"Sunt plictisit!" sau "Sunt trist!"

"Sunt plictisit!" sau "Sunt trist!" | Autor: giulia71

Link direct la acest mesaj

Cam asa imi zice fii-mio in ultimul timp ori de cate ori nu are ce face.A terminat clasa a IV-a cu rezultate bune si foarte bune.

E vacanta, e la bunica acum pentru ca acolo ii place sa-si petreaca vacanta, insa si acolo au aparut aceste exprimari.
Am zis sa mearga acolo pentru ca mai are copii, nu multi, cu care sa-si petreaca timpul.
Copii vostrii mai mari cum isi petrec timpul? Ce le place sa faca, exclus TV si jocul pe calculator?
Il las si eu la TV dar cu moderatie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Buna,
Ii place sa faca sport ?
Baiatul meu e putin mai mare .Merge la baschet si este foarte incantat.Si la noi a fost greu la inceput ,dar la baschet i-a placut de prima data si are aproape 4 ani de cand il practica .
Din ce oras esti?
In Bucuresti sunt o gramada de posibilitati de entertainment ptr copii.
Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La noi functioneaza spiritul de turma: o zi toti cu role, apoi toti cu biciclete, apoi toti cu mingi, etc
La copiii mai mari este moda tubermanului momentan

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

oh, cunosc foarte bine aceaste expresii. Eu ma straduiesc sa-i pun la dispozitie diferite activitati, dupa posibilitati, dar nu intodeauna il si nimeresc.
In ultima vreme statul in piscina cu jucarii, desenat, bicicleta, joaca cu mingea.

Cel mai fericit este atunci cand are copii in vizita, sau la randul sau merge la vreun copil in vizita. Daca are un copil de varsta apropiata...isi gasesc mereu ceva de facut.

Plictiseala uneori poate veni de la singuratate.

bucatica mea!
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Si a mea e cu "m-am plictisit"
In vacanta sta cam 8 ore pe zi in parc cu prietenii. Cum zice Giulia se vorbesc de dimineata daca dupa-amiaza ies cu role, trotinete, bicilete sau palete de badmington sau minge.
Si cand se plictisesc de role sau alte accesorii joaca fate-ascunselea sau leapsa sau stauile sau flori, fete sau sar coarda sau 1,2,3 la perete stai, ma rog, fac cam ce faceam si noi la varsta lor. Evident baietii joaca fotbal si fetele altceva.
Se strange o gasca care e cred ca ajunge si pana la 20 de copii si au intre 5 si 12 ani.

Cel mai nasol e iarna sau cand ploua cateva zile. Ca nu pot sta in parc si atunci se strang cate 2-3 intr-o casa si se joaca. In primavara asta suna sotul inainte de a pleca de job si intreba "Cati copii avem azi?"
. Intrucat raspunsul varia de la 0 la 5 cred ca era pentru pregatirea lui sufleteasca apropos de ce o gasi prin casa

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fetelor, multumesc de sfaturi.
Avem bazin de inot in Pitesti , ca acolo e bunica, insa nu prea ar vrea sa mearga.A tot patit incidente (a vomat de la efort, cred) legate de inot/piscina si a capatat o oarecare reticenta,nu fobie.
Si intradevar, este un copil sociabil si cand este cu alti copii nu mai are nimic, numai ca nu poate sta non-stop cu alti copii, cum ramane singur acuza plictiseala:(
Nu vreau sa faca activitati educationale, pentru ca ma mosteneste, nici eu nu citeam in vacante,ci ceva lejer, ceva cu care sa-si consume energia.
Multumesc

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Bunicii copilului stau la bloc sau intr-un sat. Daca stau la bloc e normal sa se plictiseasca. Intr- curte ar fi altceva. Vorbeste cu parintii/socrii tai sa il duca in excursii prin impejurimi, la padure, intr-un sat sa vada cu e viata acolo etc.

Si fata mea cand e acasa acuza plictiseala, cateodata, desi mai sunt copii in casa cu care sa se joace. La tara in schimb, nu sta locului. Hraneste animalele sau uda florile, bicicleta, trotineta si altele stau insirate la poarta si cand le da voie soacramea, bat ulita cat e de lunga.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

La noi functioneaza spiritul de turma: o zi toti cu role, apoi toti cu biciclete, apoi toti cu mingi, etc
La copiii mai mari este moda tubermanului momentan

Sorry... da' ce-i ala tuberman?
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Al meu tot cu copiii toata ziulica. Azi au facut water party. Si-au pus masute si scaune in garaj la noi, si-au adus gustari, o piscina din aia de copii mici si furtunul de apa si a fost o distractie de numa'. Mai devreme au jucat tenis pe strada, nu cine stie ce turnament, s-au jucat cu rachetele alea.

Sorry ca in afara de joaca afara cu copiii nu vad o alta solutie, dc. nici de citit nu, nici de TV nu, nici jocuri electronice. Al meu dc. nu's copii (mai rar), le face pe unele dintre astea de mai sus. Mai are lectii de tenis si de sarituri in apa. Eu cand eram copil n-aveam jocuri electronice si nici chiar TV (stim ca nu erau programe), asa ca atunci cand ma plictiseam, citeam, altceva nu vad ce se poate face. Mai jucam canasta, sau whist, dar pt asta tot tb sa ai cu cine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ai mei (mai ales cel mare) e ocupat pana peste cap cu voluntariatul la un centru de zi (gradinita pe perioada verii pt copii intre 2-10 ani) impreuna cu inca doi copii de varsta lui. Au mici sarcini in jurul copilasilor, au zilnic o ora de studiu sa-si faca temele de vara, dupa masa ii mai duc pe toti acasa sau cateodata in parc.

Oricum la 11 ani e foarte greu s-o faci sa nu se plictiseasca

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput