un capucino !!! Voi stiti cum este? Si am si niste chec ...mmmmmm... Cine vine pe la mine? Aide ca a stat ploaia!
Techilo, ma tot gandesc cum as putea sa te ajut cu bagajele..din pacate patutul Carinei e la munte, nu stiu cu ce altceva..daca vrei, poti pune un colet la curier inainte de a pleca, pe adresa mea ? Cu paturile, saltelele, sau alte alea...ceva voluminos .
Imi dau seama ca esti blocata
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
Nela si pe noi nu? ca acusi citesc un "Plumb" si imi aduc aminte de olemicile de la lb romana din liceu.
Hai mai Ioana,a nici eu nu am tinere de minte,poate nu erau. Floarea sigur era,sunt trei flori,rosie,galbena si albastra.Le vedeam eu pe la alte topicuri.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Baaai, deci mi-am facut un capucino !!! Voi stiti cum este? Si am si niste chec ...mmmmmm... Cine vine pe la mine? Aide ca a stat ploaia! |
capucino, ha? n-am mai baut cafea din ianuarie 2008
Lali_mete spune:
fac casuta noua si ma intorc
NelaM spune:
citat din mesajul lui happy_uka Baaai, deci mi-am facut un capucino !!! Voi stiti cum este? Si am si niste chec ...mmmmmm... Cine vine pe la mine? Aide ca a stat ploaia! Techilo, ma tot gandesc cum as putea sa te ajut cu bagajele..din pacate patutul Carinei e la munte, nu stiu cu ce altceva..daca vrei, poti pune un colet la curier inainte de a pleca, pe adresa mea ? Cu paturile, saltelele, sau alte alea...ceva voluminos . Imi dau seama ca esti blocata C a r i n a Nihil Sine Deo |
Aide ca vin eu, ma primesti?
Auzi, da' o bericica nu dai la fata?
Carina exerseaza miscari noi de dans, da? Hai ca-i zic la Ana sa se pregateasca.
Si inca o data RESPEKT!!! Nu-mi dai si mie linkul pe PM sa vad si eu unde ai executat-o pe tanti? Hai te pup.
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Nela si pe noi nu? ca acusi citesc un "Plumb" si imi aduc aminte de olemicile de la lb romana din liceu. Hai mai Ioana,a nici eu nu am tinere de minte,poate nu erau. Floarea sigur era,sunt trei flori,rosie,galbena si albastra.Le vedeam eu pe la alte topicuri. LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
ma, nu incepeti cu Bacovia ca eu vreau sa-mi las venele sa creasca, da???? taceau adanc sicriele de plumb... si flori de plumb... si funerar vestmant...
ce faci Nela? ce face domnisoara razacioasa??? e totala in pozele de pe FB cum rade