Fulgusorii de nov.dec2009 cresc frumos(78*)
Raspunsuri - Pagina 3
allexa06 spune:
Salutare !
Eu nu mai pot,sunt varza,am avut multa treaba,umblatura la fel de multa,cu copii dupa mine ( uneori )acum este frumos afara, e cald dar nu am putere sa mai ies cu ei, simt ca-mi tremura picioarele.Azi am incercat sa dorm cu ei la amiaza,Razvan nu a vrut sa doarma , a zis ca el nu poate dormi ca nu este asa de somnoros ca mine ...si nici ca a inchis vreun ochi,Stefanut a dormit vreo ora si jumatate dar eu nu prea am putut ca m-au deranjat muncitorii astia care misuna pe la geamul meu( blocul e in renovare,izolare) si atat ce-au mai gaurit astazi ,ma mir cum de nu au ars bormasinele astea .
Noi am fost la pediatru, Stefanut creste , e bine merci,are 8,100 kg si apropo de iaurturi mie mi-a spus sa-i dau iaurt Humana,cred ca se gaseste doar in farmacii,inca nu am gasit.
Sunshine - si noi abia am inceput diversificare a de vreo doua saptamani, a papat supa de legume( morcov,cartof,pastarnac,radacina de patrunjel,uneori si dovlecel,cateva boaba de orez si cateva picaturi de ulei de porumb )Acum ne-a spus ca pot sa-i bag si carnita,de pui,deocamdata doar o fierb cu legumele sa se obisnuiasca cu gustul,dupa cateva zile o si pasez la un loc cu legumele.
Sucuri a baut si bea in continuare de mar si morcov,separat sau combinate.Mi-a mai spus acum sa-i dau si galbenus de ou fiert tare,un sfert,peste 7 luni,jumatate de galbenus....branzica calcica ( din lapte praf cu calciu lactic,eventual si vreo doua feliute de banana ).
In ziua in care nu mananca branza mi-a spus sa-i dau iaurt.Cam asta va papa el pana luna viitoare cand mergem iar la el si ne va mai spune ce putem adauga.
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
sunshine2009 spune:
'seara!
Lady, unde esti????? Cum a fost???? Asteptam noutati!
Alexa: multumesc mult pt info, ce exact este acel calciu lactic? de unde se ia si sub ce forma?
_
Don't feed the trolls!
Katyuscha21 spune:
buna fetele
am venit si eu de la medic ft ft suparata
medicul a zis ca dupa simtomele care le am crede ca am o infectie ceea ce cauzeaza mai tare sangerarea ma consultat jos si mia luat o proba din uter si credetima mai fetelor ca ma luat plansul de durere si ed arsuri la uter ca abia ma tineam pe picioare
mia dat sa fac tratament cu antibiotic 10 zile si astept sa imi treaca infectia daca e vorba de o infectie
si cam astea
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu puisorii mei scumpi
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
sunshine2009 spune:
'neata,
azi dau eu ca sunt moarta de oboseala. Asta micu m-a chinuit cu treztul toata noaptea, iar la 5 dimineata l-au apucat nazbatiile si avea chef de joaca. De-abia am reusit sa-l readorm, numai ca intre timp mi-a sarit mie somnul.
Katy: imi pare rau sa aud ca totusi sunt probleme mai grave decat s-a crezut la inceput. De la sterilet s-a facut infectia?
_
Don't feed the trolls!
A_driana spune:
'neata
ladyyy unde esti? spune-neee....sau inca nu te-ai trezit din betie?
katy imi pare tare rau sa aud ca ai pb...offf...macar de-ar trece cu antibioticele, daca ii infectie....
alexa ma bucur ca puiul creste frumos ...dar de ce ti-a spus sa-i dai branza calcica? are ceva lipsa de calciu?
sun io ce sa-ti spun...eu i-am dat doar ce mi-a spus pediatra (desi am rascolit internetu si mi-a facut listute)...dar eu cred ca poti sa-i pui si carnita...dar neaparat de pui...mai apoi de vita...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
My_Lady0091 spune:
LMA Elisabeth de Katyuscha21
LMA Nicholas James de LauraGarner
LMA Cezara Maria de Dankutza
....sa fiti sanatosi, sa le aduceti milioane de bucurii per zi parintilor, sa cresteti mari si frumosi si sa aveti doar realizari marete!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
LA MULTI ANI FULGUSORILOR SARBATORITI ASTAZI
hei lady unde fugi?.....n-ai nimic sa ne spui?
A_driana , de minunea mea David-Andrei
Katyuscha21 spune:
multumesc mult fetele
sa dea Domnul sa imi treaca si speram sa nu fie ceva ai grav decat este o sa astept rezultatele de la laborator si cele de la eco
nu stiu cu ce am gesit de ma pedepseste Dumnezeu in halul asta
infectia nu stiu exact de la ce e dar asa se crede ca ar fi de la streilet acum nu stiu care e cauza
ma duc la culcare ca sunt terminata in toate punctele de vedere
nu imi mai functioneaza creierul
ma duc sa ma odihnec un pic ca imediat se trezeste Elisuca mea ca e si cald nu suporta si o dor si gingiile
bun am fugit
va cesc pe toate si sa aveti o zi buna
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!
My_Lady0091 spune:
am luat licenta cu 9,80...daca eram mai atenta si mergeam pe instinct...luam 10..dar de....asta a fost...
azi am de calcat, spalat, facut papa...etc...
as vrea sa fac o ciorba de fasole boabe noi...mai am musaca de pui+porc...
busydoc...unde esti...spune-ne ca esti ok....
multumesc incaodata pentru incurajari fetelor si va invit la un pahar de, o ceasca desi un platou generos de
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Katyuscha21 spune:
LA MULTI ANI PT TOTI PITICOTII DE ASTAZI
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Avortul este o CRIMA!!!