Fulgusorii de nov.dec2009 cresc frumos(78*)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

da katy Doamne ajuta

off lady da nu te poate ajuta nimeni? sotul cand ii acasa, altcineva...ai si tu nevoie de odihna...nu se poate asa...nu stiu, zic si eu...sa mai faca el treburile prin casa, sau cu fetita...oricum acuma ai scapat de invatat, sigur va fi mai lejer....si te vei putea odihni mai mult...cand doarme pitica, dormi si tu....un de la mine

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

fetelor...aveti grija de voi si de sanatatea voastra....
Nu stiu ce sa zic..e greu cu copil mic..si eu unt obosita..dar Pustache ma ajuta..ce sa zic???? si cand ma ajunge si asa oboseala..eu fac urat si o cheama pe mama lui..
Acum soacra e cu Flavius la plimbare...
Si eu..in loc sa dorm..caut oferte pt vacanta...

A fost cineva in Grecia, Corfu???????? Ca acolo ma bate gandul sa plec..ceva pareri..

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Lady: am intrebat-o pe o prietena de a mea, care are ceva asemanator, a fost ieri la doctor si i s-a spus ca ar fi un fel de "reuma de alaptat", se pare ca hormonii sunt de vina, si va trece dupa o perioada. Se pare ca femeile care au trebuit sa ia magnneziu in timpul sarcinii sunt predispuse la ea. Ajuta cica magneziul, multivitaminele, ibuprofen, si vizita neaparat la reumatolog. Unul bun, ca sunt unii care sunt de parere ca asa ceva nu exista. Mai rau e ca, cateodata nici nu se poate depista in sange, de aici si parerea unora ca e "femeie inchipuita". Si nu e deloc asa. Prietena mea dimineata nici nu-si poate lua copilul din pat, are nevoie de catva timp de "incalzire", ca ramane indoita peste pat si ii tremura picioarele!
Ma duc sa mai caut pe net, poate gasesc ceva interesant
Felicitari pentru diploma!!!!!!!!!!!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Lady, felicitari pentru rezulat si pentru ca ai scapat de examene!
Imi pare rau ca nu te simti bine. Medicul ti-a prescis vreun tratament? Barem ceva vitamine iei (intreb eu, care nu le iau desi as avea si eu nevoie…)

Katy, nu intra in panica. Medicul pune intrebari standard, nu inseamna nimic altceva decat ca trebuie sa bifeze pe lista lui. Acum e bine ca ai tratament. Vezi ca e posibil sa te sune sa-ti schimbe antibioticul daca la analize iese ca ce ti-a prescris nu te ajuta. Oricum, tu urmezi tratamentul dat, si neaparat dai fuguta rapid inapoi la doctor daca nu te simti mai bine dupa ce termini doza.

Sunshine, eu pentru diversificare am luat informatiile cele mai multe de pe site-ul asta: http://www.wholesomebabyfood.com/solids.htm
Gasesti acolo exact ce alimente se recomanda pe categorii de varsta, de la ce varsta se pot introduce “safe” si ce alimente, ce e cu potential alergen mai mare, retete etc. Doar ca e in engleza- sper ca asta sa nu fie o problema mare. Deasemenea, pe emailul comun au fost trimise de fete diverse scheme de introducere a solidelor.

Camy, nu te pot ajuta cu informatii despre Grecia; vroiam doar sa-ti spun ca daca mergi acolo in vacanta, sa faci multe poze sa am si eu cu ce-mi clati ochii.

Asa cum ziceam ieri am fost azi cu Sophia la medic, sa ii vada petele rosii de pe piept/burtica. Se pare ca ar fi o ciuperca, mi-a dar reteta pentru o crema, am fost la farmacie si am luat-o si de acum sa vad cum evolueaza. Am si cantarit fata, a slabit usor si e mai bine acum – are 9,600. Pest o luna, cand mergem pentru vaccin o sa-i faca si o evaluare a evolutiei, el zice ca dupa cum o vede pare totul.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009
Prietena mea dimineata nici nu-si poate lua copilul din pat, are nevoie de catva timp de "incalzire", ca ramane indoita peste pat si

Parca m-ai descris pe mine! Doar ca eu iau seara acetaminofen (paracetamol) ca am observat ca ma ajuta. Vitaminele stau frumos in dulapul de medicamente; le iau cand imi amintesc, adica rar.

Cum s-o numi pe engleza ceea ce zici ca are prietena ta?

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

nu stiu :) dar am gasit multe informatii pe tema asta dintr-o carte : Lawrence:Breastfeeding - a guide für the medical

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Laura: multumesc pt info, ma uit imediat. CU engleza nu e deloc problema, oricum daca e sa fie ceva cred ca stiu la cine ma pot adresa
Legat de "reuma" am gasit info interesante, din pacate sunt pe germana pe urmatoarea pagina: http://community.rabeneltern.biz/thread.php?threadid=30078&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&page=1
din pacate si aici sunt parerile pe din doua impartite, multi se cearta pe tema denumirii ca nu ar fi corecta, ca nu ar aparea de la alaptat. Dar fapt e ca durerile sunt, oricum le-ar spune, si aici sustin unii ca pot aparea in locurile in care in timpul sarcinii de ex au fost depunerile de apa. Cam toti sunt de acord, ca in primul rand e cauzata de schimbarile hormonale avute, pentru ca de fapt hormonii ne-au "inmuiat" incheieturile sa putem naste normal....Combinatia "fatala": predispozitie in familie de reuma+ crestere de greutate mare in timpul sarcinii+depuneri de apa+magneziu+carenta de Fier/zinc/magneziu/seleniu (?)
Ei zic ca, pe la 6 luni ar trebui sa cam dispara, cam atunci scade nivelul Prolactinei din corp care teoretic cauzeaza cele mai multe din cazuri, fapt e ca de ex prietena mea Marion are fetita cu 5 zile mai mare ca FIlip, deci are exact 7 luni, si tot mai are durerile...

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

nu stiu daca chiar o sa plecam acolo..ca atata ne mai cacaim..ca parca vad ac ajung in Itali...la Roma..ca am mai facut noi deastea

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

fetelor, eu sunt fripta rau....vreau neaparat in vacanta....
de o saptamana caut ca nebuna ceva frumos...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Camy: depinde si cat vreti sa dati pe concediu, asta e cealalta problema. Noi am fost odata in nordul Italiei, zona Liguriei (Genoa-Cinque Terre) si de acolo se pot face excursii pe coasta pana la Pisa, in directia cealalta spre San Remo, treci in Monaco/ Monte Carlo si apoi in Franta pana la ST. Tropez. Zona este una din cele mai frumoase "Strazi" ale Europei, ai si mare si dealuri, si zone celebre. Am platit pe o casa, cu living si bucatarie complet echipata jos, baie si dormitor sus pe o saptamana 200 de euro. AM avut gradina cu lamai si maslini plus piscina la dispopzitia noastra. Avantajul a fost ca ne-am facut cumparaturile de mancare absolut normal la magazine si am gatit acasa, iar daca am avut chef am mers in oras. Prin interhome am gasit-o. Poate e ceva si pentru voi.

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput