Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Tot eu: am vazut acum mesajul lui Furni: cu intrare din 22 august nu vei gasi nicaieri in Duni, e o agentie care mi-a spus ca eventual sa incerce din 26 august, daca vrei, iti dau numele pe privat , si nu avea la M. Beach, doar Belville si Pelican si probabil si vile, dar pe mine nu m-a interesat, mi se pare cam tarziu atunci si nici nu pot lua concediu decat pana pe 1 septembrie sau dupa 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Roxana, si mie mi-e tot de perioada ca e tarziu...si va fi frig... dar ce drac' sa fac!

Te rog mult, daca poti sa-mi dai agentia, ti-as fi recunoscatoare.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Furni, trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Saru-mana. Sper sa fie cu noroc.

Deja am trimis o solicitare pe mail (s-o gaseasca de dimineata ). Poate la cafea o gasi si pentru mine o camera... pe undeva prin resortul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Voiam sa-i raspund Corinei despre umbra si celelalte, dar vad ca i-a raspuns Alina ( mi-e teama sa te intreb, dar sunt curioasa cat vor plati factura la telefon parintii tai)

Corina, am luat prin Family Travel, sper sa n-am probleme, ei m-au asigurat ca nu voi avea. De fapt...stai ca n-am luat inca, maine dau avansul de-abia.
Si nu-ti mai face probleme, va fi bine, crede-ma, daca am tinut mortis sa ma duc tot acolo in al 2-lea an consecutiv....in niciun caz nu-i rau.
Ce sfat iti dau: nu rata nimic: mergi la spectacole, in toate barurile, in toate restaurantele, plimbati-va peste tot, bagati-va in toate piscinele...etc...etc...ai inteles ideea. Aaaaaaaaa...si restaurantele a la carte: mergi in ambele, anul trecut am fost doar la cel bulgaresc, ne-a placut, la celalalt am uitat sa facem rezervare, cand ne-am adus aminte nu aveau locuri iar a 2-a zi plecam. Rezervarile se fac telefonic, in camera vei gasi un pliant cu detaliile, trebuie sa suni intre anumite ore ( 17-19 daca nu ma insel), ptr seara zilei urmatoare.
Daca mai imi amintesc ceva, revin.
Am citit eu pe diagonala sau ai scris ca mergi la Marina Beach?

Nona si Cecilia, bine ati revenit!

Cecilia, spune-mi si mie: ati mai fost cu alta familie, v-au dat camerele apropiate? Si inca ceva: camera dubla ce are inauntru ( cate paturi, canapele....pat matrimonial ...etc)

Furni, am scris mai sus. Vezi ca locuri mai au doar intre 10 si 20 august ( presupun ca te intereseaza si pe tine, nu? si asta mi-au spus acum vreo saptamana- doua, deci bine e sa te grabesti.

Despre drum: stiti cumva daca au reparat drumul intre Shumen si Karnobat?

Roxana

Mama are cartela, am pus ceva bani pe ea...
Ieri cand am sunat-o seara, era la focul de tabara, se auzea muzica la maxim, copii dansau...abia astept sa-i vad maine!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Roxana c am fost cu aceasi agentie si e OK!
Vacanta reusita
Nonna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Voiam sa-i raspund Corinei despre umbra si celelalte, dar vad ca i-a raspuns Alina ( mi-e teama sa te intreb, dar sunt curioasa cat vor plati factura la telefon parintii tai)

Corina, am luat prin Family Travel, sper sa n-am probleme, ei m-au asigurat ca nu voi avea. De fapt...stai ca n-am luat inca, maine dau avansul de-abia.
Si nu-ti mai face probleme, va fi bine, crede-ma, daca am tinut mortis sa ma duc tot acolo in al 2-lea an consecutiv....in niciun caz nu-i rau.
Ce sfat iti dau: nu rata nimic: mergi la spectacole, in toate barurile, in toate restaurantele, plimbati-va peste tot, bagati-va in toate piscinele...etc...etc...ai inteles ideea. Aaaaaaaaa...si restaurantele a la carte: mergi in ambele, anul trecut am fost doar la cel bulgaresc, ne-a placut, la celalalt am uitat sa facem rezervare, cand ne-am adus aminte nu aveau locuri iar a 2-a zi plecam. Rezervarile se fac telefonic, in camera vei gasi un pliant cu detaliile, trebuie sa suni intre anumite ore ( 17-19 daca nu ma insel), ptr seara zilei urmatoare.
Daca mai imi amintesc ceva, revin.
Am citit eu pe diagonala sau ai scris ca mergi la Marina Beach?

Nona si Cecilia, bine ati revenit!

Cecilia, spune-mi si mie: ati mai fost cu alta familie, v-au dat camerele apropiate? Si inca ceva: camera dubla ce are inauntru ( cate paturi, canapele....pat matrimonial ...etc)

Furni, am scris mai sus. Vezi ca locuri mai au doar intre 10 si 20 august ( presupun ca te intereseaza si pe tine, nu? si asta mi-au spus acum vreo saptamana- doua, deci bine e sa te grabesti.

Despre drum: stiti cumva daca au reparat drumul intre Shumen si Karnobat?

Mama are cartela, am pus ceva bani pe ea...
Ieri cand am sunat-o seara, era la focul de tabara, se auzea muzica la maxim, copii dansau...abia astept sa-i vad maine!

Alina,

Din ce stiu eu de anul trecut, din 2 in 2 saptamani, vineri, era spectacolul ala cu copiii. Spectacolul a fost vinerea trecuta, pe 9 iulie, deci...dupa calculele mele...va mai fi vinerea viitoare, iar petrecerea pe plaja anul trecut era in aceiasi saptamana cu spectacolul, dar joi ( cu o zi inainte).

Ptr cine a fost: o saptamana joi e party beach, dar in cealalta saptamana ce-i? ( am inteles ca party pool, dar nu stiu sigur, eventual in ce consta, acelasi lucru doar ca-i lanaga piscina?).

Nonna, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui nonna

Piscina exterioara e mare dar cea interioara cam micuta dar foarte curate!. mai e piscina de copii foarte draguta si curata, iar locurile de joaca sunt apreciate de cei mici

Pe langa cele 3 mese mai ai gratis bauturi si cafele la barurile din hotel, piscina si plaja si ceva prajiturele. Mai primesti prosoape pt. plaja pe baza unei cartele, acces la piscina interioara, la sala de fitness si la terenurile de tenis dar trebuie sa ai tu echipamaent. au si bauturi alcoolice bulgaresti gratis destul de bune, berea e ca la butoi, slaba dar buna. eu nu am gustat dar au zis baietii ca sunt OK!

sper sa ai o vacanta reusita. e frumos, curat si liniste. Muzica se aude fix pana la ora 23 seara dar nu prea tare si poti dormi oricum
La masa e pe banii sucul natural de fructe care se face in fata ta din ce fructe vrei. Parca e 3 leva, adica 1.5 euro. restul sucurilor de la dozator sunt diluate si nu au nici un gust. sunt mai bune cele de pe plaja sau de la piscina.

Nonna

Multumesc frumos pentru detalii !!!!
Ai fost prin tur-operatorul Solvex ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Pai, inseamna ca ieri a fost party beach...adica focul asta de tabara, si pe la 12 noaptea au fost artificii...
Mama mi-a spus ca artifiiciile le-au vazut deja din camera, de la balcon. Balconul lor da direct spre piscina de la M.R.P., se vede si un pic din restaurant, e mare si rotund(balconul).

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

cecilia, cand ai putin timp te rog sa ne spui ce traseu ai ales pentru duni, care este starea drumurilor

baietelul tau e putin mai mic decat fetita mea, a fost ok cu mancarea pentru el, exista kid-corner sau nu, a avut unde sa se joace ? ai primit patut in camera pentru el sau nu ? e adevarat zvonul privind tantarii care te "ataca" daca te plimbi in resort prin zona unui pasaj sau cam asa ceva ? cum e cu umbra din zona hotelului MB, gasesti loc undeva la umbra copacilor ? am inteles ca trece soarele prin materialul umbrelutelor de la piscina/plaja ...
apa plata este la sticla sau la dozator ? cineva spunea ca exista si lapte praf pentru copii in restaurant, e adevarat sau nu ?

maine fac bagajele si sambata dimineata plecam cu noaptea in cap, asadar doar astazi si maine mai pot intra pe net...

roxana, ma bucur ca ai reusit sa gasesti totusi la duni. ai apelat la agentiile recomandate de mine sau altele?

cand ma intorc promit sa dau detalii pe larg despre MB, si aici, si pe celalalt site, dedicat impresiilor de vacanta, stiti voi despre ce site vorbesc

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

1.Drumul a fost ok, am plecat la 5 dimineata din Bucuresti si am ajuns la 13, am facut fff multe opriri. Noi am ales varianta Ruse-Varna- Burgas - Sozopol( nu intri in statiune)-Dyuni, iar la intoarcere acelasi, nu mai prost decat la noi, dar nici mai bun.

2.Mancarea este atat de diversificata incat gasesti si pentru copil legume fierte, orez simplu, spagete sau alte paste pe care le combini cu gratar sau altceva. Supele sunt bune, eu nu i-am dat decat de pui sau vitel, si au fost ok, dar sunt si supe crema ff bune. Lapte praf, nu am vazut( nici nu m-am uitat), dar aveau lapte simplu.
FFFF multe fructe.

3.Apa este la dozator( noi combinam calda cu rece), dar gasesti si la frigider la sticla, mie aceea nu mi-a placut.... multe sucuri de fructe, cam dulci dar bune, pentru Cristi la fel combinam cu putina apa calda, el era amator suc de portocale.

4.Despre umbra, gasesti langa Marina Beach, cateva alei cu copaci, dar umbra gasesti in partea de sus spre Village, acolo este chiar frumos, spui ca esti la munte nu la mare.
Umbrelele de pe plaja sunt intadevar cu gaurele, dar umbra este ok pt copil, noi am stat pana la 12 pe plaja si apoi de la 16-16.30...
Locuri de joaca sunt cam putine pe plaja, mai multe am gasit in partea de sus a resortului, noi l-am dus si la Mini Club cand a plouat, a fost ok, a fost si mini disco, a fost organizata de ei petrecere pentru nepotelul meu care a facut acolo 12 ani si s-au ocupat ei de copii, masa de seara, filmulet, tort,sampanie si apoi i-au dus la mini disco....a fost superb si nu a costat nimic petrecerea....
Nu uita haine groase pt copil, in cazul in care aveti ghinionul "ploaie", atunci este cam frig.

5. Noi nu am avut nici un fel de pobleme cu tantari, e adevarat ca exista pasaje in resort( doua am gasit noi), dar nici vorba de tantari sau alte oratanii........in apa mai exista dimineata niste chestii care mai ciup, asta dimineata ,pana se incalzeste bine apa.

Drum bun si diatractie placuta.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput