Fulgusorii de nov.dec2009 cresc frumos(78*)
Raspunsuri - Pagina 18
Laura B spune:
Cine se culca tarziu noaptea (eu ) se si trezeste tarziu...
Camy, nu ai citit mesajul meu de mai sus, sau special mi-ai dat "ignore"? Poti sa-mi trimiti pe pm o adresa de email, sa te adaug la prieteni pe flickr (albumul meu foto pe yahoo), sa-mi spui daca asa imi vezi pozele? Daca nu poti sau nu vrei e ok, dar zi-mi intr-un fel sau altul.
In alta ordine de idei, ai rezolvat cu pasaportul lui Flavius?
vias spune:
' neata
o ceva????????
LauraB ai PM de la mine....si te rog sa ma scuzi...nu am dat ignore..cred sincer ca de la oboseala mi se trage. Mi-a venit CM acum...sunt fericita ca saptamana viitoare pot sa ma balacesc in voie!!
Azi la 10:00 pot sa ma duc dupa pasaport.....acum vedem!! ca nu prea stiu cum sa fac cu caldurile astea frate!!! cum sa scot copilul??
Plus ca am primit un carucior pt Flavius...si trebuie sa merg sa-l iau..
Mi-a spus matusa lui Cristi (ea ne-a dat caruciorul) ca este mai usor ca al nostru se strange si ocupa si mai putin spatiu si se si intinde in caz ca vrea sa doarma....si ma incanta ideea...abia astept sa merg sa-l iau...
Si main e pleaca mami de la noi ....
offffffffffffff
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
sunshine2009 spune:
'neata si dela noi,
chiar am nevoie de o cafea ca am ochii cat cepele. Inca avem problemele cu somnul cat casa!
Merg sa scot si eu azi actul de identitate a lui FIlip, sper sa fie gata. Cred ca o sa fie tare dragut cu pozita lui de BB pe ea
_
Don't feed the trolls!
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Am venit si eu la cafea,ca mirosea tare bine
Eu am facut deja mancareasi pt noi si pt Stefanut, acum ii pregatesc sa iesim un pic afara sa ne racorim ca in casa parca suntem la sauna ( in fata blocului la noi este tare bine dimineata, pe partea noastra e soaaaareeee )
Mai intru dupa-amiaza.
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
Laura B spune:
Multumesc mult, Camy.
Carutul ala pare a fi foarte practic. Mi-ar place si mie ceva mai usor decat ce avem
Despre oboseala, ce sa zic? Noi ne luptam seara de seara pana reusim sa adormim. Diana se culca de obicei dupa 11. Sophia adoarme ea mai devreme, dar pe la 10 se trezeste. Ne vede pe noi treji si incepe sa se activeze si ea; pana readoarme, trece bine de 12 noaptea. Acum ca acum, ca diminetile nu trebuie sa ma trezesc nici sa o pregatesc pe Diana pentru scoala, nici ca sa merg la serviciu.... dar ce ma voi face din toamna incolo, nu stiu
si o zi buna (vesela, placuta si racoroasa) la fete si la copilasi. Eu merg la nani, daca ma lasa puiul mic si naravas.
vias spune:
daca v-a picat asa de bine cafeaua....atunci o sa o dau de cate ori pot...
gata..am fost...am luat carutul....dar nu-mi place ..este Inglesina....si nu e nou...
Nu asta ar fi problema, dar nu merge asa cum merge de usor al meu..na..al meu e mai bun, mai nou...si mai greu..
In fine...nu mai sunt asa de incantata, dar intentia buna conteaza pentru mine foarte mult! si sunt convinsa ca o sa-l folosesc, mai ales ca e mai usor...si cum eu stau la etajul 4
Cu somnul..si cu oboseala..nu stiu ce sa zic fetelor...eu ma gandesc sa nu fiu bolnava..sa am ceva...mai grav ..pentru ca flavius adoarme devreme seara...se trezeste o singura data...sau de 2 ori pe noapte, dar doar ii fac laptele si doarme imediat....neplimbat sau mai stiu eu ce...e adevarat ca este matinal rau de tot, dar eu nu-mi revin din oboseala...
ma duc la un capuccino cu mama...pupici..pe mai tz!!
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
lorelix spune:
Bun regasit si de la noi!
Am fost plecata in vacanta la mare, putin obositor cu DANIEL DAR NE-AM DESCURCAT.
Se pare ca ne ies 4 dintisori de sus in acelasi timp si suntem foarte maraiti si nu avem deloc pofta de mancare, in rest la BUcuresti este teribil de cald...n acest moment ai mei fac pe jos la racoare
Imi pare rau ca Alina s-a retras pt o vreme, o astept
si mai vorbim
vias spune:
Lorelix sper sa treci mai des pe la noi....iar cu caldura...peste tot e la fel..desi eu zic ca mai bine sa fie cald decat frid
LauraB am vazut poze cu 2 fete cucuiete frumoase foc!!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vias spune:
si acum ma duc sa termin capuccino de baut..ca am lasat-o pe mama singura...
..voi nu vreti?????????.. haideti ca poate asa va fac pofta de vorba!!!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
lorelix spune:
-iii vostri au pofta de mancare?..noi de cateva zile ne confruntam cu astfel de probleme..oare ce sa-i fac ca sa manance?