Aspirante!FELICITARI COCOLYSO,ANAXENA(536)
Raspunsuri - Pagina 19
histamina spune:
tu ca tu,dar sa vezi ce a fost la gura sotului meu!!!!!!
ea vroia una si buna:avort!chiar dacaa dmitea ca bebe ar putea sa fie sanatos.ca e deja mare,are 4 saptamani!
cumnata mea cea mare a terminat medicina si si-a facut chiretaj empiric la 910 saptamani,ca tipul nu a vrut sa o ia d enevasta.............in ciuda insitenteleor ca e un sufletel nevinovat.
azi e medic..............la Floreasca.
sherbi spune:
neata!
anaxena, felicitari! sa ai o sarcina usoara si un bb care sa stea cumintel in burtica pana la termen!
nike, felicitari pt. rezultat! nu fii dezamagita de nota, este o nota mare. si acum ,ia te rog o pauza si odihneste-te, sigur ai mare nevoie.
cat despre mamica disperata sa faca avort, cred ca avea ea alte motive de vroia intrerupere la urgenta, si asta doar a fost motivul, ca sa aiba sorti de izbanda.
cat despre judecata, cred ca nu ne sta noua in putere sa judecam deciziile altor oameni. e dureros intr-adevar sa iei viata unui prunc nenascut.
ma bucur mult ca nu m-ati uitat si v-a fost dor de mine. promit sa nu mai fiu chiulangioaica.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 7+
poftiti la poze noi
histamina spune:
fetele,
simt ca pic de oboseala,dar am si o veste buna:mai am doar o saptamana si voi avansa profesional.ii multumesc lui Dumnezeu.
ma simt ca atunci cand faceam sport de performanta si ajungeam la finish:castigam,dar aveam mereu sentimentul ca mai sunt cativa metri,cateva minute.................
madutza_bra spune:
histamina, tu cate sapt de sarcina ai? intentionezi sa mergi la munca pana nasti? Cu ai tai te-ai impacat?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
draguta spune:
buna fetele
histamina felicitari pentru toate reusitele!!!
Lia multumim de cafeluta, mai ai putin si te testezi, sa fie cu noroc!
angi_21_costi ce mai faci, da un semn de viata!!
cos minuta, camcris spor la prestat, cum stati cu ovulatia?
toate fetele gravidute si viitoare gravidute
madutza_bra spune:
sherbi, tu cum te mai simti draguto? burtica ce face? Apropos i-ai spus baietelului ca va deveni fratior mai mare?
lia, daca sti cand ai ovulat, poti face test la 10-11 zile DPO. Tin pumnii sa iasa pozitiv!
Parca mai tb cineva sa cumpere azi test cu 2 liniute direct..dar nu mai stiu cine
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra sherbi, tu cum te mai simti draguto? burtica ce face? Apropos i-ai spus baietelului ca va deveni fratior mai mare? lia, daca sti cand ai ovulat, poti face test la 10-11 zile DPO. Tin pumnii sa iasa pozitiv! Parca mai tb cineva sa cumpere azi test cu 2 liniute direct..dar nu mai stiu cine Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+ Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
sarutmana
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
histamina spune:
am 29 d esapt si jumatate.
mama mea are hepatita C luata printr-o tranfuzie.
periodic se interneaza la Insitutul de boli Infectioase Matei Bals, ca sa tina ciroza sub control si, slava Domnului e fff bine.
s-a internat ieir la Matei Bals.nenorocirea e ca e in acelasi celebru pavilon cu cei cu SIDa, infectii respiratorii si septicemii,mai precis la acelasi etaj.
ei, tatal meu este f nemultumit ca nu respect cele scrise in contractul de vanzare cumparare cu renta viagera, anume ca trebuie sa ii vizitez la spital.motiv d enou scandal.
pana sa apara bebe ii internam de intretinere pe fiecare de 2-3 ori pe an si eram zilnic la ei cu mancar eprosapata,ca altfel era tragedie.nu mai vb de spagi.
mama a inteles, saraca faptul ca nu ma pot duce acolo unde sunt septicemii ,fiind cu burta la gura.
pt tata e motiv de scandal si alte amenintari ca va contesta actul in isntanta,dar.citat:nu acum, ci in toamna ca sa fie cu copilul in brate si sa caute sa se mute.
nu am replica.
sincer
oricum asa a fost toata viata.
+29 de sapt