Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Eu nu tin socoteala orelor dormite cand mi-e somn, mai bag o portie

Hai BELU, ANDREEA! Nastere usoara si bbi sanatosi!

Adela, felicitari mamico! Sa-ti traiasca bblina si sa fiti sanatosi!

Ma bucur sa aud ca Shery e bine, de abia astept sa-i aud povestea a la Shery

Alina 36+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Va saluta "soacra cu trei nurori"

Bravo Shery,felicitari!! tare ne ajuta optimismul tau

Si sa facem galerie pr BELU si ANDREEAHAI BELUHAI ANDREEA

La mare a fost superb, m-as mai duce vreo 2 zile, chiar m-am bronzat fara sa vreau sub umbrela, si tare imi place cum arata pielea mea colorata asa.Nu m-am ingrasat,au fost zile pline,plaja,piscina,joaca cu copiii,plimbare,excelent.
Acum, mai fac ultimile pregatiri,copiii mei sunt tare nerabdatori sa se nasca bebe(al carui nume nu e inca stabilit,ne sucim,ne razgindim,ideea e sa aiba un nume puternic, fiind leutz).mai am ceva cumparaturi de facut pe net, altfel n-am chef,si gata.

Ce m-as rasfata si eu putin la coafor si pedichiura, dar nu mai suport feonul,caldura, lumea de acolo, sunt ciufuta

Stiti daca a aparut filmul SHREK?sa merg cu copiii.
pe toate.

Catalina 32+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Am vazut pozicile si eu... super De nurori inca nu ma bag, vreau sa-mi fie feciorasul mai mare macar cu vreo 2 ani Dar vreau si eu camera pt bb Poate pana la urmatoarea odisee rezolvam si acest caz...

Alina 36+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Mesaj de la Sherita:
" Au greutatea asa cum au zis fetele. Apgar 10 amandoua, au papat titzi f bine, mai ales cea mica a tras la greu. Sambata venim acasa! Eu ma recuperez f bine. Am urcat pe picioare la pitice. pup toata gasca!"

Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 17 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

BRAVOOOO SHERI mamica fericita!!!!

Iuliana cu minune 36+ Tudor Constantin

AMR -3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai nora caut si eu pt amandoi flacaii, ce Stefan e numa bun!:)

Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ma bucur ca va place camera. Bumblebee, nici noi nu aveam in plan camera separata pt bebe, din lipsa de spatiu. Ca in acea camera avea sotul biroul... Unde lucreaza toata ziua. Dar am avut mare noroc cu parintii si socrii care ne-au ajutat financiar, l-am scos pe sot afara, am facut din birou camerera bebelui si acum el isi face in curte o garsoniera - acolo ii va fi noul birou. Ca altfel nici noi nu faceam, ca nu era deloc momentul... Io oricum pregatisem coltisorul lui bebe, in camera cu noi. Si cred ca era bine si asa... Nu pun mare pret pe camera copilului. Sigur, daca se poate, foarte bine, dar nici eu nu am crescut cu camera mea... Si iata ca is bine, am avut parte de dragostea parintilor, si asta e cel mai important. Asa ca nu fii suparici. Le rezolva DD pe toate.

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

hai BELUISTEF !!!!!!!!!!!!!!!!!

34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna fetele....
Iaca, am aparut si eu prin zona, dupa ce ieri am tras chiulul.. scuzeee Am avut o zi super plina... Am umblat prin hipermarchet la cumparaturi, am cautat un cadou pt o aniversare si a trebuit sa ajung si la doctor si la aniversare...eeehhh.. ce mai, a trecut ziua ca altceva..

Vad ca a nascut Sheryy... yupiii....
Felicitari Shery! Sa-ti traiasca gemenasele Amelia si Analisa! Sa fie sanatoase, sa pape laptic mult sa se faca mari si tu sa te refaci rapid!

Hai Andreea84! NASTERE USOARA!! Sa ne dai vesti bune!

Adela, sa-ti traiasca printesa Iris Diana! Te mai asteptam la povesti cand ai timp..

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna si din partea mea...intru repejor sa fac si eu galerie

FELICITARI SHERY...multa sanatate,recuperare rapida si mult laptic...BUN VENIT PRINTESELOR TALE

HAI BELU..HAI ANDREEA...nasteri usoare

Eu nu am timp deloc..adik putinul care il am incerc sa dorm...Antonia ma termina noaptea...se trezeste si din ora in ora...mai nou si ziua mai face figuri...colicii astia ne dau batai de cap...sper sa treaca sau makr sa se mai diminueze ca nu stiu cat mai fac fata...a mai fost si mama dar a plecat..sper sa vina cat mai repede...o invidiez pe Rodika ca are timp de discutii si ca Isa e cuminte

GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Cristina, n-am vrut sa par asa tacanita, scuze, doar ca am si eu un offff mare! Avem casa construita la rosu, pe credit evident si ne-am impotmolit, si acolo avem si 2 camere pt copii... de aia visez eu cu ochii deschisi, ca daca nu era, nu era, vorba ta, eu am crescut la fel.

Alina 36+ cu
gargarita

Mergi la inceput