Rulouri exterioare
Buna,
Ma bate gandul sa pun rulouri exterioare la geamurile de la casa. Cei care aveti imi puteti spune avantaje si dezavantaje. Se merita investitia?
Raspunsuri
marutzu spune:
eu am si mama are. nu vad dezavantaje. mie imi place vara sa fie mai intuneric in casa pt ca parca e mai racoare si mama sta la et 8 si moare de cald de aceea le a pus. pastreaza geamurile mai curate pt ca nu es ma i pune praf si nici cand ploua nu se mai murdaresc .nu vad nici undezavantaj mai cu seama ca eu am din acelea de plastic si se intretin si f usor daca nu vrei asa intuneric le lasi pe deschis si ele au u fel de gaurele prin care intra destula lumina
papanash spune:
Marutu, poti sa ne spui mai exact de care ai ? ce model din plastic ? sunt scumpe ? si noi vrem sa punem asa ceva la geamul dormitorului, jaluzele nu fac fata deloc ! chiar azi plecam sa vedem oferta de pe piata.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
ADINUTZA spune:
Poate ca deja v-ati hotarat asupra rulourilor, voiam doar sa iti spun ca merita investitia - eu lucrez in ture si in timpul zilei pot dormi linistita pentru ca in casa e intuneric bezna, in plus atenueaza si zgomotele din strada.
Alt avantaj este ca atunci cand ploua le las jos, in felul asta ele se curata, geamurile raman curate si copiii nu se mai sperie de fulgere
Iarna nu mai ingheata geamurile, vara e mai racoare pt ca nu bate soarele direct in geam.
In Italia si Grecia sunt la majoritatea ferestrelor si chiar si la usile de la balcon sau terasa, exceptii fiind cele care nu au.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC
papanash spune:
si pe mine ma intereseaza detalii.....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Dodo-pui spune:
ADINUTZA e nasa measi-a pus storurile acum cca 2 ani sunt din plastic cu rama de lemn .Preturile difere foarte mult de la firma la firma noi am gasit un tip care pune si face rulori ca afacere de familie cel mai ieftin din CT.
Stiu cand cautat ca cele mai scumpe sunt cele din aluminiu care la o fereastra maaare de 2m pe 1,70m ajungea la 7mil ...iar acestea din plastic cu suport de lemn cca 2mil pentru aceleasi dimensiuni.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
marutzu spune:
tot din plastic avem si noi o firma gasita pe internet care a dat si garantie la 2 geamuri apartament bloc 3 camere{ dau exemplul de la mama pt ca la mine nu stiu sa va spun dimensiunile} la sufragerie si un dormitor au costat ambele 7 mil plastic si rama de plastic
kariguld spune:
eu am avut la casa din Romania, din lemn. plasticul se incinge mai repede si emana caldura. nu ma intrebati detalii, sunt ani de atunci si le-am cumparat din Suedia, odata cu geamurile.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
nicopuscasu spune:
Noi am montat anul trecut rulouri de pvc( cred) albe, la 3 camere ne-a costat 750 lei.
Ni le-a montat un tip care montase deja la 1/3 din vecini.
Sunt f eficiente, si eu dupa tura de noapte sau ca sa doarma piticii mai mult, le trag, se face un intuneric in toata camera, fac racoare vara si iarna nu mai bate zapada fix in geam, la fel sunt bune pe ploaie ca mai amortizeaza si din zgomot si nu se aude tot.
Sunt montabile in 2 ore cred, nu adurat mai mult, nu s-a facut mizerie, tot mecanismul fiind in exterior, doar "chestiile"/ sfoara de care se trage fiind in interior.
Mentionez ca noi aveam deja montate termopanele, deci nu interfereaza cu tipul de geam.
Eu te sfatuiesc sa iti pui, suma asta nu mi se pare extrem de mare, avand in vedere ca este o investitie pe termen lung ca doar nu se schimba anual aceste rulouri
Mie imi placeau cele maron, dar sotul zicea ca in timp se decoloreaza si eu l-am crezut pe cuvant ca doar e inginer:-)
absoluta spune:
Vreau rulouri din aluminiu, pe maro. Tot caut preturi bune.....daca aveti recomandari le astept...