Aspirante!FELICITARI COCOLYSO,ANAXENA(536)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

tu ca tu,dar sa vezi ce a fost la gura sotului meu!!!!!!

ea vroia una si buna:avort!chiar dacaa dmitea ca bebe ar putea sa fie sanatos.ca e deja mare,are 4 saptamani!

cumnata mea cea mare a terminat medicina si si-a facut chiretaj empiric la 910 saptamani,ca tipul nu a vrut sa o ia d enevasta.............in ciuda insitenteleor ca e un sufletel nevinovat.
azi e medic..............la Floreasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata!

anaxena, felicitari! sa ai o sarcina usoara si un bb care sa stea cumintel in burtica pana la termen!

nike, felicitari pt. rezultat! nu fii dezamagita de nota, este o nota mare. si acum ,ia te rog o pauza si odihneste-te, sigur ai mare nevoie.

cat despre mamica disperata sa faca avort, cred ca avea ea alte motive de vroia intrerupere la urgenta, si asta doar a fost motivul, ca sa aiba sorti de izbanda.
cat despre judecata, cred ca nu ne sta noua in putere sa judecam deciziile altor oameni. e dureros intr-adevar sa iei viata unui prunc nenascut.

ma bucur mult ca nu m-ati uitat si v-a fost dor de mine. promit sa nu mai fiu chiulangioaica.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 7+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

sherbi asa sa faci si sa te tii de cuvant sa nu mai tragi chiulul

Mergi la inceput

fetele,
simt ca pic de oboseala,dar am si o veste buna:mai am doar o saptamana si voi avansa profesional.ii multumesc lui Dumnezeu.

ma simt ca atunci cand faceam sport de performanta si ajungeam la finish:castigam,dar aveam mereu sentimentul ca mai sunt cativa metri,cateva minute.................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

histamina, tu cate sapt de sarcina ai? intentionezi sa mergi la munca pana nasti? Cu ai tai te-ai impacat?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 7+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

histamina felicitari pentru toate reusitele!!!

Lia multumim de cafeluta, mai ai putin si te testezi, sa fie cu noroc!

angi_21_costi ce mai faci, da un semn de viata!!

cos minuta, camcris spor la prestat, cum stati cu ovulatia?

toate fetele gravidute si viitoare gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

sherbi, tu cum te mai simti draguto? burtica ce face? Apropos i-ai spus baietelului ca va deveni fratior mai mare?

lia, daca sti cand ai ovulat, poti face test la 10-11 zile DPO. Tin pumnii sa iasa pozitiv!

Parca mai tb cineva sa cumpere azi test cu 2 liniute direct..dar nu mai stiu cine

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

ANAXENA felicitari!!! sarcina usoara, un bebe sanatos, frumos si destept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

sherbi, tu cum te mai simti draguto? burtica ce face? Apropos i-ai spus baietelului ca va deveni fratior mai mare?

lia, daca sti cand ai ovulat, poti face test la 10-11 zile DPO. Tin pumnii sa iasa pozitiv!

Parca mai tb cineva sa cumpere azi test cu 2 liniute direct..dar nu mai stiu cine

Povestea nasterii

Poze

sarutmana

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

am 29 d esapt si jumatate.

mama mea are hepatita C luata printr-o tranfuzie.
periodic se interneaza la Insitutul de boli Infectioase Matei Bals, ca sa tina ciroza sub control si, slava Domnului e fff bine.
s-a internat ieir la Matei Bals.nenorocirea e ca e in acelasi celebru pavilon cu cei cu SIDa, infectii respiratorii si septicemii,mai precis la acelasi etaj.
ei, tatal meu este f nemultumit ca nu respect cele scrise in contractul de vanzare cumparare cu renta viagera, anume ca trebuie sa ii vizitez la spital.motiv d enou scandal.
pana sa apara bebe ii internam de intretinere pe fiecare de 2-3 ori pe an si eram zilnic la ei cu mancar eprosapata,ca altfel era tragedie.nu mai vb de spagi.

mama a inteles, saraca faptul ca nu ma pot duce acolo unde sunt septicemii ,fiind cu burta la gura.
pt tata e motiv de scandal si alte amenintari ca va contesta actul in isntanta,dar.citat:nu acum, ci in toamna ca sa fie cu copilul in brate si sa caute sa se mute.

nu am replica.
sincer
oricum asa a fost toata viata.
+29 de sapt

Mergi la inceput