Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *162*
Raspunsuri - Pagina 15
Lali_mete spune:
Techila,m-am uitat putin la remorcutele pentru bagaje,dar sunt urate tare cele pe care le-am vazut pe net. Eu vazusem ceva agatat de o masina in oras,zilele astea,dar arata mai bine,nu ca o cutie de carton cu roti .Si eu voiam sa ajut
LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
madalina84 spune:
Neata fetele desi e pranz
Noi ne-am trezit pe la 10 si ceva,a venit tataie si l-a luat afara pe pitic si eu imi beau cafeluta
ALEX multumim de cafeluta,foarte gustoasa
LUTO nu ne plictisesti deloc,ba din contra auzim si noi cum e prin alte parti
SUEDE multa sanatate la pitic,sper sa reusitit cu mancatul,eu zic sa nu il fortezi daca nu vrea
TECHILA cumparati un tir,asa au si pici oc pe unde sa busileasca pana ajungeti la destinatie.Sincer chiar nu stiu si eu ma gandesc cu groaza cand om pleca cum d-zeu punem atatea bagaje.
UKA esti tare amuzanta cu advertismentul ala
La multe lunite sarbatoritilor de azi,sa creasca mnari si sanatosi
LALI te
Si am reusit in sfarsit sa pun si cateva poze sa-l vedeti pe pitic,imi pare rau ca nu am putut sa incarc un filmulet,cred ca nu mai am spatiu pe picasa
IULIKA am vazut si pozele voastre,sunteti niste frumosi si tu radiezi mami
CRISTINA felicitari pentru reusita cu olita,eu i-am luat lui Iri de la 6 luni si l-am pus odata pe ea,a inceput sa urle si de atunci pauza.Am vazut si pozele din bulgaria,esti o frumoasa mami si LULLABY la fel
suede spune:
Techila greu de zis....noi pentru concediu ne-am luat un portbagaj cutie..
Cred ca varianta ar fi cu rolota!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
suede spune:
Mada .
Nu vreau sa-l fortez,dar ce sa fac eu sa se ingrase...si pana la urma trebuie sa manance si cereale nu?
Alex felicitari!!!Criss de-acum trebuie sa stai cu ochii in..mai mult de 4
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
eu as putea sa-ti raspund dar nu vreau sa am si eu semnatura noua ca Uka Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Ioanna81 spune:
techila eu propun sa cumparati un VAN sau sa gasiti o solutie sa remorcati casuta
mai, Lucia, mai... pai la voi acolo e mama civilizatiei. cred ca aicea daca se musca copiii intre ei educatoarele se baga la pariuri neica...
bravo Criss pentru BRAVO
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 mai, Lucia, mai... pai la voi acolo e mama civilizatiei. cred ca aicea daca se musca copiii intre ei educatoarele se baga la pariuri neica... Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
C a r i n a
Nihil Sine Deo
uve_got_mail spune:
Monikus, si de-abia astept sa vad pozele!
Iulika, ce mare e Bruculica!
Irina, cum faci sa pape Andrei asa?!?
Mely, multa sanatate mamei tale si ma bucur ca ati gasit un medic bun pentru sot!
Lali, ce-i aia calcarea silicata, suna funny
Happy, sa creasca mari dintosii de acum! Si sa fie mai usor la restul de 12
Carinablanca, super tare, sa mearga singura Si Sarah face scandal cand o refuzi, urla si da din picioare
crissbebe spune:
Mada am vazut pe Iri cel pletos ce frumos doarme el in leganus...o dulceata...
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uve_got_mail Happy, sa creasca mari dintosii de acum! Si sa fie mai usor la restul de 12 |
ce bine ar fi sa fie doar 12 de iesit! mai sunt 20 plus maselele de minte!!!! asa-i ca te-am imbarbatat, uka?
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii