Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *162*
Raspunsuri - Pagina 19
happy_uka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Bai numai aiurea tin minte ,era din perioada mea blue,da? Acum stiu,locuiesti in centrum si la tine ploo LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei Lali,mami+ Paul-http://adserver.desprecopii.com/abmc.aspx?b=328&z=18Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
Ce perioada blue? Voi va amintiti ceva fetelor?
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
mai bine prefer sa dorm cu pufoaica pe mine la Balea ...decat sa cad din pat la suedezi Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
happy_uka spune:
Citat: | ||||
Io nu aveam copaci asa mari in curte ,dar avea tata hamac la Iasi,intr-un parc de tei,unde avea si ceausescu teren de tenis ... LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
Acuma ma jignesti pe mine! Io nu aveam copaci asa mari in curte Da ce ai ma cu noi?
E adevarat, m-am ingrasat..
Ce tare ca taica-tu juca tenis cu ceausescu
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Ce perioada blue? Voi va amintiti ceva fetelor? C a r i n a Nihil Sine Deo |
Hai mai ca eram impiedicata,aveam tot timpul ochii in lacrimi si vorbeam in dodii[D].Eram clar intr-o perioada nefasta.Daaar,am avut aici un grup mare de suport care m-a scos din adancuri si m-a facut din nou filozoafa . Acum e starea Pink,da? Am vrut sa spun purple,ca se poarta movul,dar imi era ca ma bagati in aceeasi oala cu Bacovia la trairi si o dadeam in bara .
Ioanna81 spune:
io n-am avut casuta in copac si nici hamac de ceeeeeee?
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
happy_uka spune:
Citat: | ||
Hai mai ca eram impiedicata,aveam tot timpul ochii in lacrimi si vorbeam in dodii[D].Eram clar intr-o perioada nefasta.Daaar,am avut aici un grup mare de suport care m-a scos din adancuri si m-a facut din nou filozoafa . Acum e starea Pink,da? Am vrut sa spun purple,ca se poarta movul,dar imi era ca ma bagati in aceeasi oala cu Bacovia la trairi si o dadeam in bara . |
Daca te aude bacovia...el era violet mai, nu mov, nici purple..
C a r i n a
Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 io n-am avut casuta in copac si nici hamac de ceeeeeee? Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
Pai orasenii nu au !
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui happy_uka Acuma ma jignesti pe mine! Io nu aveam copaci asa mari in curte Da ce ai ma cu noi? E adevarat, m-am ingrasat.. Ce tare ca taica-tu juca tenis cu ceausescu C a r i n a Nihil Sine Deo |
Pai oricat de mica erai tu,ca ai spus ca erai mica,casuta trebuia sa fie maricica,si grea,si nu o putea tine un filfiric de copacel cum aveam eu in curte( cand ne-am mutat noi avea un singur pom curtea,un corcodus ),de aia zic. Si ia uite in pozele de la Ioana cata copacii is acolo,eu nu am avut asa ceva,si am crezut ca voi ati avut.Imi era ciuda...
Si damera violet,dar tastele au luat-o inainte. Era Amurg de toamna violet .
[
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 io n-am avut casuta in copac si nici hamac de ceeeeeee? Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
ai nevoie de consiliere ? suferi ? ce sentimente te incearca ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009