Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
Shines spune:
depinde de organism..eu pap zilnic pere si nectarine..preferatele mele
plus pepene rosu la greu in fiecare seara..iar ziua la serv 2 iaurturi..si tot degeaba
Simo
14+
Shines spune:
ana..ziceai ca stai in dr taberei..stii cumva unde este ''la 34''..e vreun pct de reper pe langa ?
trebuie sa ajung maine la o banca acolo
Simo
14+
shubulina spune:
Daca te referi la Dr Taberei 34,da.E putin mai sus de Piata Moghioros.Daca stii unde e Romtelecomu mare.
10+
Ana
Shines spune:
da..stiu unde e
dar zicea ceva de genul unei cladiri..ma gandeam ca e ceva comercial..de ii zice asa..nu e nr 34 ..''la 34'' si e la nr 32
ma invart maine pe acolo si gasesc 
Simo
14+
Shines spune:
gata..te parasesc si eu..ma lasa bateria la laptop si nu ma mai duc dupa cablu..poate reusesc sa adorm
povestim maine, pana la 11 sunt acasa
somnic usor 

Simo
14+
LunaNoua spune:
Pe mine m-ati innebunit cu cremele fara parabeni. Am studiat problema de cateva zile ...si ... acum ce credeti ca fac ?
Balsam de buze bio
Tocmai am scos prima incercare si sunt de-a dreptul ... entuziasmata. Eu mereu am avut buzele crapate .. si chiar renuntasem la vre-o solutie. Se pare ca totusi exista !!!
Balsamul meu de buze este 100% bio, realizat din ceara de albine, ulei de palmier, ulei de cocos, pudra de cacao, ulei de musetel si vitamina E pentru ingrijirea pielii. 

Aceasta este prima incercare .. si a mers excelent ! A doua ... am folosit ulei de palmier, de cocos, ceara de albine, ulei de musetel si ulei de lamaie. Primul e ca o ciocolata, acesta este usor inmiresmat
Am facut o gresela la turnare, si s-a deformat, si mi-am masat umerii, caci aveam o durere surda de muschi. Este putin cam solid pentru intins pe piele, si se topeste mai greu, dar stiu ce trebuie sa fac sa iasa mai cremos
Ca aroma si efecte terapeutice ... sunt cucerita ! Aveam durere de umeri, de la pozitia incorecta .. si .. mi-a trecut, plus ca a lasat pielea parfumata si hidratata ! Maine merg la plafar sa fac aprovizionarea cu noi uleiuri, si voi face o varianta si cu ulei de masline, pentru maxim de efect terapeutic 

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
LunaNoua spune:
Eu nu am mai rabdat pana dimineata. Am facut crema chiar in seara asta, cu uleiul esential de lamaie ce il aveam totusi in casa. Intrati la mine pe blog ca sa vedeti ce bunatate mi-a iesit 

M-am cremuit toata .. cum nu m-am cremuit eu toata viata

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
angieangie spune:
fetelor am lipsit o zi si am ratat 2 capitole..vrednicute mai sunteti
am fost ieri la echo...bebe e bine si e unul singur Bebelu si Irinukaaa...data viitoare poate vor fi doi![]()
deocamdata ma bucur din toata inima de primul bebe din viata mea
va pup cu drag
Angie
+10