Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (19)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Voiam sa-i raspund Corinei despre umbra si celelalte, dar vad ca i-a raspuns Alina ( mi-e teama sa te intreb, dar sunt curioasa cat vor plati factura la telefon parintii tai) Corina, am luat prin Family Travel, sper sa n-am probleme, ei m-au asigurat ca nu voi avea. De fapt...stai ca n-am luat inca, maine dau avansul de-abia. Si nu-ti mai face probleme, va fi bine, crede-ma, daca am tinut mortis sa ma duc tot acolo in al 2-lea an consecutiv....in niciun caz nu-i rau. Ce sfat iti dau: nu rata nimic: mergi la spectacole, in toate barurile, in toate restaurantele, plimbati-va peste tot, bagati-va in toate piscinele...etc...etc...ai inteles ideea. Aaaaaaaaa...si restaurantele a la carte: mergi in ambele, anul trecut am fost doar la cel bulgaresc, ne-a placut, la celalalt am uitat sa facem rezervare, cand ne-am adus aminte nu aveau locuri iar a 2-a zi plecam. Rezervarile se fac telefonic, in camera vei gasi un pliant cu detaliile, trebuie sa suni intre anumite ore ( 17-19 daca nu ma insel), ptr seara zilei urmatoare. Daca mai imi amintesc ceva, revin. Am citit eu pe diagonala sau ai scris ca mergi la Marina Beach? Nona si Cecilia, bine ati revenit! Cecilia, spune-mi si mie: ati mai fost cu alta familie, v-au dat camerele apropiate? Si inca ceva: camera dubla ce are inauntru ( cate paturi, canapele....pat matrimonial ...etc) Furni, am scris mai sus. Vezi ca locuri mai au doar intre 10 si 20 august ( presupun ca te intereseaza si pe tine, nu? si asta mi-au spus acum vreo saptamana- doua, deci bine e sa te grabesti. Despre drum: stiti cumva daca au reparat drumul intre Shumen si Karnobat? Roxana |
Noi am fost 7 familii, nu am avut camerele apropiate, nici nu am cerut, noi am fost langa camera cumnatei mele(acelasi nume de familie probabil), restul nu. Banuiesc ca poti sa le spui celor de la agentie, ca vreti camere apropiate si ei rezerva asa...sunt deschisi la orice intrebari.
Camera dubla avea doua paturi suficient de mari( pe care noi le-am unit) si un fotoliu extensibil, pe care nu l-am folosit deoarece Cristi a dormit cu noi. Pat matrimonial nu au decat apartamentele, am intrebat la receptie.
Ma bucur ca ai reusit sa rezervi la Duni, agentia este ok, noi cu ei am fost...parca ti-am mai spus asta.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Roxana, noi nu am prins foc de plaja, dar am prins artificiile, spectacolul pt copii, seara comediei, ceva cu MTV.....noi am cam ratat spectacolele, Criti cadea de oboseala si nu prea le-am servit.
Fetele Hotelul Belville, este in partea de sus a resortului, putin mai departe de plaja,500m,este inconjurat de multa verdeata, piscina superba, loc de joaca pt copii, are mancarea si camerele la fel ca Marina Beach, difera culoarea mobilierului, iar la masa este mai liniste decat la MB, mie mi-a placut, am avut o cunostinta care a stat acolo in aceasi perioada cu noi...am mancat acolo si mi-a placut, esti mai aproape de toata distractia din resort.
roxana c. spune:
Da, focul ala de tabara se face pe plaja, la party beach, anul trecut party beach-ul era cu o zi inaintea spectacolului cu copiii, am impresia ca anul asta au schimbat, si e in joia din saptamana fara spectacol. Totusi...in ce consta pool beach-ul? Verii mei mi-au spus ca din cauza ploii nu s-a mai tinut, deci n-au stiut sa-mi spuna.
Furni, ai rezolvat ceva? Iti dau un nr de telefon pe privat, am aflat de o agentie care lucreaza cu turoperatori din afara, gen Tui, Neckerman...etc, am trimis cerere ptr oferta la ei inainte sa aflu ca lucreaza cu astia, de saptamana trecuta si inca nu am primit raspuns, fapt ptr care aseara am mai trimis un mail, in care-i scriam ca am nevoie urgent de un raspuns. M-au sunat de-abia astazi la 14. 30, de bine ce tocmai platisem avansul la Family. acum...asta este...daca m-ar fi sunat cu juma de ora mai devreme...
Ideea e ca am nr de telefon dupa care m-a sunat, ti-l dau pe privat, incearca sa vorbesti cu ei, vezi daca mai au liber atunci cand vrei tu. Nu zic ca n-am incredere in Family, ca am luat cu ei, dar parca mult mai sigura eram daca luam prin turoperator de genul Tui.
Sa-mi spui ce-ai rezolvat
dyannna spune:
Soarele trece prin umbrelele de pe plaja,prietena mea si sotul meu s-au rosit putin stand la umbra...tantarii nu ne-au deranjat,si eu eram ingrijorata inainte sa plecam dar ,odata ajunsi acolo,noi chiar nu am vazut tantari concediu placut si vreme buna le doresc tuturor ce pleaca zilele astea la duni!
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Da, focul ala de tabara se face pe plaja, la party beach, anul trecut party beach-ul era cu o zi inaintea spectacolului cu copiii, am impresia ca anul asta au schimbat, si e in joia din saptamana fara spectacol. Totusi...in ce consta pool beach-ul? Verii mei mi-au spus ca din cauza ploii nu s-a mai tinut, deci n-au stiut sa-mi spuna. Roxana |
Nici eu nu stiu sa-ti spun, cred ca tot din cauza ploii nu s-a tinut, sau poate l-am ratat eu....oricum noi am ajuns joi si am plecat miercuri, iar joi, vineri si sambata a plouat, dar au fost spectacole la teatru de vara, doar duminica nu a fost( este ziua lor de pauza, cel putin asa au anuntat sambata), deci banuiesc ca miercurea ar fi acest party de care spui, era pregatit un loc pt focul de tabara joi cand am ajuns si parea ca ar fi fost arse lemnele miercuri seara...si da, joi a fost spectacolul cu copii.
hristina spune:
Fetelor dragi, vin cu rugamintea sa va lansati in sfaturi de vacanta!
Aseara am schimbat brusc planurile de vara si printr-o minune, includem si marea. Ne gandim clar sa nu ne aventuram la turci pentru ca bugetul necesar ar fi mai mare, so alegem varianta cu bulgarii.
Insa de-abia de-acum apar problemele. Noi in Bulgaria nu am fost la mare niciodata si suntem plin de intrebari. Avem o fetita de 5 ani care va merge cu noi si as vrea recomandari pentru ceva de 3*+, all inclusive, maxim 4 stele, aproape de plaja, si sa imi dati ceva tipsuri si depre parcare pentru ca nu stiu exact cum se procedeaza ( important este sa fie platita, masina in siguranta, etc...)
astept cu mare interes sfaturile si recomadarile voastre!
hristina spune:
CLUB HOTEL MIRAMAR 4*/OBZOR / BULGARIA - stiti ceva cald despre complexul asta? Imi pare foarte chic...
sau aici Hotel Marina Royal Palace 5* - DUNI, Bulgaria?
Dar e blocat vad pana pe 21 august...
cosmina_p spune:
La Marina Royal e super(am fost anul trecut),dar am inteles ca sunt probleme anul acesta cu rezervarile.Miramar-ul ne-a fost recomandat anul acesta de firma cu care mergem de vreo 3 ani in vacante,insa am zis noi ca-i cam departe.Am ales Nessebarul(Bay&Mare,4*)pt ca are locuri de joaca pt copii(mergem cu fetita noastra de 6 ani)!!!Un 3*+ acceptabil ar fi Oasis(Albena)unde am fost in 2008.Cam greu cu parcarea,dar se mai gaseste cate un trotuar...totusi!In Albena n-am auzit sa fi disparut masinile!
caramel spune:
Cum sa fie mai departe Miramar-ul?
Miramar e in Obzor(chiar pe plaja). Nessebar este dupa Obzor,la vreo 40km de Obzor.