Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina2005 Mesaj de la Belu: Am facut minunata clisma. Contractiile devin tot mai urate, dar tot la 10 min. Sunt singura in travaliu, mai bine ca nu aud alte vaicareli, doar ale mele I-am trasmis toate urarile noastre de bine, sa aiba o nastere usoara si rapida. |
Bun, bun, deci e in spital, monitorizata. Vine baiatul, yupiiii!
N-a zis nimic de dilatatie. Oare ii fac epidurala?
Otilia, da, cred ca sunt vacuta Milka, dar si pitica s-a invatat sa molfaie tzitzica. Cum sa o dezvat? Sta cu ea in gura si 40 min uneori, cand stam culcate in pat si nu ii vine lapticul izvor. Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
Sa stii ca si pe ale mele le mai apuca dragostea mare de titi. Ii calmeaza. Uneori ma grabeam asa ca ii scoteam sanul si la plimbare cu ele sa scoata aerul. Daca nu-s satui au grija sa faca galagie. Daca sunt, atunci ragaie si adorm.
Mie cel mai mult imi convenea seara. Stateam cu ea pe marginea canapelei, ea sugea, eu la TV, moment de respiro
Ah, Racusor, ai incercat sa-i faci baie dimineata? Ca asa se recomanda in caz de copil atomic dupa baiata de seara.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+
Iulia Alexandra
Victo spune:
mycya,nu iei cumva fier? ca eu si de la fier vomitam. si acum am renuntat s amai iau, o s aiau dupa ce nasc.
Paula
cu
Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica
crispro spune:
He, he, Belu, mai un pic si vine Stefan...
Bumblebee, nu ai parut deloc tacanita.
Dar eu stiu cum eram pana acum o luna, cand era vorba ca nu facem camera lui bebe. Asa, nostalgica, suparata, ca mi-as fi dorit. Parca tot mobila de bebei vedeam... Si tot incercam sa ma impac cu ideea ca noi nu vom avea ... Si nu vedeam nici perspective. Dar s-a rezolvat...
Cristina, ce vesti bune! Bebelina grasulina! Asa da!
Cristina
39+ cu 
Mycya spune:
| citat din mesajul lui Victo mycya,nu iei cumva fier? ca eu si de la fier vomitam. si acum am renuntat s amai iau, o s aiau dupa ce nasc. Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica |
nu iau pentru ca mi-au iesit analizele bune.nu imi dau seama de la ce a fost

azi am implinit 8 luni dupa DPN
mai avem o luna
Bianca
35 +
Andra Maria
Alina2005 spune:
Alt mesaj de la viitoarea mamica Belu:
"Acum ma controla d si a zis ca am cam 6 cm. Dar nu mi-a rupt apa inca. Contractii mai dese si mai dureroase de plang
"
Saracuta de ea...prin ce trece acum..dar totul va avea cel mai frumos rezultat!
Alina, mamica de
Aida Alexandra (30.06.2010)
Alina2005 spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Sa stii ca si pe ale mele le mai apuca dragostea mare de titi. Ii calmeaza. Uneori ma grabeam asa ca ii scoteam sanul si la plimbare cu ele sa scoata aerul. Daca nu-s satui au grija sa faca galagie. Daca sunt, atunci ragaie si adorm. Mie cel mai mult imi convenea seara. Stateam cu ea pe marginea canapelei, ea sugea, eu la TV, moment de respiro |
Si tu cum le scoteai aerul? Le puneai pe umar si le bateai usor sau cum? Nici nu stiu pozitia corecta, cineva mi-a zis ca trebuie sa ii atarne un pic capul peste umarul meu, mama zice ca nu

Uff cate sunt de invatat!
Alina, mamica de
Mycya spune:
| citat din mesajul lui Alina2005 Alt mesaj de la viitoarea mamica Belu: "Acum ma controla d si a zis ca am cam 6 cm. Dar nu mi-a rupt apa inca. Contractii mai dese si mai dureroase de plang "Saracuta de ea...prin ce trece acum..dar totul va avea cel mai frumos rezultat! Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
Belu mai punem niste majorete ca sa iti dea curaj, si sa nu fie nici pe uscat cum ai spus tu

HAI BELU 

Bianca
35 +
Andra Maria
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina2005
Si tu cum le scoteai aerul? Le puneai pe umar si le bateai usor sau cum? Nici nu stiu pozitia corecta, cineva mi-a zis ca trebuie sa ii atarne un pic capul peste umarul meu, mama zice ca nu ![]() Uff cate sunt de invatat! Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
daca o ridici la verticala, fie ca o pui mai sus pe umar, fie ca o tii cu caputul pe pieptul tau, o bati usor pe spate sau o freci putin, si va ragai..daca in 5 minute nu ragaie, inseamna ca e totul ok...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Alina2005 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 daca o ridici la verticala, fie ca o pui mai sus pe umar, fie ca o tii cu caputul pe pieptul tau, o bati usor pe spate sau o freci putin, si va ragai..daca in 5 minute nu ragaie, inseamna ca e totul ok... |

multumesc, Andreea! Si mie mi-a zis dr sa o tin 15-20 min, pai mititca se trezea in timpul asta...
Alina, mamica de
adrianaBuc spune:
salutari bebici si burtici
ehe, ce de bebici! FELICITARI SHERI SI CARLA! SA FIE SANATOSI SI PAPICOSI BEBEII VOSTRII! 
HAI BELU!

HAI ANDREEA!

Am pus si eu 3 pozici pe contul cu bebelusi. Sper sa va placa. 
39+
Vine o
Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta!
Se vad frunzele la morcovi?