Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *162*
Raspunsuri - Pagina 14
lutoniana spune:
Josh sa cresti mare pianistul nostru drag ....cum mai e la Sibiu? zi-i lu' mami sa ne bage si pe noi in seama cu un rand doua
Uka sa mai bei draga Cola ca uite ce activa ai fost si amuzanta pe masura .
Te rog mult ca in seara asta sa incerci portie dubla ....sa vedem ce iese
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Aaa, merci duamna, asa este, uitasem .. Auzi, sa-ti iei umbrela , da? Sau mai bine nu mai veni deloc.. ploua cu galeata de ieri seara. Cred ca nu e placut pe plaja in conditiile astea C a r i n a Nihil Sine Deo |
nu duduie, ca io vin ca sa plec de acasa...nu ma omor dupa plaja, soarele si cu mine nu suntem prea buni prieteni...important e sa plec de acasa undeva si sa fie si sotz cu mine. de plouat ploo si acasa la mine....
tu pleci la munte? ne vedem? vrei sa cunosti pe fata mea?
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Buna dimineataaaa, mai eu am citit fuga fuga si imi vine in cap numai una amuzanta ca de obicei ...ca atata ma duce pe mine mintea. Apropos de urlete si scheme nervoase, la cresa m-au pus sa semnez (toate sunt pe baza de semnatura) ca sa nu ma razagandesc ca cica vor fi situatii in care copilasii se trag de par si se musca pentru jucarii si este confidentiala identitatea atacatorului. Adica daca vine David muscat de picior nu-mi spune cine a facut-o ca sa nu se duca tati sa-i sparga fata tatalui inamicului. Si reciproca e valabila, evident. Acum ele zic ca stau cu ochi pe ei ....dar astia mici sunt fasneti....stim toate PS sper din toata inima sa nu devin enervanta cu povestile mele de la gradinita dar inca sunt sub primele impresii Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Hei, cum poti sa crezi ca ne plictisesti? Ne uitam ca la ozn-uri , de aici din padure ! Mai zi-ne
Da au scapat ceva din vedere: Daca spune chiar David cine e faptasul? Ele nu stiu ca romanii sunt precoce rau?
C a r i n a
Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
nu duduie, ca io vin ca sa plec de acasa...nu ma omor dupa plaja, soarele si cu mine nu suntem prea buni prieteni...important e sa plec de acasa undeva si sa fie si sotz cu mine. de plouat ploo si acasa la mine.... tu pleci la munte? ne vedem? vrei sa cunosti pe fata mea? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Aaa, tot veniti? Ce fain! Nu, noi nu mai plecam pt ca si acolo ploo cu aceeasi galeata si mai bine stam aici . Evident ca ne vedem, pai se poate? Abia astept sa-i vad pe toti copiii tai
C a r i n a
Nihil Sine Deo
suede spune:
Ioana
Luto ce povestesti tu acolo...mi se pare ca se vorbeste despre un copil cu muuuult mai mare decat al meu.
Faza cu muscatul e tare...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
crissbebe spune:
Sa ma laud si eu...Alexutu tocmai a facut singur bravo....ii zic bravo si deja incepe sa bata din palme...
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
techila spune:
si pentru ca-s nedumerita permanent va intreb: unde naiba bag eu bagaje pentru doi cupii, doi uameni mari, carucior si landouri, patuturi si saltele, casa javrei, si sa ma incepem si noi...posesorii?
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Hei, cum poti sa crezi ca ne plictisesti? Ne uitam ca la ozn-uri , de aici din padure ! Mai zi-ne Da au scapat ceva din vedere: Daca spune chiar David cine e faptasul? Ele nu stiu ca romanii sunt precoce rau? C a r i n a Nihil Sine Deo |
si daca nu stie vorbi clar...mi-l deseneaza si tot il aflam
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
nu duduie, ca io vin ca sa plec de acasa...nu ma omor dupa plaja, soarele si cu mine nu suntem prea buni prieteni...important e sa plec de acasa undeva si sa fie si sotz cu mine. de plouat ploo si acasa la mine.... tu pleci la munte? ne vedem? vrei sa cunosti pe fata mea? |
Mihaita merge si el ?
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila si pentru ca-s nedumerita permanent va intreb: unde naiba bag eu bagaje pentru doi cupii, doi uameni mari, carucior si landouri, patuturi si saltele, casa javrei, si sa ma incepem si noi...posesorii? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
eu as putea sa-ti raspund dar nu vreau sa am si eu semnatura noua ca Uka