BAZAR UMANITAR***32***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sarumana

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Licitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5491598862162883346 - L714

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Am uitat sa precizez, daca este sa castig licitatia, as dori si bonusul oferit!( iubirea mea este un gurman )

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mamicule, ti-l dau cu placere si bonusul. eu m-am uitat pe ea si n-am sa fac in veci ce scrie acolo. e chineza curata pt. mine.
daca nu scrie cum se face ciorba de loboda nu e buna cartea .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Supralicitez si eu:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5491178129034578130 6 lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5491182175786886818 9 lei

Plsssssssssssssssssssssssss..........

In seara asta am intrat in lucrusoarele lu' fii-mea si am sortat in doua grupe....ce pastrez pentru baiat si ce nu merge la baieti. In primul rand incaltamintea ei e mai toata roz, asa ca nu o va purta fii-miu. Cea cu care a invatat sa mearga nu arata grozav, dar este incaltaminte comoda si pe acasa/curte/joaca merge. Fac poze si revin sa-mi spuneti daca le pot pune la bazar.

Cris mami de Teodora si 23+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

azi au plecat coletele pentru:
ducky, desi trebuia sa ies sapt trecuta, nu am mai ajuns la posta dar m-am revansat o sa vezi ducky
cornelia
matilda33

maine merg sa le achit pe astea ca mi le-a completat vecina care e postarita, a vazut ca stau ca pe ace la rand si si-a dat ea seama ca ceva nu e in regula si s-a oferit sa ma ajute, si eu care credeam ca e afurisita... si le pun si pentru madyrizi si ancutza_bro daca imi da adresa in seara asta sau maine dimi

multumim noapte buna

era sa uit blugii acum ma duc sa-i aduc la masurat

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

deci blugii astia http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/MImbracaminteBarbati#5486415734008330002 au talie 40 x2 si lungime 111 si sunt super frumosi, purtati cred ca o singura data ca nu au nici un semn de uzura

Mergi la inceput

Am revenit. Pozele le voi reface maine ca nu au iesit bine deloc, dar le pun oricum. Am facut numai la cateva perechi, mai am o groaza.

INCALTAMINTE COPII

Astept pareri.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

uite si masuratorile:
L711 - scrie pe ea marimea 10
lungime totala = 52 cm
lungime de sub brat = 32 cm
bust = 41 cm*2 (am luat masura pe spate ca in fata nu stiu cum sa masor cu tot cu cupe)
sub bust= 36 cm*2

L712
lungime totala= 93 cm
lungime crac = 74 cm
talie = 37cm*2
sold = 45cm *2
usor evazati, parca sa zic ca sunt cu talie medie (nu stiu sigur)

L713
lungime totala=89 cm
talie = 36cm*2
sold = 50cm*2

ca sa vedeti ca am fost si silfida

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:

Am revenit. Pozele le voi reface maine ca nu au iesit bine deloc, dar le pun oricum. Am facut numai la cateva perechi, mai am o groaza.

INCALTAMINTE COPII

Astept pareri.

Te rog sa pui si preturi la ei.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid

Citat:

INCALTAMINTE COPII

Astept pareri.

Te rog sa pui si preturi la ei.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Aha..... la asta nu m-am gandit. Merg pozele astea pt bazar? Ca eu ma gandeam sa fac maine pe zi altele. Pun acum si preturi...

EDIT: Am rezolvat-o!

Mergi la inceput