BAZAR UMANITAR***32***
Raspunsuri - Pagina 26
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Licitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5491598862162883346 - L714 Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE BAZAR DC |
Am uitat sa precizez, daca este sa castig licitatia, as dori si bonusul oferit!( iubirea mea este un gurman )
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
madyrizi spune:
mamicule, ti-l dau cu placere si bonusul. eu m-am uitat pe ea si n-am sa fac in veci ce scrie acolo. e chineza curata pt. mine.
daca nu scrie cum se face ciorba de loboda nu e buna cartea .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
crisis81 spune:
citat din mesajul lui crisis81 Supralicitez si eu: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5491178129034578130 6 lei http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5491182175786886818 9 lei |
Plsssssssssssssssssssssssss..........
In seara asta am intrat in lucrusoarele lu' fii-mea si am sortat in doua grupe....ce pastrez pentru baiat si ce nu merge la baieti. In primul rand incaltamintea ei e mai toata roz, asa ca nu o va purta fii-miu. Cea cu care a invatat sa mearga nu arata grozav, dar este incaltaminte comoda si pe acasa/curte/joaca merge. Fac poze si revin sa-mi spuneti daca le pot pune la bazar.
Cris mami de Teodora si 23+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
pisellino spune:
azi au plecat coletele pentru:
ducky, desi trebuia sa ies sapt trecuta, nu am mai ajuns la posta dar m-am revansat o sa vezi ducky
cornelia
matilda33
maine merg sa le achit pe astea ca mi le-a completat vecina care e postarita, a vazut ca stau ca pe ace la rand si si-a dat ea seama ca ceva nu e in regula si s-a oferit sa ma ajute, si eu care credeam ca e afurisita... si le pun si pentru madyrizi si ancutza_bro daca imi da adresa in seara asta sau maine dimi
multumim noapte buna
era sa uit blugii acum ma duc sa-i aduc la masurat
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
pisellino spune:
deci blugii astia http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/MImbracaminteBarbati#5486415734008330002 au talie 40 x2 si lungime 111 si sunt super frumosi, purtati cred ca o singura data ca nu au nici un semn de uzura
crisis81 spune:
Am revenit. Pozele le voi reface maine ca nu au iesit bine deloc, dar le pun oricum. Am facut numai la cateva perechi, mai am o groaza.
INCALTAMINTE COPII
Astept pareri.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
madyrizi spune:
uite si masuratorile:
L711 - scrie pe ea marimea 10
lungime totala = 52 cm
lungime de sub brat = 32 cm
bust = 41 cm*2 (am luat masura pe spate ca in fata nu stiu cum sa masor cu tot cu cupe)
sub bust= 36 cm*2
L712
lungime totala= 93 cm
lungime crac = 74 cm
talie = 37cm*2
sold = 45cm *2
usor evazati, parca sa zic ca sunt cu talie medie (nu stiu sigur)
L713
lungime totala=89 cm
talie = 36cm*2
sold = 50cm*2
ca sa vedeti ca am fost si silfida
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
kid spune:
citat din mesajul lui crisis81 Am revenit. Pozele le voi reface maine ca nu au iesit bine deloc, dar le pun oricum. Am facut numai la cateva perechi, mai am o groaza. INCALTAMINTE COPII Astept pareri. Cris mami de Teodora si 23+ cu Sebastian Mihai "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
Te rog sa pui si preturi la ei.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
crisis81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kid
Te rog sa pui si preturi la ei. Teodora, de Vladut (15.05.2007) Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
Aha..... la asta nu m-am gandit. Merg pozele astea pt bazar? Ca eu ma gandeam sa fac maine pe zi altele. Pun acum si preturi...
EDIT: Am rezolvat-o!