BV Carla !Hai Sherita! iul-aug 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 5
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 http://picasaweb.google.com/roparo/Pregatiri_bebe_Nectarie# Iacata ce preocupari am avut eu azi.... Nu va speriati....cam jumatate din hainute sunt de la nepotelul meu....s |
Si baxurile alea de tampoane sunt de la nepoata
Shery
38-2z
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -1z
Sheritra spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sherry, Amelia ,Anelise curaj maine!!!! Sa ai o nastere usoara si mandrele sa fie cuminti!!!! Am pus mai multe majorete ca voi nu va jucati veniti la plural direct!!! ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 35+ cu ![]() AMR 4+ |
am crezut c-a mai nascut cineva
!Multumesc mult fetelor de sustinere
, maine is the Day!!!!!!!!!!!!Shery
38-2z
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -1z
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Si baxurile alea de tampoane sunt de la nepoata Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -1z |
haha...alea is pregatite pentru moa
Sheri, Doamne ajuta maine sau cand o fi! Sa iti vezi mandrele sanatoase....si sa ai laptic mult sa le faci fata!
Eu numai cand ma gandesc cate injectii ai facut tu...ma ia cu tremurici...Dar gentuta mea de spital va place?
Larisa
37+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 18 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Sheritra spune:
Ia uitati acili-sa oze proaspete cu madam, calde, din cuptor! A, si cu mostenitoarea a mare si cu caleasca!
http://community.webshots.com/album/578112674aRjbpD
Laurika, merci, deci emag ramane!
Shery
38-2z
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -1z
bamboletta spune:
Am revenit de la eco
bebe s-a intors e in prezentatie craniana
si asa crede ca v-a ramane
sa dea d-zeu...e destul de marisor are intre 2238-2659 gr
...data probabila a nasterii dupa eco 16 august
deci voi fi printre codasa delfinariului ![]()
am intrebat de epidurala..sunt truse..nu e necesar sa cumpar..au aparut si vaccinurile..de sot la nastere mi-a spus ca nu poate sta langa mine 
doar sa vada bebe dupa..
data viitoare imi ia cultura de col si nu mai stiu ce analize ![]()
Puiutz-eu luasem tampoane de la seny lady tot la fete am auzit ca sunt bune
numai ca la primul pachet am gresit eram in graba si am luat din alea pt pipi
dar sa stii ca sunt bune si alea
..dupa mi-am mai luat un pachet maxi..
vata buna am luat de la sensi blu..gata portionata trebuie doar rupta ..am folosit si la prima sarcina si era f buna
Am luat cadita de la disney,pampersi,servetele umede si am cam terminat cumparaturile..mai am de luat slapi pt spital si gata
Btz_ovi-
la multi ani mamei 
scurgeri vor fi cam 30 zile..eu am avut rozalii si chiar incolore
data trecuta am folosit tampoane si vata cu fasa deasupra nu mi-a spus nimeni nimic
iei hainute cu tine la spital?eu inca sunt indecisa data trecuta le-am luat degeaba ca au infasat-o cu scutece de la ei..le pregatesc doar pe cele pt iesire si le aduce sotul in ziua externarii
Rodyka-
ce scumpica e delfinasa..
Larisa-frumoase hainutele 
Bamboletta
32+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 7+ pana vine
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Ia uitati acili-sa oze proaspete cu madam, calde, din cuptor! A, si cu mostenitoarea a mare si cu caleasca! http://community.webshots.com/album/578112674aRjbpD Laurika, merci, deci emag ramane! Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -1z |
super...ai o burtica superbaaaaaa.....si arati tare bine...

vezi ca emagul e super aproape de giulesti....in crangasi mai exact fostul grant mall sau ceva de genul ( langa piata crangasi)
Larisa
37+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 18 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
btz_ovi spune:
[b]Roxana,Sorina[/b am citit un anunt mare pus la intrare ca tre sa venim de acasa cu hainele pentru bebe.
39+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 7 ZILE
pana la 
ciristina_serban spune:
Wowwwwwww...am citit titlul.... Moamaaa ce surpriza.....
FELICITARI DENISA! SA-TI TRAIASCA MINUNILE, SA FIE SANATOSI, SA CREASCA MARI SI SA-SI BUCURE PARINTII! REFACERE USOARA!
Aaaaa, si am vazut asa in fuga ca se pregateste Shery.
Sherry, nastere usoara si curaj. Sa ai niste gemenele frumoase si cuminti!
Merg sa citesc din urma, sa vad si eu sirul evenimentelor, ca azi n-am reusit toata ziua sa intru sa va citesc...
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
35+ Rianna
AMR 4+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
bamboletta spune:
Sheri-vazut burtoiul 

scoatem motatele pt maine

Hai Sheri 

Btz-eu nu am mai fost la maternitate de cand am nascut-o pe Antonia ![]()
doar la cabinet am mers..nici nu mai stiu cum arata maternitatea si pe unde sa intru 
e mai bine daca ii imbracam cu hainutele noaste..nu in rupturile alea ale lor 
Bamboletta
32+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 7+ pana vine
Sheritra spune:
Merci de pont Larissa, apoi am gatat totul, daca am ppus si pozele sunt acoperita!
Sper sa nu mi se rupa apa in noaptea asta sa ma vada Profu maine cu cearcane, pacat de munculita mea, mi-am facut si pedichiura, mi-am pregatit bijuurile, sper sa fiu cea mai cool, cearcane imi lipsesc si dare de apa pe picioare, se duce naibii oja
!
Shery
38-2z
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -1z