Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 19
Cris2010 spune:

HAI BELU!!! 

Bine ca a scapat de inducere, ca de asta ii era frica. De epidurala nici vorba, asa am inteles de la Belu, ca acolo nu se face
.
Cris
38+ cu
Mycya spune:
Adriana ti-am vazut printesa
ne-a anuntat dimineata Crispo ca ai pus pozici si am fugit cu toate la vizionat.
sa scoti frunzele la morcovi de la semnatura![]()
Bianca
35 +
Andra Maria
adrianaBuc spune:
Fetelor, cam in cat timp ar trebui sa se vindece taietura aia graoznica? Ca la mine parca doare mai tare acum, si ieri am intrat nitel in panica ca incepuse sa sangereze.
Am o taietura de toata frumusetea! Bebelina a vrut sa iasa cu o manuta la cap si fireste ca taietura a fost pe masura. Zilele viitoare o sa intru sa stau mai mult, sa citec si eu cate ceva din urma; inca ne adaptam la viata in 3; momentan invatam sa schimbam pampersul ![]()
Noaptea e cel mai rau ca sunt panicoasa, imi e frica sa nu pateasca fata ceva in somn, si dorm cate 15 min si ma trezesc.
39+
Vine o
Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta!
Se vad frunzele la morcovi?
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 Eu nu am timp deloc..adik putinul care il am incerc sa dorm...Antonia ma termina noaptea...se trezeste si din ora in ora ...mai nou si ziua mai face figuri...colicii astia ne dau batai de cap...sper sa treaca sau makr sa se mai diminueze ca nu stiu cat mai fac fata...a mai fost si mama dar a plecat..sper sa vina cat mai repede...o invidiez pe Rodika ca are timp de discutii si ca Isa e cuminte |
giorgia,
! nu stiu daca suntem noi norocoase (nici cu cea mare nu ne-au suparat colicii) sau chiar sunt bune picaturile de Espumisan... iar noaptea nu ne trezim decat la 2-3 si la 7-8, dar masa de la 2 e bibi cu laptele lui mami de la pompita, asa ne odihnim mai bine amandoua, ca nu da semne ca prefera biberonul, din contra - cu cata bucurie cauta titi!!! e mai greu acum la inceput, apoi lucrurile se vor aranja, Antonia isi va face si ea un program, colicii vor disparea... 

HAI BEEELUUU!!!

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
| citat din mesajul lui Mycya Adriana ti-am vazut printesa ne-a anuntat dimineata Crispo ca ai pus pozici si am fugit cu toate la vizionat.sa scoti frunzele la morcovi de la semnatura Bianca 35 + Andra Maria |
Am schimbat si semnatura

Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui Alina2005 Alt mesaj de la viitoarea mamica Belu: "Acum ma controla d si a zis ca am cam 6 cm. Dar nu mi-a rupt apa inca. Contractii mai dese si mai dureroase de plang "Saracuta de ea...prin ce trece acum..dar totul va avea cel mai frumos rezultat! Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
ce repede merge treaba, super!
Hai Belu, inca putin si iti tii comoara in brate! 
Eu in ambele travalii am suferit mult pana la dilatatie 6cm. Dupa aceea parca aveam alt gen de contractii, mai usoare.
Alina, eu cu capul peste umar le puneam. Uneori mergea si sa le tin ghemuite in bratele mele, o mana sub fundulet si una la spate.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+
Iulia Alexandra
btz_ovi spune:
Hello gagici.
Eladea,Victo mersi de raspunsuri 

HAI BELU,FII CURAJOASA,SA DEA DOMNU SA AI O NASTERE USOARA,ITI TIN PUMNII
Sorina esti pe fir?Am fost la spital,dupa ce m-am certat cu o tanti de la informatii ca de ce intru pe acolo si nu pe la mama naibii,am ajuns si eu la C7.Am stat dupa fundul dr mele,mi-a verificat analizele,de controlul pe masa am scapat,dupa care cica sa facem echo.Surprise!!!Madam intre timp a plecat la o urgenta si eu am stat vreo ora si ceva,iar nimeni nu a binevoit sa ma anunte.In concluzie maine ma duc iarasi 

39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 ZILE
pana la 
Alina2005 spune:
Belu:
"Si andreea84 e in travaliu. Scoatei motatele ca are nevoie are colul tare si se dilata greu. La mine mai puternice si cam la 3 min. Apa inca nu mi-a rupt. Pup si multumesc de sustinere"
Alina, mamica de
Aida Alexandra (30.06.2010)
bumblebee spune:
Valeu, cum stau cu sufletul la gura sa vad ce a mai scris Elena... Hai fetele! Sunteti cele mai tari!
Sper sa iasa bblasii cat mai repede! 

Mycya, sper sa iti treaca starile astea, de mancat n-ai mancat nimic care sa iti fi cazut mai aiurea?
Alina
36+ cu 
gargarita
Mycya spune:

HAI ANDREEA!!!

HAI BELU!!!

SA VA AJUTE DUMNEZEU SA VA TINETI PUIUTII CAT MAI REPEDE IN BRATE
Bianca
35 +
Andra Maria