Hai BELU, Ooana, Andreea84! iul-aug 2010 (156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Am vazut si burticile plimbarete, Dragaica, Enik, Katalina

Creatza, vazut camera lui bebe.

Cris 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello fetele

[ HAI BELUUU

noi ce sa mai zicem... azi noapte am dat la ratuste, nu stiu dar pe la 3 noaptea m-am trezit ca imi era rau o greata dintraia ca in primele saptamani si o durere de cap surzitoare abia am reusit sa adorm pentru o ora dar degeaba
aaa si dimineata cand m-am dus la toaleta am observat si eu pe chilot ceva gelatinos dar era incolor si doar o bucatica micanu stiu ce ar putea sa fie....

acum ma duc si eu la vazut pozici.

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Sa scoatem motatele pentru Elena(Beluistef)!!!

M-a sunat acum si are contracii de azi-noapte, din ce in ce mai dureroase, erau la 7 min, acum sunt la 10 min, deci asta-seara e posibil sa se intalneasca cu puiutul!!
Sa o incurajam si sa ii dorim succes, nastere usoara si un bebic sanatos!
Iupiiiiii

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Hai Elena!!!
Hai Andreea84!!!

Sa vina puiutzii cu bine, cu sanatate, sa fie mancaciosi, necolicosi si cumintei!!

Felicitari Adela pentru pui mic!!

Laura 36+ cu
AMR 3+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Vladya1nu te stresa prea tare ca uteruk nu e o chestie care sa cedeze prea usor ...ai totusi 5 ani intre cezariene...ca si mine de altfel...cghiar daca incepe travaliu ai timp sa ajungi la spital....am o vecina care a nascut cu cezariana primul copil iar pe la doi-lea l-a facut cam dupa 2-3 ani si s-a dus cu contractii la spital si i-au fcaut cezariana nr2!

asa ca daca simti ca au inceput contractiile circulare care incep cu dureri de spate si se termina in zona mediana a burici sipe sub burtica vb cu medicul si fuga la spital1

risc de ruptura exist ain mometul expulziei!

l-am tras eu de limb ape medic pt c aam vrut sa nasc natural dupa cezariana....si mi-a explicat omul la ce ne expunem si ca nu are rost sa riscam!

Anca +34s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Vladia, eu ii dau dreptate Ancai, nu putem trai in permanenta cu frica ca se rupe cezariana. Enorm de multe femei nasc prin cezariana si statisticile arata extrem de putine rupturi uterine. Si de fapt cele mai multe sunt doar fisuri, nu se rupe uterul complet.
Ce e in neregula cu cicatricea ta? E prea subtire peretele uterin in aceea zona? Incerc si eu sa inteleg de ce te sperie cand o sarcina dupa cezariana e ceva atat de comun.
Doctorul norvegian nici nu a vrut sa masoarea grosimea uterului in zona cicatricei pe motiv ca nu-i relevanta, poqate fi grosime mica dar rezistenta mare la contractii. Iar rezistenta nu o pot evalua.
Anca, mie mi s-a spus ca dimpotriva la inceput de travaliu e riscul mai mare, asa zic si cei de la Wikipedia aici. Cred ca acesta este si motivul pentru care in Ro se programeaza a doua cezariana mai devreme.

Pe net se pot citi multe articole. Riscul de ruptura uterina exista si la induceri, de fapt cand se baga oxitocina. La VBAC nu se merge pe inducere si oxitocina daca s-au oprit contractiile din cauza epiduralei se pune putina si din acel moment se monitorizeaza si mama si copilul. Pe mine la VBAC m-au lasat 2 ore fara contractii doar ca sa evite sa-mi puna oxitocina.

In concluzie eu m-am scos, sunt la a treia nastere cu risc de ruptura uterina, ca prima era uterul intact dar a fost inducere, urmatoarele doua VBAC.

Alina, cred ca ai lapte din plin si sigur Aida e mancacioasa. Super bine ca merge alaptatul asa usor la voi.
Racusor, asa se intampla, ramai nemancata si cu altcineva in casa, d'apai daca esti singura cu bb acasa. Bine ca n-ati aruncat gunoiul. Pe mine una m-ai facut sa rad, ce face un omulet din doi parinti maturi
Giorgia, cum mai sunteti. Ai intrat pe fuga si nu ne-ai povestit mare lucru.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

"Buna dimineata la tot delfinariul! Am trecut f bine peste operatie, sunt in salon acum, era s-o patesc la trezirea din anestezia generala ca-mi scazuse rau tensiunea dar e ok. Strumfele erau ok din prima fara ventilatie. La 12 pot sa le vad. Pup pe toate"
Mesaj de la Sherita...din dimineata asta.

Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 16 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Yupii!!!Felicitari!!Pentru mami!!

Laura 36+ cu
AMR 3+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

vazut burtici de KatalinaCreatzzasi camera lu bebe de Crispo foarte frumoasa
vazut si bebe Rebeca o printesuca sa iti traiasca Adriana si sa va umple viata numai cu bucurii

Bianca 35 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

btz, mie mi-a venit cm abia dupa ce am terminat de alaptat, adica pe la 9 luni

si noi tot pe aici, asa cum preconizam..nimic nou pe frontul de vest..:)
am vazut un film cu actorul meu preferat- geroge clooney..am bagat bine la micul dejun...mai beau un ceai de zmeur si ma culc inapoi :)

HAI ELENAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Paula cu Mihai 39+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6 zile de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

hehe
Poza asta cu Antonia Georgiei a-ti vazut-o? ce frumoasa eeee....
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/Giorgia23ANTONIAMARIA#5490371326194875570

Admirat si eu printesa Adrianei...mi se pare ca seamana bine de tot cu tati.

tre' sa imi caut si eu nora pe aicisa...i-au notite...
si camera verde mi-a placut a lui crispro.

AMR 17 zile

Mergi la inceput

Am intrat la poze.

Crispro, ce imi place camera verde pentru bb. Imi place mult combinatia verde/orange, culori vii, cu personalitate. In ultima vreme si Anei i-am luat hainute verzi, si lenjerie noua, si lampa. Asa mi-a picat mie, cred ca m-am saturat de roz Voi pana si patutul l-ati gasit sa se potriveasca perfect. Si e gandita pentru
doi copii
Creata, ce de maimutoi de plus, m-ai intrecut cu brio. Si la voi la fel, culori cu personalitate
Dragaica, mai poti cara burtoiul . Chiar ma gandeam si eu. Din 3 gravidute cu gemeni, cine avea probleme cu colul si contractiile a nascut prin cezariana si tocmai pe tine cu col record te lasa sa nasti natural. Esti o curajoasa mai, tin pumnii sa iasa cum doresti tu. Si ai grija ca mi s-au parut cam umflate picioarele tale.
Katalina, ptiu sa nu te deochi. Ce bine iti sta graviduta si cu baietii pe langa tine, protectivi. Si cand ma gandesc ce rasfatatat o sa fii cu atatia baieti in casa.

A mai pus cineva poze si noi nu am aflat ?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

hehe
Poza asta cu Antonia Georgiei a-ti vazut-o? ce frumoasa eeee....
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/Giorgia23ANTONIAMARIA#5490371326194875570

Admirat si eu printesa Adrianei...mi se pare ca seamana bine de tot cu tati.

tre' sa imi caut si eu nora pe aicisa...i-au notite...
si camera verde mi-a placut a lui crispro.

AMR 17 zile

Nu, si multumesc ca ai pus link ca nu mai schimb userul pe gmail.

Foarte dragute fetele, si Rebeca si Antonia, concurenta serioasa nu gluma. Pana se naste delfinasa mea cred ca ramane fara petitori
Din poza putem fura datele Rebecai sa le trecem in lista.

Mergi la inceput