Dovlecei frumosi sept-oct 2009*161*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Cuscra!!
pune si mie o tuiculitza! sau mai bine da-mi sticla ca ma servesc singura!

o lamaie nu-mi dai?!

bre! eu ma gandeam sa-i zic lui Grig sa nu mai mearga afara cand fumeaza! la naiba! sa stea aici, cu noi! sa se obisnuiasca si fata!

Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute

Da' vezi ca tigara nu merge asa,singura,sa ii pui fetei in fata o cafea,ceva...

LA Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Mai Daciana, zau ca eu nu am nimic cu tine, dar serios, mi se pare ca vrei cu tot dinadinsul sa enervezi. Uite, si eu am momente cand vreau sa o enervez rau pe soacra mea si ii spun asa, cu zambetul pe buze tot felul de lucruri cu care stiu ca nu e de acord. (e singura persoana pe care imi doresc sa o enervez, de altfel, dar na, am eu motivele mele)

parol cristina ca nu am vrut sa enervez, cel mult sa animez un pic forumul - se pare ca nu mi-a iesit cum am vrut, si-mi cer scuze daca e cazul si se simte careva ofensat de ceva ce-am spus;

dar cristina (acum am un zambet larg pe fata) parol ca sfatul ...nu pleca din casa, fa-ti timp pentru tine, aranjeaza-te, evita conflictele pe care le deschide el etc etc .. au fost chiar probate de mine...

"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

mey, ouale si pestele nu sunt lactate.

lipsa lor se poate foarte usor compensa. parol! daca te documentezi, deschizi o carte, intrebi...

proteine si calciu se gasesc si in cereale (ohoooo!!!) si in unele fructe..., daca te intereseaza iti dau eu mai multe detalii. trebuie doar sa soliciti acest lucru...

evident hepi ca ma gandeam la un regim ovo-lacto-pesco ?! - vegetarian; "regim" pe care l-am tinut si eu mai bine de 10 ani dar asta nu inseamna ca eu cred ca mancam chiar sanatos pt ca si in perioada aceea aveam colesterolul marit;

scuza-ma daca insist, dar i-am cerut sfatul biei pentru ca ma interesa daca a experimentat deja cu un copil acest lucru si daca a avut de-a lungul timpului probleme si daca da, de ce natura.

daci

"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."

Pe scurt am un copil de cinci ani care nu a pus gura pe carne niciodata, mananca oua foarte rar (o data la 2-3-4 saptamani), laptele il bea/mananca doar cu cereale, branzica de vaci doar cu mamaliga si iaurtul cand are vreo pasa mai buna. Uraste ciocolata, are ganduri rele si cu privire la inghetata, sucuri acidulate, prajituri.
As fi bogata daca as avea cate un leu pentru fiecare persoana care mi-a spus compatimitor sa-i dau copilului macar sa guste ca sa stie si el cum e, sau care m-a intrebat daca nu e bolnav.
In urma tuturor analizelor facute, e perfect sanatos.

Daca te intrebi cu privire la proteine, manaca multa soia, fasole, linte, naut.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Pe scurt am un copil de cinci ani care nu a pus gura pe carne niciodata, mananca oua foarte rar (o data la 2-3-4 saptamani), laptele il bea/mananca doar cu cereale, branzica de vaci doar cu mamaliga si iaurtul cand are vreo pasa mai buna. Uraste ciocolata, are ganduri rele si cu privire la inghetata, sucuri acidulate, prajituri.
As fi bogata daca as avea cate un leu pentru fiecare persoana care mi-a spus compatimitor sa-i dau copilului macar sa guste ca sa stie si el cum e, sau care m-a intrebat daca nu e bolnav.
In urma tuturor analizelor facute, e perfect sanatos.

Daca te intrebi cu privire la proteine, manaca multa soia, fasole, linte, naut.

multumesc, asta vroiam sa stiu

Mergi la inceput

In ceea ce priveste "pestele si alte lactate, sa va spun o intamplare traita de je (sper ca nu sunt senila si ma repet).
Eram in Timisoara intr-un restaurant si priveam incrucisat meniul. Nu gaseam nimic fara carne, asa ca o intreb pe chelnerita daca nu au si ceva vegetarian. La care ea imi raspunde nonsalant: "Avem peste."
In momentul ala m-am cam lasat dusa de val si am intrebat-o la fel de nonsalant> "Nu va suparati, in ce copac creste pestele?"
S-a uitat la mine asa... contrariata ca la poarta noua vreo cateva clipe si dupa aia a plecat la treburi mai importante.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Daciana, mai, mie una, imi place ce ai scris tu acolo, la semnatura..serios! de mare inspiratie treaba aceea!

ca si Cristina, cred ca te distrezi bine tulburand apele pe aici..oricat de mult ai fi lipsit de pe forum nu cred ca nu ti-ai dat seama ca aici este un grup marisor de mamici care se straduiesc sa-si creasca copii cat mai sanatos..chiar daca lumea-i urata si neasatoasa, noi consideram ca daca putem sa-i ferim putin, o facem!

acum eu inteleg ca tu vrei sa discuti, dar zau asa...daca vezi ca ideile tale nu se potrivesc cu ale nostre, de ce continui? oare in parc sau la terasa nu mai sunt alte mamici cu care ai putea schimba impresii despre ce fel de corn sa-i dai baiatului?

Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Biaz de la ce fel de magazine cumperi naut si soia si cam cat costa?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Biaz de la ce fel de magazine cumperi naut si soia si cam cat costa?

Soia imi aduce mama de la tara iar linte si naut cumpar din Cora, de unde imi fac cumparaturile in general. Nu mai stiu cat costa, mai ales cu scumpirile astea. Cred ca ultima data am dat ceva in jur de 6 lei kg de linte si vreo 7-8 cel de naut. Oricum, dintr-un kg poti gati de mai multe ori.

_

Mergi la inceput

dana, lali vin si io !

in alta ordine de idei ... noi nu fumam nici unul si asta pentru ca sotz s-a saturat intr-o zi de teritoriul din ce in ce mai restrans in care avea voie sa se "destrabaleze" si a renuntat ;

ultimele conversatii intre noi cu privire la asta decurgeau cam asa: "pai si eu unde am voie sa fumez, in casa asta?!!"
" si eu ii raspundeam invariabil - pe casa scarilor"

daci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

acum eu inteleg ca tu vrei sa discuti, dar zau asa...daca vezi ca ideile tale nu se potrivesc cu ale nostre, de ce continui? oare in parc sau la terasa nu mai sunt alte mamici cu care ai putea schimba impresii despre ce fel de corn sa-i dai baiatului?

dana, eu am considerat subiectul inchis dar se pare ca nu e inca

daci

Mergi la inceput