Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa da, si ivan cand plangea mai mereu :)) se calma la san doar, pe post de suzeta era ca de tras nu prea avea ce, dar adormea bine la san si se si linistea

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

ma ca sa vedeti cat de marcata am ramas eu cu greutatea lui ivan, voi cand scrieti acum cate kg au bebelusii, eu nu ma gandesc la silvana, dau fuga si ma uit in carnetul medical al lui ivan si compar!
fixatia mea e pe el, chiar daca silvana are zile cand nu mananca nu ma stresez, ma simt linistita n.am treaba, tot la ivan ramane problema mea....

denisa nici eu n.am masurat.o de fapt eu niciodata n.o masor acasa, la medic o masoara dar n.am fost pt control de rutina, am fost pe caca si doar a cantarit.o sa vada cum merge, la 4 luni la vaccin o sa o cantareasca si s.o masoare
acasa chiar nu vad cum as putea s.o masor, acolo are chestia aia speciala, ii lipeste cu capul de ea si doar intind piciorul

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Eu o tin cu capul langa tablia de la pat iar Vali o intinde si asa o masuram.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

apropo ce ti-a dat pt kk e un probiotic?

Mergi la inceput

Eu am tendinta s-o compar pe Maya cu Silvana pt ca aveau cam aceleasi masuri in burta si cand s-au nascut.
Dar acum clar nu mai au nici o treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Salut toate fetele,

In sfarsit m-au sunat si pe mine sa ma prezint la controlul de rutina pt. a putea face BCG-ul miercuri

Nu stiu cat e de bine sau nu ca facem aceste vaccine, ca am vazut si materialul trimis de Lindal, si altele, dar totusi, pt mine este o relaxare psihica faptul ca o sa-l facem in sfarsit...Nu as avea puterea sa renunt la vaccine.

Noi azi plecam in Moldova, asa ca va urez la toate un weekend superb, si La multe lunite tuturor iepurasilor care au sarbatorit in aceasta saptamana sau in weekend!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

denisa da mi.a dat un ser care contine prebiotic reuteri, pt flora intestinala si sa nu se dehidrateze...dar nu e cazul
uite un link cu biotice
http://www.biogaia.com/
unul de aici

POZE

Mergi la inceput

denisa sunt cam la fel, daca tot e sa compari, uite maya a luat mai mult in greutate luna asta
silvana a luat 800
oricum dupa ce i.am dat chestia asta n.a mai facut caca asa des si nici nu mai miroase a acru
in romania gabyhila stie care ar fi echivalentul la probiotice, in orice caz nu bifidus sau altul care sa aiba efect invers adica sa faca si mai mult, nu ma pricep sa.ti spun exact

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ROXANA, ieri a avut-o putin marita, dar apoi a scazut. Azi am inteles de la fete ca ar trebui inca sa il urmaresc...il pupacesc mereu pe frunte si la fiecare supt ii iau temperatura. Sa speram ca trecem fara complicatii.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ANCA, sa aveti drum bun... nu stiam ca pleci, cat stati pe acolo, unde mergeti?

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput