BV Carla !Hai Sherita! iul-aug 2010 (155)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ce repede trecem de la un capitol la altul! 155!!! sa ne fie de bine!

am mai pus poze cu Isa la semnatura, de aici, o sa mai pun cateva si pe contul comun, sa fie...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Foarte frumoase comorile tale!!Sa-ti traiasca sanatoase si voioase si sa va aduca numai bucurii!!Multi de la noi!!

Laura 36+ cu
AMR 3+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:

Sorina eu iti iau nr de tel,cine stie,poate ne intalnim ca lehuzele la o cafea in fata maternitatii

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 7 ZILE pana la

si eu l-am luat pe al tau. eu maine ma duc la spital si sper sa nu ma mai intorc fara delfinas. iti trimit sms in caz de ceva.

39+ Bogdan-Andrei
AMR azi, maine ... azi, maine... azi, maine ...

Daca erai programata joi mergeam amandoua de manuta la "calutii balani" cum zice Belu
Sa dea DD sa vii cu el in brate zilele viitoare,asta daca nu ma astepti la cafeaua aia

AMR 7 ZILE pana la

se prea poate sa ne intalnim la o cafea. sunt sanse mai mari sa vineu sa te vizitez la spital decat sa fim amandoua internate dar sper ca maine sa fie ultima zi in burtica la mami. luni mi-a spus doftoreasa pach (plasture), oricum nu au nici un efect si poate maine imi pune vreo perfuzie, ceva.....

39+ Bogdan-Andrei

Plasture?Mie dr nu mi-a zis de asa ceva.Si eu am joi ultimul control,am emotii mari,sper sa fie totul ok si sa imi zica ca nasc,desi mari sperante nu am eu.
Lasa ca daca nu vine maine tot vine el,ai incredere in el si in dr ta ca totul va fi bine
Apropo,tu ce hainute iei pt bebe in spital?Nu stiu eu ce anume sa iau insa m-am gandit la body-uri 3 bucati,sosetele,caciulite si manusi si inca 2 seturi complete gen pantalonasi cu bluzita.Plus pelincute.

AMR 7 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:

fetelor, azi-noapte am descoperit o chestie super: ce bine e IAR sa poti dormi pe burta!!! dar azi am fost dezamagita ca inca mai am linia aia neagra si buricul maro maro de parca e vesnic murdar!!!

_

...credeam ca numai eu am buricul maro, mi-era si rusine sa intreb...

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Mai Sheri..maine poimaine nasti si nu ne-ai spus si noua ce nume ati ales pentru fetite........

Iuliana cu minune 36+ Tudor Constantin

AMR -3

nu vrea dom'le ii strict secret...asta in caz ca ea le stie...

Larisa 37+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 18 zile

Da-da-da !
Ieri s-a votat Amelia si Analisa!

Gagici, care-s mai destepte cu tehnica, imi trebe si mie un memory stick la camera de filmat de 8gb, unde gasesc la un pret ok? Tks! (acu m-am trezit!)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Shery 38-2z & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -1z

Frumoase nume!!!Deci mai ieftin la emag . ro, fara pauze :D.Bafta cu gagicile maine!!

Laura 36+ cu
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:

fetelor, azi-noapte am descoperit o chestie super: ce bine e IAR sa poti dormi pe burta!!! dar azi am fost dezamagita ca inca mai am linia aia neagra si buricul maro maro de parca e vesnic murdar!!!

_

Nu mai vorbi de "lucruri sfinte"

Cris 38+ cu

Clar...ca unii sunt disperati.. de exemplu eu abia astept sa ma intind pe burta...ca nu mai pot :)

Laura 36+ cu
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Shery, mult noroc maine, poate e ziua marii intalniri!

Asemenea, Sorina!!!

Btz, daca vrei si tu neaparat

Elena 34+ cu un cuminte

AMR 5 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Sherry si mie imi plac numele , sa le poarte sanatoase mandrele, eu sunt fan fetite ( la mine de 3 generatii sunt numai fete), si ma gandesc inca din copilarie la nume!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Sheri nastere usoara si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
[Plasture?Mie dr nu mi-a zis de asa ceva.Si eu am joi ultimul control,am emotii mari,sper sa fie totul ok si sa imi zica ca nasc,desi mari sperante nu am eu.
Lasa ca daca nu vine maine tot vine el,ai incredere in el si in dr ta ca totul va fi bine
Apropo,tu ce hainute iei pt bebe in spital?Nu stiu eu ce anume sa iau insa m-am gandit la body-uri 3 bucati,sosetele,caciulite si manusi si inca 2 seturi complete gen pantalonasi cu bluzita.Plus pelincute.

AMR 7 ZILE pana la

Nu iti trebuie nimic de imbracat pt bebe. sa ai la tine o caciulita daca il pun la lampa pt icter, un costumas pt scos din spital plus manusi. atat, in spital nu iti dau voie cu hainutele tale.

39+ Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Sherry, Amelia ,Anelise curaj maine!!!! Sa ai o nastere usoara si mandrele sa fie cuminti!!!! Am pus mai multe majorete ca voi nu va jucati veniti la plural direct!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
35+ cu
AMR 4+

Mergi la inceput