Dovlecei frumosi sept-oct 2009*161*
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 mai Lali, ia zi si la fata, cu ce subiect te distrezi tu asa tare?! hai ca doarme pustoaica si am un pic de timp ![]() Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute |
O tanti era ofuscata ca nu era poza cu picii/piciul ei pe primul loc la concursul cu poze si a iscat o polemica de 35 de pagini,o polemica de 24 de ore,in care s-au consumat multi nervi. Aceasta tanti arunca cu venin si scuipa in stanga si in dreapta pentru ca pe primul loc este o poza cu un baietel cu probleme,o poza frumoasa prin simplitate. L-a jignit,i-a jignit mama si cele 90 de persoane care votasera pana dimineata. Pana acum s-au facut 106. Uka a fost printre ultimele persoane care i-au barat cuvintele jignitoare,si care a pus-o la punct. A fost dura
![](icon_smile_big.gif)
![](birthday.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](birthday.gif)
Lali,mami
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](marinar.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
bonsuarica loome... cum ar zice vajnicii tineri care ne vor plati noua pensiile
ce faceti?
Dana ce mai face Ana? mai are bubitele acelea pe fatzuca?
Cristina, rogu-te, zi-mi si mie unde vede igal-ai-ul meu fotografiile din Bulgaria vecina si pretena? ca eu nu le-am vazuuutt
nboi raportam niste urlete cum n-am auzit vreodata in viata mea... or fi dintii???Ioana mama lui
Carol Ioan , fotografii
Trazbâtii
![](images/user_woman.png)
alex25 spune:
citat din mesajul lui selen80 recomandati-mi si mie va rog un carucior sport ieftin si bun ![]() ![]() ![]() ![]() POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Caruciorul pe care il am este excelent: usor, manevrabil, pliabil destul de mic, rezistent, in afara de faptul ca ii trebuie husa sa nu transpire bebe este excelent: Hauk Speed Sun Plus
![](icon_smile_cool.gif)
----------------------------------------------
Alex mami de
![](bunny.gif)
![](bunny.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
hepilica spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 bonsuarica loome... cum ar zice vajnicii tineri care ne vor plati noua pensiile ![]() ce faceti? Dana ce mai face Ana? mai are bubitele acelea pe fatzuca? Cristina, rogu-te, zi-mi si mie unde vede igal-ai-ul meu fotografiile din Bulgaria vecina si pretena? ca eu nu le-am vazuuutt ![]() nboi raportam niste urlete cum n-am auzit vreodata in viata mea... or fi dintii??? ![]() ![]() ![]() |
... le-am experimentat si noi saptamana trecuta. JALE! si nu au fost dintii..., doar o perioada...GREA si neobisnuita.
iti tin pumnii, orice-ar fi sa treaca repede. pupici pentru Carol.
h.
![](la revedere.gif)
![](mamica.gif)
![](indragostita.gif)
Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
... le-am experimentat si noi saptamana trecuta. JALE! si nu au fost dintii..., doar o perioada...GREA si neobisnuita. iti tin pumnii, orice-ar fi sa treaca repede. pupici pentru Carol. h. ![]() ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
NU sunt dintiiii???
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](hippi.gif)
![](buggy.gif)
![](clown.gif)
![](clown.gif)
raluk16 spune:
oare ce-am mai vrut pe langa sa o pup pe Dana ?
Aaaa, la nunta mireasa a spus la restaurant sa mi se dea meniu vegetarian. Eu stiam ca la noi in tara se confunda vegetarian cu vegan, dar am ramas si eu paf la aperitiv cald peste
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
cristina_ana spune:
Hepi, pai dupa un an jumate incep si ei sa mearga ca lumea, nu mai cad la fiecare pas, plus ca incep sa si vorbeasca (unii), te intelegi altfel cu ei. E mare diferenta fata de acum, o sa vedeti voi. Asa ca eu stau relativ linistita si astept sa vina vremuri bune,
Ioana, uite aici pozele mele din Bulgaria:
http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/Bulgaria2010#
Mai are si Lullaby pe mailul comun, ca am fost impreuna.
Mai, eu nu mai pot sta absolut deloc pe forum ca urla asta mica de ma dispera. Ma duc sa incerc sa o culc. Of, of, mai, mai!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 bonsuarica loome... cum ar zice vajnicii tineri care ne vor plati noua pensiile ![]() |
Asta trebuie patentata!!
citat din mesajul lui Ioanna81 noi raportam niste urlete cum n-am auzit vreodata in viata mea... or fi dintii??? ![]() ![]() ![]() |
Hai, capul sus, ca se apropie si la voi dintocii. Inca vreo 2-3 zile/saptamani si...gataaaaa!!! Urmeaza ceilalti...
Halal incurajare, nu?!
Eu zic ca bine-ar fi sa iasa usurel si fara de-astea chinuitoare si doar sa fi fost vreo fita. Sa nu se fi odihnit suficient, sa se fi plictisit in casa, sa fi vrut vreun cablu ca sa-l roada si nu i-ai dat voie ca voiai sa-i distragi atentia cu vreo zornaitoare?!
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Ioanna81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui liliac1
Asta trebuie patentata!!
Hai, capul sus, ca se apropie si la voi dintocii. Inca vreo 2-3 zile/saptamani si...gataaaaa!!! Urmeaza ceilalti... Halal incurajare, nu?! Eu zic ca bine-ar fi sa iasa usurel si fara de-astea chinuitoare si doar sa fi fost vreo fita. Sa nu se fi odihnit suficient, sa se fi plictisit in casa, sa fi vrut vreun cablu ca sa-l roada si nu i-ai dat voie ca voiai sa-i distragi atentia cu vreo zornaitoare?! Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
pe bune ca m-ai facut sa rad! pai asa mic si fitos?!?!?
n-a stiai p-asta cu ”loome”????? pffffff, ce de lacune, domnule, ce de lacune...
![](hippi.gif)
![](buggy.gif)
![](clown.gif)
![](clown.gif)
lutoniana spune:
Ne-am introdus la cresa, a fost frumos si plin de sentimente, mi-au umplut bratele cu formulare ce trebuie completate. Eu nu scriam mai nimic ca eram ocupata sa ma holbez la baiat care tinea mortis sa rupa tricourile de pe ceilalti copii intr-o combinatie amuzanta de imbratisare/imprieteneala/ia-ma in brate .
Ceilalti copilasi, mai marisori se jucau frumos si isi trageau cu ceva bile in cap unul altuia....erau asa din spuma, nepericuloase. Erau doua fetite mortale care se intreceau care sa-i dea mai multe jucarii lui David, ca se prinsesera ele ca e mic si nu stie sa mearga.
Ca sa fac asa un mini rezumat:
- fiecare tipa are 3 copilasi in grija, sunt in total 12 copilasi
- am ales parola pt cine ar merge sa-l ia pe David de acolo...
- mi-am dat acordul sa-l atinga si sa-l dea cu crema pt protectie solara
- le-am zis care sunt jucariile preferate ale lui David, trebuia sa aleg intre plusuri, galagioase si nu mai stiu ce....
- ii scoate in gradina la nisip cand e frumos afara
- am semnat ca daca se intampla ceva si nu dau de noi...ei sunt indreptatiti sa faca tot ce trebuie pentru binele copilului, adica sa cheme salvarea sau mai stiu eu ce, Doamne fereste.
- mananca toti la o masuta frumoasa (i-am spus tipei ca davidelu nu pune mana pe mancare si mi-a zis ca ii vor da ele dar sunt sigure ca in cateva zile va face ceea ce vede la ceilalti copilasi)
- a dat sa planga putin, de cateva ori...il simteam cat era de agitat ca era atata lume noua acolo...dar l-a luat Liz (asa-i zice lu educatoarea lui) in brate si i-a aratat niste tiganii colorate pe sus ...si a tacut brusc.
- cat am scris hartoage s-a jucat cu o papusica fara maini...dar care avea un cap mare (interpretez ca ii vor placea femeile inteligente in viata)
- mi-a zis Liz sa mergem sa-mi arate meniul si un loc special in care ii vor face un sertar in care-i vor pune ce deseneaza, ce picteaza ...si eu am sa ma pot duce cand vreau la sertarul lui sa vad ce a mai facut copilul.....Atunci a fost momentul X. Nici nu mai stiu daca m-a vazut ca plec sau nu, va zic, era usor bezmetic de cata culoare si noutate era in jurul lui.....si am mai revenit dupa 15 minute. Se juca cu alta papusa si o tipa incerca sa-l gadile pe ascuns si el radea. Sa zicem ca am trecut testul.
Directoarea si Liz erau foarte incantate ca zicea ca au fost copilasi care au urlat continuuu cat au stat acolo.
- Oricum le-am lasat pe tipe incantate dar ele nu il cunosc pe adevaratul David, Azi a stat in curulet si s-a uitat. El poate mult mai mult.....si numai eu stiu ce poate.....Dar isi va da drumu' cand ii va cunoaste, sunt sigura.
- Maine merg iar cu el asa la tatonare si martea viitoare e prima zi oficiala.
Referitor la mine, DA, am plans....a fost foarte greu, si asa cum trebuie iubirea mea sa se obisnuiasca asa trebuie sa o fac si eu.
Mi-e teama ca va pati ceva si eu nu sunt acolo sa-l alin, mi-e teama ca va vrea ceva ce numai eu stiu...si eu nu voi fi acolo sa-l pup pe manute si pe obrajori.....
Dar incerc sa fac fata situatiei pentru ca e spre binele lui sa invete sa imparta jucarii, sa fie sociabil, sa invete sa coloreze si sa se joace cu alti copilasi.
Am citit ca se dezvolta independent si va invata sa ia decizii singur si mai repede.....daca va creste in colectivitate.
Avantaje sunt multe si nu trebuie sa le insir, unele fete vad ca le stiu.
Eu personal am ales cresa pentru ca David nu stia decat de existenta mea si a lui Adi ...si nu vreau sa creasca numai cu noi doi si cativa prieteni cu care ne vizitam la cateva saptamani.
In plus, noi cand am plecat din Romania, am plecat cu datorii pe care inca nu le-am achitat, avem de tras mult si suntem la inceput de drum si trebuie sa facem eforturi, sa muncim, sa producem,sa avansam, sa ne cream viata pe care ne-o dorim. Nu David ma incurca sa fac asta....dar el mi-a demonstrat azi ca e un baiat cuminte si dulce care ii va oferi mamei 6 ore pe saptamana in care sa poata si ea sa lucreze, sa doarma sau sa vorbeasca la telefon fara sa sara din minut in minut in sus ca David e cu mana in buda, in priza, atarnat de calorifer, cu pixuri in gura, etc, etc, etc
Si, DA, fac un sacrificiu ca sa ii platesc cresa (ca tot s-a discutat azi de sacrificii). Daca se va acomoda bine, peste cateva luni vom mari programul asa cum consideram.
Va pup cu mult drag si ma bucur ca m-ati asteptat sa va aduc vesti Sunteti deosebite
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009