Dovlecei frumosi sept-oct 2009*161*
Raspunsuri - Pagina 15

cristina_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daciana.ilie dar cristina (acum am un zambet larg pe fata) parol ca sfatul ...nu pleca din casa, fa-ti timp pentru tine, aranjeaza-te, evita conflictele pe care le deschide el etc etc .. au fost chiar probate de mine... "În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul." |

Hai ca m-am luat cu forumul si Emma s-a bagat in punga de biscuiti cu E-uri a lui Andrei.
Iau si eu o tuiculita de la voi, fetelor!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)

POZE
POZE NOI

daciana.ilie spune:
citat din mesajul lui biaz29 In ceea ce priveste "pestele si alte lactate, sa va spun o intamplare traita de je (sper ca nu sunt senila si ma repet). Eram in Timisoara intr-un restaurant si priveam incrucisat meniul. Nu gaseam nimic fara carne, asa ca o intreb pe chelnerita daca nu au si ceva vegetarian. La care ea imi raspunde nonsalant: "Avem peste." ![]() In momentul ala m-am cam lasat dusa de val si am intrebat-o la fel de nonsalant> "Nu va suparati, in ce copac creste pestele?" S-a uitat la mine asa... contrariata ca la poarta noua vreo cateva clipe si dupa aia a plecat la treburi mai importante. ![]() |
eh, eu am intalnit multi oameni care tineau ca si mine - un soi de ovo-lacto-pesco?!-vegetarian care numai vegetarian nu pare sa mai fie, dar sa stii ca lumea din restaurante e obisnuita cu astfel de "vegetarieni" de aceea nu ma mira intrebarea ospataritei;
hehehe... tata ma intreba de fiecare data cand mergeam acasa ce sa-mi gateasca si eu ziceam ..de exemplu ... supa de salata verde (cum se face la noi in ardeal) si el ma intreba - de fiecare data, nu rata nici o ocazie macar - "dar un pic de sunca afumata nu-ti pun in ea, ca iese mai buna supa?!"

daci
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."

daciana.ilie spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Pai nici eu nu vorbesc din carti. Si de mine au fost probate ambele. Cand l-am asteptat acasa seara imbracata sexi, asa, ca o pitzipoanca, cu d-alea "grele" m-a intrebat uimit ca ce-i cu mine imbracata asa si si-a deschis linistit o bere in fata calculatorului. Cand m-am enervat si mi-am facut bagajele, am plecat de acasa cu copil, si am bagat actele de divort s-a facut instantaneu cel mai minunat barbat din lume si vai, ca ce mult ma iubeste el si da-i cu plansete si rugaminti sa-l iert. Asa ca de, fiecare cu experienta ei! ![]() |
da, sunt de acord - la mine ultimatumurile nu au functionat niciodata ... poate pentru ca le dadeam prea des

dar sexi ca o pitipoanca nu m-am imbracat ca sa vad cum reactioneaza - dar imi vine-n minte bancul cu batman ... "faci si tu ceva de mancare in seara asta?" Probabil ca si al meu ar fi deschis o bere

"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."

daciana.ilie spune:
cristina, iarta-ma, nu-mi sta in caracter sa fiu rea, doar asa pentru ca pot
se pare ca sunt intr-o dispozitie belicoasa, care se accentueaza, asa ca va doresc o zi buna tuturor si un week-end placut!
daci

Dana15 spune:
In alta ordine de idei o astept nerabdatoare pe Luci si Davidelul cu impresii de la cresa. astazi parca era prima zi, nu?
pupam sarbatoritii!!! sa creasca mari si sa fie sanatosi!
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute

Lali_mete spune:
Bravo Uka ,nimeni nu ii putea raspunde mai bine acelei femei scrantite la cap. Pentru ea merita si un avertisment de 20 de zile.
LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Dana15 spune:
mai Lali, ia zi si la fata, cu ce subiect te distrezi tu asa tare?! hai ca doarme pustoaica si am un pic de timp
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute

hepilica spune:
dana, ce mai face prichi? cum mai este?
daciana - weekend placut si tie .
cristina - hai mami ca-mi era dor de tine. ce mai face emma? andrei s-a imprietenit cu olita?
h. de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.

cristina_ana spune:
Daciana, pe cuvantul meu ca nu sunt suparata pe tine! Daca aveam ceva cu tine te ignoram, ca eu asa procedez cand ma supara cineva, intrerup orice comunicare si imi vad de ale mele. EU de felul meu nu ma cert cu aproape nimeni, mi se pare obositor.
Hepi, Emma imi mananca sufletelul, e argint viu, dar stiti si voi asta. Eu stau linistita si astept sa treaca perioada asta, asa, cam dupa un an jumate se mai simplifica lucrurile.
Andrei a trecut de olita, acum face numai la wc. L-am santajat intr-o zi cu ceva si a functionat perfect, a renuntat in timp record la pampersi.
Trage Emma de bluza mea cu o disperare sincera. Ma duc sa-i dau tzitzi!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI

hepilica spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Hepi, Emma imi mananca sufletelul, e argint viu, dar stiti si voi asta. Eu stau linistita si astept sa treaca perioada asta, asa, cam dupa un an jumate se mai simplifica lucrurile. Andrei a trecut de olita, acum face numai la wc. L-am santajat intr-o zi cu ceva si a functionat perfect, a renuntat in timp record la pampersi. Trage Emma de bluza mea cu o disperare sincera. Ma duc sa-i dau tzitzi! ![]() |
..oaaau, ce super veste cu andrei. bravo! ce ma bucur. stiu ca erai disperata la un moment dat. felicitari. chiar o super realizare.
si zici ca dupa un an jumate se simplifica lucrurile

h.

Multumesc lui DD.