BAZAR UMANITAR***32***
Raspunsuri - Pagina 25
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea supralicitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5489269034268587138 25 ron Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Ok, Eseea, eu ma retrag, s-o porti sanatoasa!
Flowers spune:
Am primit colet de la Selene, este super rochita, nu ma gandeam sa-i vina atat de bine Juliei.Se cere o poza.Merci mult!
Am primit si de la Sabina.p, foarte frumosi pantalonasii. Imi imaginam altfel husa pentru telefon, credeam ca se pune dupa gat, nu la brau.Merci mult!
madyrizi spune:
multumesc, Laura25 pt. detalii. mai achit din ce am castigat si daca mai sunt in bazar (la norocul meu imediat le ocheste altcineva) le licitez cand o sa fie mai libera listuta mea de cumparaturi (ca e mare rau acum).
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
carminabulina spune:
Mistral, multumesc! (pentru urare)
Am primit colete de la Kriss79, Leditia si Dodo.
Toate lucrurile sunt frumoase, foarte frumoase. Dintre haine din pacate numai tricoul de la Dodo e bun pt Mihnea.
Oh si suzetele pt Irina.
Leditia maieul este bestial, imi e un pic mare dar il fac eu mic, insa mi se vad tatele , sau asa e moda acum?
Kriss bluzita e nemaipomenita si sper sa-i vina mamei, ca as muri de ciuda altfel. personal cred ca-i va fi scurta.
Eseea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Flowers
Ok, Eseea, eu ma retrag, s-o porti sanatoasa! Flori, mami de Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008) |
mercic
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
sweetyana spune:
nushulica merci, astept pe luni -marti coletul,
Doina de 31+ si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
kid spune:
Produse de la madyrizi incepand de aici.
si un bonus
Multumim
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
cris_82 spune:
la asta vreau si eu o marime pls http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5491598729739819714
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
madyrizi spune:
masor imediat ce vine careva, cineva sa stea cu kapkaunul mic. deocamdata lumea baga la ghiozdan.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
valentina_22 spune:
Licitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5491598862162883346 - L714
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC