BAZAR UMANITAR***32***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

supralicitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5489269034268587138

25 ron

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Ok, Eseea, eu ma retrag, s-o porti sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Am primit colet de la Selene, este super rochita, nu ma gandeam sa-i vina atat de bine Juliei.Se cere o poza.Merci mult!
Am primit si de la Sabina.p, foarte frumosi pantalonasii. Imi imaginam altfel husa pentru telefon, credeam ca se pune dupa gat, nu la brau.Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

multumesc, Laura25 pt. detalii. mai achit din ce am castigat si daca mai sunt in bazar (la norocul meu imediat le ocheste altcineva) le licitez cand o sa fie mai libera listuta mea de cumparaturi (ca e mare rau acum).

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mistral, multumesc! (pentru urare)

Am primit colete de la Kriss79, Leditia si Dodo.
Toate lucrurile sunt frumoase, foarte frumoase. Dintre haine din pacate numai tricoul de la Dodo e bun pt Mihnea.
Oh si suzetele pt Irina.
Leditia maieul este bestial, imi e un pic mare dar il fac eu mic, insa mi se vad tatele , sau asa e moda acum?

Kriss bluzita e nemaipomenita si sper sa-i vina mamei, ca as muri de ciuda altfel. personal cred ca-i va fi scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

supralicitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5489269034268587138

25 ron

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Ok, Eseea, eu ma retrag, s-o porti sanatoasa!

Flori, mami de
Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)

mercic

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

nushulica merci, astept pe luni -marti coletul,

Doina de 31+ si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Produse de la madyrizi incepand de aici.
si un bonus

Multumim

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

la asta vreau si eu o marime pls http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5491598729739819714

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

masor imediat ce vine careva, cineva sa stea cu kapkaunul mic. deocamdata lumea baga la ghiozdan.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Licitez http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5491598862162883346 - L714

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput